## ARDA workshop

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

## ARDA workshop introduction

Wednesday, 20 October 2004 09:00 (15 minutes)

**Primary author:** LAMANNA, M

Presenter: LAMANNA, M

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 2 Type: not specified

## **ARDA Prototype Activity**

Wednesday, 20 October 2004 09:15 (35 minutes)

**Primary author:** MAIER, A

Presenter: MAIER, A

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 3 Type: not specified

## ARDA feedback on the gLite middleware

Wednesday, 20 October 2004 09:50 (35 minutes)

**Primary author:** LIKO, D

Presenter: LIKO, D

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Metadata studies

Wednesday, 20 October 2004 10:55 (35 minutes)

**Primary author:** KOBLITZ, B

Presenter: KOBLITZ, B

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## ARDA/ALICE prototype preview

Wednesday, 20 October 2004 11:30 (35 minutes)

Primary author: PETERS, A AND FEICHTINGER, D

**Presenter:** PETERS, A AND FEICHTINGER, D

Session Classification: ARDA workshop

Discussion

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Discussion

Wednesday, 20 October 2004 12:05 (25 minutes)

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## gLite status and plans

Wednesday, 20 October 2004 14:00 (45 minutes)

**Primary author:** LAURE, E

Presenter: LAURE, E

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 8 Type: not specified

## The gLite Fireman

Wednesday, 20 October 2004 14:45 (1 hour)

**Primary author:** KUNSZT, P.

**Presenter:** KUNSZT, P.

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 9 Type: not specified

# JobSubmission, Monitoring and Bookkeeping services in gLite

Wednesday, 20 October 2004 16:15 (1h 15m)

**Primary author:** PRELZ, F.

Presenter: PRELZ, F.

Session Classification: ARDA workshop

ALICE

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **ALICE**

Thursday, 21 October 2004 09:00 (45 minutes)

**Primary author:** CERELLO, P G

**Presenter:** CERELLO, P G

Session Classification: ARDA workshop

**ATLAS** 

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **ATLAS**

Thursday, 21 October 2004 09:45 (45 minutes)

**Primary author:** ADAMS, D

**Presenter:** ADAMS, D

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **CMS**

Thursday, 21 October 2004 11:00 (45 minutes)

**Primary author:** SILVESTRIS, L

**Presenter:** SILVESTRIS, L

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **LHCb**

Thursday, 21 October 2004 11:45 (45 minutes)

**Primary author:** EGEDE, U

Presenter: EGEDE, U

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 14 Type: not specified

## The gLite PackageManager

Thursday, 21 October 2004 15:00 (1 hour)

Primary author: BUNCIC, P

Presenter: BUNCIC, P

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 15 Type: not specified

## Connection with the OSG meeting at FNAL

Thursday, 21 October 2004 16:30 (1h 30m)

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 16 Type: not specified

## **Application Monitoring with R-GMA**

Thursday, 21 October 2004 14:15 (45 minutes)

**Primary author:** S.M. FISHER

**Presenter:** S.M. FISHER

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 17 Type: not specified

## Proposal of a solution

Thursday, 21 October 2004 14:00 (15 minutes)

Primary author: TEMPLON, J

Presenter: TEMPLON, J

Session Classification: ARDA workshop

Contribution ID: 18 Type: not specified

## gLite release plan

Friday, 22 October 2004 09:00 (30 minutes)

**Primary author:** LAURE, E

Presenter: LAURE, E

Session Classification: ARDA workshop

Discussion

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### Discussion

Friday, 22 October 2004 09:30 (1 hour)

Session Classification: ARDA workshop

Summaries

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### **Summaries**

Friday, 22 October 2004 11:00 (1 hour)

Session Classification: ARDA workshop