## Two-Hundred-and-Thirty-first Meeting

# **Report of Contributions**

Adoption of the Agenda

Contribution ID: 1 Type: not specified

## Adoption of the Agenda

Monday 15 December 2003 14:00 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 2 Type: not specified

# Status Report on the LHC Computing (H.F. Hoffmann)

Monday 15 December 2003 16:30 (30 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 3 Type: not specified

## **Future Projects and Associated R&D**

Monday 15 December 2003 17:00 (15 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# Approval of the Draft Minutes of the Two-Hundred-and-Thirtieth Meeting

*Monday 15 December 2003 14:05 (5 minutes)* 

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Research and Development for Present and Future Accelerators at CERN - Report from the SPC

Monday 15 December 2003 17:15 (15 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

# Preliminary Proposal concerning CERN Activities other than LHC Completion for the Period 2004-2010 from the Director-General Designate

Monday 15 December 2003 17:30 (15 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### ECFA Report: Status of Discussions concerning e+e-Linear Collider (B. Foster)

Monday 15 December 2003 17:45 (15 minutes)

ECFA Report: Status of Discussio · · ·

Session Classification: Open Session

Matters Arising

Contribution ID: 8 Type: not specified

## **Matters Arising**

Monday 15 December 2003 14:10 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 9 Type: not specified

## Chairman's Report

Monday 15 December 2003 14:15 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **Member State Matters (Director-General)**

Monday 15 December 2003 14:20 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Non-Member State Matters (Director-General)**

Monday 15 December 2003 14:25 (5 minutes)

Session Classification: Open Session

Two-Hundred-  $\cdots$  / Report of Contributions

LHC Matters:

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **LHC Matters:**

Monday 15 December 2003 14:30 (20 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 13 Type: not specified

# Senior Staff Appointment - Proposal from the Director-General Designate

Monday 15 December 2003 18:30 (30 minutes)

Session Classification: Closed Session

Meeting

Contribution ID: 14 Type: **not specified** 

## Meeting

Monday 15 December 2003 19:00 (30 minutes)

**Session Classification:** Informal Meeting - Members only

Contribution ID: 15 Type: not specified

## **Any Other Business**

Tuesday 16 December 2003 11:45 (15 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 16 Type: not specified

## **Summary of Conclusions**

Tuesday 16 December 2003 12:00 (15 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 17 Type: not specified

## **Agenda for Next Meeting**

Tuesday 16 December 2003 12:15 (15 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### **Further Discussion of Item 8**

Tuesday 16 December 2003 09:00 (45 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 19 Type: not specified

# Report from the SPS Experiments Committee (SPSC) - (J. Dainton)

Tuesday 16 December 2003 09:45 (45 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 20 Type: not specified

# Report from the Isolde and Neutron Time-of-Flight Experiments (INTC) (J. Äystö)

*Tuesday 16 December 2003 11:00 (45 minutes)* 

Session Classification: Open Session