FP420 meeting at CERN

Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Monday 29 August 2005 14:00 (30 minutes)

Author: A. DE ROECK/B COX

Presenter: A. DE ROECK/B COX

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 2 Type: not specified

News from the detector developements

Monday 29 August 2005 17:00 (20 minutes)

Author: C. DA VIA/ C. KENNEY

Presenter: C. DA VIA/ C. KENNEY

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 3 Type: not specified

Microstations

Monday 29 August 2005 17:20 (20 minutes)

Author: R. ORAVA

Presenter: R. ORAVA

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Discussion on next steps

Monday 29 August 2005 17:40 (40 minutes)

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Short introduction of the aims of the Technical meeting on 30/8

Monday 29 August 2005 14:30 (5 minutes)

Author: C. DA VIA

Presenter: C. DA VIA

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 6 Type: not specified

Short update on Physics

Monday 29 August 2005 14:35 (15 minutes)

Author: A. DE ROECK/B. COX

Presenter: A. DE ROECK/B. COX

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Update on acceptance calculations

Monday 29 August 2005 14:50 (20 minutes)

Author: P. BUSSEY

Presenter: P. BUSSEY

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 8 Type: not specified

Acceptance and resolutions

Monday 29 August 2005 15:10 (20 minutes)

Author: K. PIOTRZKOWSKI

Presenter: K. PIOTRZKOWSKI

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 9 Type: not specified

Update on the trigger

Monday 29 August 2005 15:50 (20 minutes)

Author: M. GROTHE

Presenter: M. GROTHE

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 10 Type: not specified

RP calibration studies

Monday 29 August 2005 16:10 (20 minutes)

Author: K. PIOTRZKOWSKI

Presenter: K. PIOTRZKOWSKI

Session Classification: FP420 Plenary

Contribution ID: 11 Type: not specified

News from US420

Monday 29 August 2005 16:30 (30 minutes)

Author: M. ALBROW/A BRANDT

Presenter: M. ALBROW/A BRANDT

Session Classification: FP420 Plenary

Introduction

Contribution ID: 12 Type: not specified

Introduction

Tuesday 30 August 2005 14:00 (10 minutes)

Author: C. DA VIA

Presenter: C. DA VIA

Session Classification: Technical Discussion Session

Contribution ID: 13 Type: not specified

The cryostat and its mechanical challenges

Tuesday 30 August 2005 14:15 (40 minutes)

Author: K. POTTER

Presenter: K. POTTER

Session Classification: Technical Discussion Session

Contribution ID: 14 Type: not specified

Readout electronics: the requirements

Tuesday 30 August 2005 14:45 (15 minutes)

Readout electronics: the require $\,\cdots$

Author: C. DA VIA

Presenter: C. DA VIA

Session Classification: Technical Discussion Session

Contribution ID: 15 Type: not specified

Discussion on tasks and responsabilities

Tuesday 30 August 2005 15:20 (20 minutes)

Author: ALL

Presenter: ALL

Session Classification: Technical Discussion Session

Contribution ID: 16 Type: not specified

The 2006 test beam: milestones

Tuesday 30 August 2005 15:00 (20 minutes)

The 2006 test beam: milestones

Author: ALL

Presenter: ALL

Session Classification: Technical Discussion Session

Contribution ID: 17 Type: not specified

Visit to the cryostat at B112 (the meeting might continue after the visit)

Tuesday 30 August 2005 16:00 (20 minutes)

Session Classification: Technical Discussion Session