First gLite Tutorial with GILDA and GENIUS

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome

Monday 13 June 2005 09:00 (15 minutes)

Primary author: BARBERA, R (Univ. Catania and INFN)Presenter: BARBERA, R (Univ. Catania and INFN)Session Classification: First Day - Morning session

Introduction to the gLite tutorial

Contribution ID: 2

Type: not specified

Introduction to the gLite tutorial

Monday 13 June 2005 09:15 (15 minutes)

Primary author: BARBERA, R (Univ. Catania and INFN)Presenter: BARBERA, R (Univ. Catania and INFN)Session Classification: First Day - Morning session

Generalities on gLite

Contribution ID: 3

Type: not specified

Generalities on gLite

Monday 13 June 2005 09:30 (30 minutes)

Primary author: ANDRONICO, G (INFN)Presenter: ANDRONICO, G (INFN)Session Classification: First Day - Morning session

Architecture of VOMS

Contribution ID: 4

Type: not specified

Architecture of VOMS

Monday 13 June 2005 10:00 (45 minutes)

Primary author: VENTURI, V (INFN)Presenter: VENTURI, V (INFN)Session Classification: First Day - Morning session

Coffee break

Contribution ID: 5

Type: not specified

Coffee break

Monday 13 June 2005 10:45 (30 minutes)

Session Classification: First Day - Morning session

Installation and configuration of a \cdots

Contribution ID: 6

Type: not specified

Installation and configuration of a "combined" LCG+gLite User Interface

Monday 13 June 2005 11:15 (1h 45m)

Primary author: LA ROCCA, G AND PASSARO, G (INFN)Presenter: LA ROCCA, G AND PASSARO, G (INFN)Session Classification: First Day - Morning session

Practicals on VOMS and MyProxy

Contribution ID: 7

Type: not specified

Practicals on VOMS and MyProxy

Monday 13 June 2005 15:00 (1 hour)

Primary author: GILDA TUTORS (INFN)Presenter: GILDA TUTORS (INFN)Session Classification: First Day - Afternoon session

Coffee break

Contribution ID: 8

Type: not specified

Coffee break

Monday 13 June 2005 16:00 (30 minutes)

Session Classification: First Day - Afternoon session

Installation and configuration of a \cdots

Contribution ID: 9

Type: not specified

Installation and configuration of a gLite Resource Broker

Monday 13 June 2005 16:30 (1h 30m)

Primary author: GIORGIO, E AND PASSARO, G (INFN)Presenter: GIORGIO, E AND PASSARO, G (INFN)Session Classification: First Day - Afternoon session

Architecture of the gLite WMS

Contribution ID: 10

Type: not specified

Architecture of the gLite WMS

Tuesday 14 June 2005 09:00 (1 hour)

Primary author: MONFORTE, S AND PAPPALARDO, M (INFN)Presenter: MONFORTE, S AND PAPPALARDO, M (INFN)Session Classification: Second Day - Morning session

Special jobs with the gLite WMS \cdots

Contribution ID: 11

Type: not specified

Special jobs with the gLite WMS (MPI, DAG, etc.)

Tuesday 14 June 2005 10:00 (30 minutes)

Primary author: ARDIZZONE, V (INFN)Presenter: ARDIZZONE, V (INFN)Session Classification: Second Day - Morning session

Coffee break

Contribution ID: 12

Type: not specified

Coffee break

Tuesday 14 June 2005 10:30 (30 minutes)

Session Classification: Second Day - Morning session

GENIUS services based on gLite

Contribution ID: 13

Type: not specified

GENIUS services based on gLite

Tuesday 14 June 2005 11:00 (2 hours)

Primary author: FALZONE, A (NICE srl)Presenter: FALZONE, A (NICE srl)Session Classification: Second Day - Morning session

Practicals on gLite WMS

Contribution ID: 14

Type: not specified

Practicals on gLite WMS

Tuesday 14 June 2005 15:00 (1 hour)

Primary author:GILDA TUTORS (INFN)Presenter:GILDA TUTORS (INFN)Session Classification:Second Day - Afternoon session

Coffee break

Contribution ID: 15

Type: not specified

Coffee break

Tuesday 14 June 2005 16:00 (30 minutes)

Session Classification: Second Day - Afternoon session

Practicals on gLite WMS

Contribution ID: 16

Type: not specified

Practicals on gLite WMS

Tuesday 14 June 2005 16:30 (1h 30m)

Primary author:GILDA TUTORS (INFN)Presenter:GILDA TUTORS (INFN)Session Classification:Second Day - Afternoon session

gLite Data Management System a …

Contribution ID: 17

Type: not specified

gLite Data Management System architecture

Wednesday 15 June 2005 09:00 (30 minutes)

Primary author: GIORGIO, E (INFN)Presenter: GIORGIO, E (INFN)Session Classification: Third Day - Morning session

The FireMan catalog

Contribution ID: 18

Type: not specified

The FireMan catalog

Wednesday 15 June 2005 09:30 (45 minutes)

Primary author: GIORGIO, E (INFN)Presenter: GIORGIO, E (INFN)Session Classification: Third Day - Morning session

Coffee break

Contribution ID: 19

Type: not specified

Coffee break

Wednesday 15 June 2005 10:15 (30 minutes)

Session Classification: Third Day - Morning session

LFC: the LCG File Catalog

Contribution ID: 20

Type: not specified

LFC: the LCG File Catalog

Wednesday 15 June 2005 10:45 (45 minutes)

Primary author: DELGADO PERIS, A (CERN)Presenter: DELGADO PERIS, A (CERN)Session Classification: Third Day - Morning session

R-GMA: architecture and use

Contribution ID: 21

Type: not specified

R-GMA: architecture and use

Wednesday 15 June 2005 11:30 (45 minutes)

Primary author: DELGADO PERIS, A (CERN)Presenter: DELGADO PERIS, A (CERN)Session Classification: Third Day - Morning session

Configuring new services in GENIUS

Contribution ID: 22

Type: not specified

Configuring new services in GENIUS

Wednesday 15 June 2005 12:15 (1 hour)

Primary author: LA ROCCA, G (INFN)Presenter: LA ROCCA, G (INFN)Session Classification: Third Day - Morning session

Practicals on LFC and gLite DMS

Contribution ID: 23

Type: not specified

Practicals on LFC and gLite DMS

Wednesday 15 June 2005 15:00 (1h 30m)

Primary author: GILDA TUTORS (INFN)Presenter: GILDA TUTORS (INFN)Session Classification: Third Day - Afternoon session

Coffee break

Contribution ID: 24

Type: not specified

Coffee break

Wednesday 15 June 2005 16:30 (30 minutes)

Session Classification: Third Day - Afternoon session

Practicals on R-GMA

Contribution ID: 25

Type: not specified

Practicals on R-GMA

Wednesday 15 June 2005 17:00 (1 hour)

Primary author: GILDA TUTORS (INFN)Presenter: GILDA TUTORS (INFN)Session Classification: Third Day - Afternoon session