JRA1 All Hands Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Status update on suexec, WSS and LCMAPS

Monday 20 June 2005 16:30 (30 minutes)

Author: MARTIJN STEENBAKKERS (UvA & NIKHEF)

Presenter: MARTIJN STEENBAKKERS (UvA & NIKHEF)

Session Classification: Security I

Job Repository

Contribution ID: 2 Type: not specified

Job Repository

Monday 20 June 2005 17:00 (15 minutes)

Author: OSCAR KOEROO (NIKHEF)

Presenter: OSCAR KOEROO (NIKHEF)

Session Classification: Security I

Vulnerability

Contribution ID: 3 Type: not specified

Vulnerability

Monday 20 June 2005 17:15 (45 minutes)

Author: LINDA CORNWALL (RAL)

Presenter: LINDA CORNWALL (RAL)

Session Classification: Security I

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Builds and Release Status

Tuesday 21 June 2005 09:00 (30 minutes)

Status update on the builds and releases with particular focus on gLite 1.2.0. The last 5-10 minutes are reserved for $\rm Q/A$

Author: MARIAN ZUREK (CERN)

Presenter: MARIAN ZUREK (CERN)

Session Classification: Integration Session

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Common Error Handling Proposal

Tuesday 21 June 2005 09:30 (30 minutes)

Author: STEVE FISHER (RAL)

Presenter: STEVE FISHER (RAL)

Session Classification: Integration Session

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Configuration and Instrumentation Overview

Tuesday 21 June 2005 10:00 (30 minutes)

A general overview of the proposed configuration and instrumentation architecture and functionality

Author: JOACHIM FLAMMER (CERN)

Presenter: JOACHIM FLAMMER (CERN)

Session Classification: Integration Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

The gLite Configuration Service and User Interface

Tuesday 21 June 2005 11:00 (30 minutes)

Presentation of the gLite Configuration Service and the management GUI.

Author: ROBERT HARAKALY, GUILLERMO DIEZ-ANDINO SANCHO (CERN)

Presenter: ROBERT HARAKALY, GUILLERMO DIEZ-ANDINO SANCHO (CERN)

Session Classification: Integration Session

Contribution ID: 8 Type: not specified

The gLite Instrumentation Services

Tuesday 21 June 2005 11:30 (30 minutes)

A presentation of the gLite Instrumentation services, interfaces, proxies and internal functionality

Author: JOACHIM FLAMMER (CERN)

Presenter: JOACHIM FLAMMER (CERN)

Session Classification: Integration Session

Q/A Session

Contribution ID: 9 Type: not specified

Q/A Session

Tuesday 21 June 2005 12:00 (30 minutes)

Q/A Session

Author: ALL

Presenter: ALL

Session Classification: Integration Session

Welcome

Contribution ID: 10 Type: not specified

Welcome

Monday 20 June 2005 13:30 (10 minutes)

Author: LUDEK MATYSKA

Presenter: LUDEK MATYSKA

Session Classification: Opening

Logistics

Contribution ID: 11 Type: not specified

Logistics

Monday 20 June 2005 13:40 (10 minutes)

Author: IVA KREJCI

Presenter: IVA KREJCI

Session Classification: Opening

Opening

Contribution ID: 12 Type: not specified

Opening

Monday 20 June 2005 13:50 (15 minutes)

Author: FREDERIC HEMMER

Presenter: FREDERIC HEMMER

Session Classification: Opening

Contribution ID: 13 Type: not specified

Technical Roadmap

Monday 20 June 2005 14:05 (25 minutes)

Author: ERWIN LAURE

Presenter: ERWIN LAURE

Session Classification: Opening

Contribution ID: 14 Type: not specified

Scenarios for integration of Data with Job Scheduling

Tuesday 21 June 2005 16:30 (30 minutes)

There are many possibilities how to integrate 'data' and 'cpu' jobs. The CONDOR Stork component is one very good candidate to integrate to achive easy interoperability which would need to be explored.

Author: PETER KUNSZT (CERN)

Presenter: PETER KUNSZT (CERN)

Session Classification: WMS & DM & LB I

Contribution ID: 15 Type: not specified

DAGs with Data Placement nodes: the "shish-kebab" jobs.

Tuesday 21 June 2005 17:15 (30 minutes)

We try to sort out a few details of which information needs to be passed among the various nodes of a DAG with data placement nodes, with a special care on when and how matchmaking should be performed.

