ESC-43

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Interfaces and communication with the VOs

Friday 28 January 2005 09:00 (45 minutes)

How could this be enhanced and put on a regular bases? How can we get VOs to cooperate?

Author: ALL

Presenter: ALL

Session Classification: Session 2

Training

Contribution ID: 2 Type: not specified

Training

Friday 28 January 2005 09:45 (30 minutes)

Who can do the training, who needs to be trained?

Author: TORSTEN ANTONI

Presenter: TORSTEN ANTONI

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 3 Type: not specified

The EU review

Friday 28 January 2005 10:30 (15 minutes)

Is this important for us? Do we have to provide information and/or other things for the review?

Author: ALISTAIR MILLS

Presenter: ALISTAIR MILLS

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

The new ESC Group

Friday 28 January 2005 10:45 (45 minutes)

Results of the Meeting, Plans and Next meetings

Author: ALISTAIR MILLS, TORSTEN ANTONI

Presenter: ALISTAIR MILLS, TORSTEN ANTONI

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Lunch at the FZK Cantina

Friday 28 January 2005 11:30 (1 hour)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 6 Type: not specified

Interface to Savannah

Friday 28 January 2005 08:30 (30 minutes)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Lunch at the FZK Cantina

Thursday 27 January 2005 12:30 (1 hour)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 8 Type: not specified

GGUS Demo

Thursday 27 January 2005 15:00 (15 minutes)

Author: HELMUT DRES

Presenter: HELMUT DRES

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 9 Type: not specified

Processes in conjunction with Operations

Thursday 27 January 2005 16:00 (15 minutes)

Requirements and Workflows from Cern

Author: PIOTR NYCZYK

Presenter: PIOTR NYCZYK

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 10 Type: not specified

Processes in conjunction with Operations

Thursday 27 January 2005 16:15 (45 minutes)

In conjuction with the previous talk we should find a good way to document the processes needed and the let these processes be confirmed by the CIC and ROC managers

Author: ALL

Presenter: ALL

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 11 Type: not specified

Interfaces to other systems

Thursday 27 January 2005 17:00 (30 minutes)

First feedback about the WebService interfcae and the new GGUS application.

Which additional systems need to be interfaced and which databases need to be accessable from within GGUS?

Author: WOLFGANG THOENE

Presenter: WOLFGANG THOENE

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 12 Type: not specified

Extensions of the GGUS System

Thursday 27 January 2005 15:30 (30 minutes)

What is currently on the Roadmap and what is needed additionally. Which priorities do we have for the different extentions?

Author: WOLFGANG THOENE & HELMUT DRES

Presenter: WOLFGANG THOENE & HELMUT DRES

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 13 Type: not specified

Introduction to the new ESC group

Thursday 27 January 2005 13:30 (1h 30m)

Assignment, expectations and targets

Author: ALISTAIR MILLS AND FLAVIA DONNO

Presenter: ALISTAIR MILLS AND FLAVIA DONNO

Session Classification: Session 1