All-activity meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

NA1 & NA5 - project management and EU related work

Wednesday 17 March 2004 09:00 (30 minutes)

This introduction to the day will include the status of the contract and CA signature process

Author: FABRIZIO GAGLIARDI (CERN)

Presenter: FABRIZIO GAGLIARDI (CERN)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 2 Type: not specified

JRA1 - middleware

Wednesday 17 March 2004 09:30 (30 minutes)

Author: FRÉDÉRIC HEMMER (CERN)

Presenter: FRÉDÉRIC HEMMER (CERN)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 3 Type: not specified

JRA3 - Security

Wednesday 17 March 2004 10:00 (30 minutes)

Author: FREDRIK HEDMAN (KTH/PDC)

Presenter: FREDRIK HEDMAN (KTH/PDC)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

NA2 - Dissemination and Outreach

Wednesday 17 March 2004 11:00 (30 minutes)

Author: JOHN DYER (TERENA)

Presenter: JOHN DYER (TERENA)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

NA3 - User Training and Induction

Wednesday 17 March 2004 11:30 (30 minutes)

Author: MALCOLM ATKINSON (NeSC)

Presenter: MALCOLM ATKINSON (NeSC)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 6 Type: not specified

SA1 - Grid operations

Wednesday 17 March 2004 14:00 (30 minutes)

Author: IAN BIRD (CERN)

Presenter: IAN BIRD (CERN)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

SA2 - Network Resource Provision

Wednesday 17 March 2004 14:30 (30 minutes)

Author: JEAN-PAUL GAUTIER (CNRS)

Presenter: JEAN-PAUL GAUTIER (CNRS)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 8 Type: not specified

JRA4 - Network Services Development

Wednesday 17 March 2004 15:00 (30 minutes)

Author: JAVIER ORELLANA (UCL)

Presenter: JAVIER ORELLANA (UCL)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 9 Type: not specified

NA4 - Application identification and Support

Wednesday 17 March 2004 16:00 (30 minutes)

Author: VINCENT BRETON (CNRS)

Presenter: VINCENT BRETON (CNRS)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 10 Type: not specified

JRA2 - Quality Assurance

Wednesday 17 March 2004 16:30 (30 minutes)

Author: ALBERTO AIMAR/GABRIEL ZAQUINE

Presenter: ALBERTO AIMAR/GABRIEL ZAQUINE

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 11 Type: not specified

Summary & Discussion

Wednesday 17 March 2004 17:10 (50 minutes)

Summary of the status of the activities, highest priority points and next steps

Author: BOB JONES

Presenter: BOB JONES

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 12 Type: not specified

Project Management Tool for EGEE

Wednesday 17 March 2004 17:00 (10 minutes)

Jurgen will describe the work being performed inside the IT department of CERN to modify an existing project management tool to the needs of EGEE.

Author: JURGEN DE JONGHE (CERN)

Presenter: JURGEN DE JONGHE (CERN)

Session Classification: Afternoon