Author: ENZO MARTELLI & FRANCESCO PRELZ (INFN Milano)

Presenter: ENZO MARTELLI & FRANCESCO PRELZ (INFN Milano)

Session Classification: WMS & DM & LB I

Contribution ID: 16 Type: not specified

Sparse sandboxes and scenarios for sandbox management via DM services.

Tuesday 21 June 2005 15:00 (1 hour)

The current support for the handling of 'sparse' sandboxes via the WMS web service interface (a.k.a. the WMproxy) is described, and possibly demonstrated.

Missing features and scenarios for extending this model to storage elements that do not provide a gridftp interface will be discussed.

Author: FABRIZIO PACINI (Datamat SpA)

Presenter: FABRIZIO PACINI (Datamat SpA)

Session Classification: WMS & DM & LB I

Contribution ID: 17 Type: not specified

The Advanced Reservation Achitecture

Tuesday 21 June 2005 17:45 (15 minutes)

Author: TIZIANA FERRARI, ELISABETTA RONCHIERI

Presenter: TIZIANA FERRARI, ELISABETTA RONCHIERI

Session Classification: WMS & DM & LB I

Contribution ID: 18 Type: not specified

Virtual Machine Technologies

Wednesday 22 June 2005 10:30 (45 minutes)

Author: KATE KEAHEY (Argonne National Laboratory, Globus Alliance)

Presenter: KATE KEAHEY (Argonne National Laboratory, Globus Alliance)

Session Classification: Future Services

Contribution ID: 19 Type: not specified

Networking Monitoring and Bandwith Allocation and Reservation Service - Canceled

Wednesday 22 June 2005 11:15 (45 minutes)

Author: RATNADEEP ABROL (Edinburgh Parallel Computing Centre, JRA4)

Presenter: RATNADEEP ABROL (Edinburgh Parallel Computing Centre, JRA4)

Session Classification: Future Services

Issues

Contribution ID: 20 Type: not specified

Issues

Wednesday 22 June 2005 11:15 (15 minutes)

Session Classification: Future Services

Contribution ID: 21 Type: not specified

JRA1 testing status

Monday 20 June 2005 14:30 (1 hour)

Author: MAITE, DAVID, STEVE, STEPHEN

Presenter: MAITE, DAVID, STEVE, STEPHEN

Session Classification: Testing Session

Contribution ID: 22 Type: not specified

Security testing status

Monday 20 June 2005 15:30 (30 minutes)

Author: JOHN (JRA3)

Presenter: JOHN (JRA3)

Session Classification: Testing Session

Contribution ID: 23 Type: not specified

Encrypted Storage

Tuesday 21 June 2005 14:00 (15 minutes)

Author: JOHN WHITE (UH-HIP)

Presenter: JOHN WHITE (UH-HIP)

Session Classification: Security II

Delegation

Contribution ID: 24 Type: not specified

Delegation

Tuesday 21 June 2005 14:15 (10 minutes)

Author: JONI HAHKALA (UH-HIP)

Presenter: JONI HAHKALA (UH-HIP)

Session Classification: Security II

Contribution ID: 25 Type: not specified

DM security model

Tuesday 21 June 2005 14:25 (15 minutes)

Author: PETER KUNSZT (CERN)

Presenter: PETER KUNSZT (CERN)

Session Classification: Security II

Contribution ID: 26 Type: not specified

G-PBOX

Tuesday 21 June 2005 14:40 (20 minutes)

Author: VINCENZO CIASCHINI (INFN)

Presenter: VINCENZO CIASCHINI (INFN)

Session Classification: Security II

Contribution ID: 27 Type: not specified

Update on DM <-> LB interaction

Wednesday 22 June 2005 09:00 (30 minutes)

Author: ALES KRENEK (OR DELEGATE) (CESNET)

Presenter: ALES KRENEK (OR DELEGATE) (CESNET)

Session Classification: WMS & DM & LB II

Contribution ID: 28 Type: not specified

Update on gathering of job statistical information via LB/JP

Wednesday 22 June 2005 09:30 (30 minutes)

Author: ALES KRENEK (OR DELEGATE) (CESNET)

Presenter: ALES KRENEK (OR DELEGATE) (CESNET)

Session Classification: WMS & DM & LB II