Two-Hundred-and-Thirtieth Meeting

Report of Contributions

Adoption of the Agenda

Contribution ID: 1 Type: not specified

Adoption of the Agenda

Monday 15 September 2003 09:00 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 2 Type: not specified

Status Report on the LHC Computing (H.F. Hoffmann)

Monday 15 September 2003 11:30 (30 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 3 Type: not specified

Report from the Summer Conferences:

Monday 15 September 2003 12:00 (20 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Reports on ECFA and ICFA (B. Foster)

Monday 15 September 2003 14:00 (30 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Status Report on CLIC & Discussion on Accelerator R&D at CERN (C. Wyss)

Monday 15 September 2003 14:30 (1h 30m)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 6 Type: not specified

Any Other Business

Monday 15 September 2003 16:30 (10 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Approval of the Draft Minutes of the Two-Hundred-and-Twenty-Ninth Meeting

Monday 15 September 2003 09:05 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 8 Type: not specified

Summary of Conclusions

Monday 15 September 2003 16:40 (10 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 9 Type: not specified

Agenda for Next Meeting

Monday 15 September 2003 16:50 (10 minutes)

Session Classification: Open Session

Matters Arising

Contribution ID: 10 Type: not specified

Matters Arising

Monday 15 September 2003 09:10 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

Chairman's Report

Monday 15 September 2003 09:15 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 12 Type: not specified

Member State Matters (Director-General)

Monday 15 September 2003 09:20 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 13 Type: not specified

Non-Member State Matters (Director-General)

Monday 15 September 2003 09:25 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Two-Hundred- \cdots / Report of Contributions

LHC Matters:

Contribution ID: 14 Type: not specified

LHC Matters:

Monday 15 September 2003 09:30 (20 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 15 Type: not specified

Composition of the Scientific Policy Committee -Appointment of New Members

Monday 15 September 2003 17:00 (15 minutes)

Session Classification: Closed Session

Contribution ID: 16 Type: not specified

Proposed New Organisation for CERN by the Director-General Designate

Monday 15 September 2003 17:15 (15 minutes)

Session Classification: Closed Session