MIXMAX Network Meeting

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Friday, 3 July 2015 09:00 (5 minutes)

Presenter: HARVEY, John (CERN)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Random number generators in ROOT

Friday, 3 July 2015 09:05 (35 minutes)

Presenter: MONETA, Lorenzo (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Implementation of the MIXMAX random number generator

Friday, 3 July 2015 09:40 (40 minutes)

Presenter: SAVVIDIS, Kostas (Nanjing University, China)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Statistical test of the MIXMAX RNG

Friday, 3 July 2015 10:40 (35 minutes)

Presenter: KARYAN, Gevorg (A. I. Alikhanyan National Science Laboratory)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

A priori tests for MIXMAX RNG: Spectral tests and Correlation tests

Friday, 3 July 2015 11:15 (35 minutes)

Presenter: KONITOPOULOS, Spyros (N)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Overview of RNG's

Friday, 3 July 2015 11:50 (40 minutes)

Presenter: JAMES, Fred (European Organization for Nuclear Research (CERN))

Contribution ID: 6 Type: not specified

Use cases and requirements from Detector Simulation

Friday, 3 July 2015 14:00 (45 minutes)

Presenter: APOSTOLAKIS, John (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Monte-Carlo Simulations in Quantum Gravity and RNG's

Friday, 3 July 2015 14:45 (45 minutes)

Presenter: GOERLICH, A.

Contribution ID: 8 Type: not specified

RNG based on Anosov-Kolmogorov systems: the entropy, periodic trajectories, Galois field and RNG's

Friday, 3 July 2015 15:30 (30 minutes)

Presenter: SAVVIDIS, Georgios (Nat. Cent. for Sci. Res. Demokritos (GR))