WP4 workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Draft proposal for a fabric global schema + discussion

Thursday 20 June 2002 09:00 (1h 30m)

Author: BARROSO LOPEZ, Maite (CERN)

Presenter: BARROSO LOPEZ, Maite (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Contribution ID: 2 Type: not specified

AOB and open issues

Thursday 20 June 2002 17:00 (30 minutes)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Contribution ID: 3 Type: not specified

Progress on KickStart file generator

Thursday 20 June 2002 11:45 (30 minutes)

Author: ENRICO FERRO, MARCO SERRA (INFN)

Presenter: ENRICO FERRO, MARCO SERRA (INFN)

 $\textbf{Session Classification:} \ \ \text{WP4 workshop, day 2}$

LCFG evolution

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

LCFG evolution

Thursday 20 June 2002 12:15 (30 minutes)

Author: , Paul Anderson (Edinburgh University)

Presenter: , Paul Anderson (Edinburgh University)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

coffee break

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

coffee break

Thursday 20 June 2002 10:55 (10 minutes)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

coffee break

Contribution ID: 6 Type: not specified

coffee break

Thursday 20 June 2002 15:30 (15 minutes)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

LCG Project Status

Thursday 20 June 2002 16:30 (30 minutes)

Author: , David Foster (CERN)

Presenter:, David Foster (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Contribution ID: 8 Type: not specified

Future of the CCM + discussion

Thursday 20 June 2002 10:30 (25 minutes)

Author: , Lionel Cons (CERN)

Presenter:, Lionel Cons (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Contribution ID: 9 Type: not specified

Updated XML and NVA API + discussion

Thursday 20 June 2002 11:05 (40 minutes)

Author: MICHAEL GEORGE, PIOTR POZNANSKI (PPARC, CERN)

Presenter: MICHAEL GEORGE, PIOTR POZNANSKI (PPARC, CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Lunch

Contribution ID: 10 Type: not specified

Lunch

Thursday 20 June 2002 12:45 (1 hour)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Contribution ID: 11 Type: not specified

Status and issues of the HLD - LCFG integration

Thursday 20 June 2002 13:45 (1 hour)

Author: , German Cancio (CERN)

Presenter:, German Cancio (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Contribution ID: 12 Type: not specified

Integration of release 1.2 and status of 1.3

Thursday 20 June 2002 14:45 (45 minutes)

Author: BARROSO LOPEZ, Maite (CERN)

Presenter: BARROSO LOPEZ, Maite (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

ATF report

Contribution ID: 13 Type: not specified

ATF report

Thursday 20 June 2002 15:45 (30 minutes)

Author: , German Cancio (CERN)

Presenter:, German Cancio (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Contribution ID: 14 Type: not specified

Output from the GLUE schema discussions

Thursday 20 June 2002 16:15 (15 minutes)

Author: , Olof Barring (CERN)

Presenter:, Olof Barring (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 2

Opening

Contribution ID: 15 Type: not specified

Opening

Wednesday 19 June 2002 14:00 (15 minutes)

Author: , Olof Barring (CERN)

Presenter:, Olof Barring (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 1

Contribution ID: 16 Type: not specified

Configuration mgmt report

Wednesday 19 June 2002 17:30 (30 minutes)

Author: , Lionel Cons (CERN)

Presenter:, Lionel Cons (CERN)

 $\textbf{Session Classification:} \ \ \text{WP4 workshop, day 1}$

coffee break

Contribution ID: 17 Type: not specified

coffee break

Wednesday 19 June 2002 16:15 (15 minutes)

Session Classification: WP4 workshop, day 1

Contribution ID: 18 Type: not specified

Monitoring progress report

Wednesday 19 June 2002 14:15 (30 minutes)

Author: , Sylvain Chapeland (CERN)

Presenter:, Sylvain Chapeland (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 1

Contribution ID: 19 Type: not specified

Fault Tolerance progress report

Wednesday 19 June 2002 15:15 (30 minutes)

Author:, Lord Hess (KIP)

Presenter:, Lord Hess (KIP)

Session Classification: WP4 workshop, day 1

Contribution ID: 20 Type: not specified

Gridification progress report

Wednesday 19 June 2002 15:45 (30 minutes)

Author: , Martijn Steenbakkers (NIKHEF)

Presenter: , Martijn Steenbakkers (NIKHEF)

Session Classification: WP4 workshop, day 1

Contribution ID: 21 Type: not specified

LCFG monitoring and EDG service monitoring

Wednesday 19 June 2002 14:45 (30 minutes)

Author: , Mathias Gug (CERN)

Presenter:, Mathias Gug (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 1

Contribution ID: 22 Type: not specified

Resource management progress report

Wednesday 19 June 2002 16:30 (30 minutes)

Author: , Roeblitz, T

Presenter: , Roeblitz, T

Session Classification: WP4 workshop, day 1

Contribution ID: 23 Type: not specified

Installation progress report

Wednesday 19 June 2002 17:00 (30 minutes)

Author: , German Cancio (CERN)

Presenter:, German Cancio (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 1

Contribution ID: 24 Type: not specified

Cool feature of the HLDL

Wednesday 19 June 2002 18:00 (15 minutes)

Author: , Lionel Cons (CERN)

Presenter:, Lionel Cons (CERN)

Session Classification: WP4 workshop, day 1

Contribution ID: 25 Type: not specified

Workshop dinner up in Chalet de Curson

Wednesday 19 June 2002 18:15 (4 hours)

Session Classification: WP4 workshop, day 1