### pre-GDB Meeting at CERN

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **CASTOR2** experience

Tuesday 6 September 2005 11:00 (20 minutes)

Author: VLADO BAHYL (CERN IT/FIO)

Presenter: VLADO BAHYL (CERN IT/FIO)

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **CASTOR SRM status and plans**

Tuesday 6 September 2005 14:30 (15 minutes)

**Author:** BEN COUTURIER

Presenter: BEN COUTURIER

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Planning for SC4 and Initial LHC Service

Tuesday 6 September 2005 14:45 (30 minutes)

**Author:** JAMIE SHIERS

**Presenter:** JAMIE SHIERS

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

## Tier1 Plans for Achieving Nominal Data Rates by April 2006

Tuesday 6 September 2005 15:15 (30 minutes)

Author: DISCUSSION

Presenter: DISCUSSION

 $\textbf{Session Classification:} \ \ \textbf{Tuesday 6th September}$ 

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **ARDA** involvement in **SC4**

Tuesday 6 September 2005 16:15 (30 minutes)

Author: MASSIMO LAMANNA

**Presenter:** MASSIMO LAMANNA

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Tier1 plans for Tier2 Support for SC4

Tuesday 6 September 2005 15:45 (30 minutes)

Author: DISCUSSION

Presenter: DISCUSSION

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### DPM experience and future plans

Tuesday 6 September 2005 11:20 (20 minutes)

**Author:** JEAN-PHILIPPE BAUD

**Presenter:** JEAN-PHILIPPE BAUD

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Experience with DPM and dCache at INFN-Bari

Tuesday 6 September 2005 11:40 (30 minutes)

Author: GIACINTO DONVITO (INFN Bari)

Presenter: GIACINTO DONVITO (INFN Bari)

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Report from dCache workshop

Tuesday 6 September 2005 10:40 (20 minutes)

**Author:** MAARTEN LITMAATH

**Presenter:** MAARTEN LITMAATH

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Analysis of throughput tests and debugging process

Tuesday 6 September 2005 10:00 (40 minutes)

**Author:** JAMES CASEY

**Presenter:** JAMES CASEY

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Feedback from pilot LFC / FTS usage by experiments

Tuesday 6 September 2005 12:10 (30 minutes)

**Author:** PATRICIA MENDEZ

**Presenter:** PATRICIA MENDEZ

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 12 Type: not specified

## **Experiment test jobs and Integration with Site Functional Tests**

Tuesday 6 September 2005 12:40 (30 minutes)

**Author:** PIOTR NYCZYK

**Presenter:** PIOTR NYCZYK

**Session Classification:** Tuesday 6th September

Contribution ID: 13 Type: not specified

# Summary of Experiment Resource Requirements and Site Status

Tuesday 6 September 2005 13:10 (20 minutes)

**Author:** JAMIE SHIERS / SITES

**Presenter:** JAMIE SHIERS / SITES

**Session Classification:** Tuesday 6th September