# All-activity meeting

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

# Status of overall project planning

Tuesday 13 January 2004 13:30 (45 minutes)

Author: FABRIZIO GAGLIARDI

**Presenter:** FABRIZIO GAGLIARDI

**Session Classification:** Project overview and JRA activities

#### Contribution ID: 2 Type: not specified

## JRA1

Tuesday 13 January 2004 14:15 (45 minutes)

**Author:** FREDERIC HEMMER

**Presenter:** FREDERIC HEMMER

Session Classification: Project overview and JRA activities

Contribution ID: 3 Type: not specified

## JRA3

Tuesday 13 January 2004 15:00 (30 minutes)

**Author:** FREDRIK HEDMAN

Presenter: FREDRIK HEDMAN

**Session Classification:** Project overview and JRA activities

#### Contribution ID: 4 Type: **not specified**

## JRA2

Tuesday 13 January 2004 15:30 (30 minutes)

**Author:** GABRIEL ZAQUINE

**Presenter:** GABRIEL ZAQUINE

Session Classification: Project overview and JRA activities

NA4

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## NA4

Wednesday 14 January 2004 09:00 (45 minutes)

**Author:** GUY WORMSER

**Presenter:** GUY WORMSER

Session Classification: NA activities

Contribution ID: 6 Type: not specified

## NA<sub>3</sub>

Wednesday 14 January 2004 09:45 (30 minutes)

**Author:** MALCOLM ATKINSON

Presenter: MALCOLM ATKINSON

Session Classification: NA activities

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## NA<sub>2</sub>

Wednesday 14 January 2004 10:45 (30 minutes)

**Author:** JOHN DYER

**Presenter:** JOHN DYER

Session Classification: NA activities

Contribution ID: 8 Type: not specified

## **NA1 & NA5**

Wednesday 14 January 2004 11:15 (45 minutes)

Author: FABRIZIO GAGLIARDI

**Presenter:** FABRIZIO GAGLIARDI

Session Classification: NA activities

Contribution ID: 9 Type: not specified

## SA<sub>1</sub>

Wednesday 14 January 2004 14:00 (1 hour)

Author: IAN BIRD

Presenter: IAN BIRD

Session Classification: SA activities and summary

Contribution ID: 10 Type: not specified

## SA<sub>2</sub>

Wednesday 14 January 2004 15:00 (20 minutes)

**Author:** FRANCK BONNASSIEUX

**Presenter:** FRANCK BONNASSIEUX

Session Classification: SA activities and summary

#### Contribution ID: 11 Type: not specified

# JRA4

Wednesday 14 January 2004 15:20 (20 minutes)

Author: JAVIER ORELLANA

**Presenter:** JAVIER ORELLANA

Session Classification: SA activities and summary

Contribution ID: 12 Type: not specified

## **Summary**

Wednesday 14 January 2004 15:40 (20 minutes)

Summary of status of the various activities including

- -points to be changed in the technical annex (identify who will provide material for each point)
- outstanding issues
- next steps before project startup date

Author: BOB JONES

**Presenter:** BOB JONES

Session Classification: SA activities and summary