All-activity meeting

Report of Contributions

NA1

Contribution ID: 1

Type: not specified

NA1

Monday 13 September 2004 09:00 (30 minutes)

• See generic part above

- Introduction to the day
- Project Objectives
- Quarterly Reports
- Software license and copyright
- Schedule up to next conference

Author: FABRIZIO GAGLIARDI (CERN)

Presenter: FABRIZIO GAGLIARDI (CERN)

PPT

Contribution ID: 2

Type: not specified

PPT

Monday 13 September 2004 09:30 (30 minutes)

Jurgen will give an overview of the Project Progress Tracking tool (PPT) that has been customised by CERN for use on the EGEE project. The presentation will include details of how the tool can be used ot complete timesheets required by the project and how supervisors can use it view the status of their completion.

Author:JURGEN DE JONGHE (CERN)Presenter:JURGEN DE JONGHE (CERN)Session Classification:Morning

NA2

Contribution ID: 3

Type: not specified

NA2

Monday 13 September 2004 10:00 (30 minutes)

• See generic part above

• EGEE Conference (Den Haag)

• Website milestone (DNA2.2.2 and MNA2.1.2 - External web site and tools at full capacity)

Dissemination material

Author: JOHN DYER (TERENA)

Presenter: JOHN DYER (TERENA)

JRA1

Contribution ID: 4

Type: not specified

JRA1

Monday 13 September 2004 11:00 (30 minutes)

• See generic part above

• gLite status

• DJRA1.2 - Design of grid services (Release 1) (including contribution from PTF on WSDL definition)

• Migration strategy (with SA1)

Author: FREDERIC HEMMER (CERN)

Presenter: FREDERIC HEMMER (CERN)

JRA3

Contribution ID: 5

Type: not specified

JRA3

Monday 13 September 2004 11:30 (30 minutes)

• See generic part above

- DJRA3.1 Global security architecture
- MJRA3.3 OGSA SEC service initial recommendations for reengineering
- MJRA3.4 Security operational procedures and incident handling, definition of a common Grid incident format
- Relationship between JRA3 and JRA1 work and deliverables

Author: AKE EDLUND (KTH)

Presenter: AKE EDLUND (KTH)

JRA4

Contribution ID: 6

Type: not specified

JRA4

Monday 13 September 2004 12:00 (20 minutes)

• See generic part above

• MJRA4.1 - Definition of initial network performance metrics and composite measurements required

• DJRA4.1 - Specification of interfaces for bandwidth reservation services

• MJRA4.2 - Requirements and use cases for monitoring and diagnostics tools for users, middleware and operations

Author: JAVIER ORELLANA (UCL)

Presenter: JAVIER ORELLANA (UCL)

SA2

Contribution ID: 7

Type: not specified

SA2

Monday 13 September 2004 14:00 (15 minutes)

• See generic part above

• Overview of the network services in Europe.

• DSA2.1.

Author:JEAN-PAUL GAUTHIER (CNRS)Presenter:JEAN-PAUL GAUTHIER (CNRS)Session Classification:Afternoon

JRA2 - Quality Assurance

Contribution ID: 8

Type: not specified

JRA2 - Quality Assurance

Monday 13 September 2004 14:15 (15 minutes)

• See generic part above

• Measurement plan

• DJRA2.1 - Quality plan

Author:GABRIEL ZAQUINE (CSSI)Presenter:GABRIEL ZAQUINE (CSSI)Session Classification:Afternoon

All-activity mee $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

NA3

Contribution ID: 9

Type: not specified

NA3

Monday 13 September 2004 14:30 (15 minutes)

• See generic part above

• Training on gLite

Author:DAVID FERGUSSON (NeSC)Presenter:DAVID FERGUSSON (NeSC)Session Classification:Afternoon

SA1

Contribution ID: 10

Type: not specified

SA1

Monday 13 September 2004 15:00 (30 minutes)

• See generic part above

- DSA1.2 Release notes corresponding to the initial pilot Grid infrastructure operational
- Pre-production service status
- Migration strategy (with JRA1)
- Support for non-HEP applications

Author:CRISTINA VISTOLI/ NICK THACKRAY (CERN)Presenter:CRISTINA VISTOLI/ NICK THACKRAY (CERN)Session Classification:Afternoon

NA5

Contribution ID: 11

Type: not specified

NA5

Monday 13 September 2004 14:45 (15 minutes)

• See generic part above

• Execution Plan

• White papers

• Synergy Roadmap and DNA5.2 - European Grid project synergy roadmap (in collaboration with DEISA, SEE-GRID and other relevant initiatives and EU projects)

• EU Concertation meetings

• Kick-off Meeting

Author: MATTI VEIKKO JOHAN HEIKKURINEN (CERN)

Presenter: MATTI VEIKKO JOHAN HEIKKURINEN (CERN)

Session Classification: Afternoon

NA4

Contribution ID: 12

Type: not specified

NA4

Monday 13 September 2004 16:00 (30 minutes)

• See generic part above

• Non-HEP Applications deployment

• EGAAP membership

- Industry Forum
- DNA4.2 Target Application Sector Strategy document + Virtuous Cycle
- Requirement management (e.g. from SA1 and JRA3 and VO Management)

Author: VINCENT BRETON (CNRS)

Presenter: VINCENT BRETON (CNRS)

Session Classification: Afternoon

Testing Coordination

Contribution ID: 13

Type: not specified

Testing Coordination

Monday 13 September 2004 16:30 (30 minutes)

The purpose of this talk it to give an overview of the various testing activities happening within the project across the different activities

• JRA1 Testing (MJRA1.3 - Integration and testing infrastructure in place including test plans (Release 1))

• SA1 testing of gLite (certification)

• NA4 testing (NA4 Testing Team, ARDA)

Author: LEANNE GUY (CERN)

Presenter: LEANNE GUY (CERN)

Session Classification: Afternoon

Summary & Discussion

Contribution ID: 14

Type: not specified

Summary & Discussion

Monday 13 September 2004 17:00 (30 minutes)

Author:BOB JONES AND ALL (CERN)Presenter:BOB JONES AND ALL (CERN)Session Classification:Afternoon