xRootd Workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Overview of xrootd

Monday 27 March 2006 14:00 (1 hour)

• discussion

Primary author: ANDY HANUSHEVSKY

Presenter: ANDY HANUSHEVSKY

Session Classification: AGENDA

Contribution ID: 2 Type: not specified

ALICE Tier-0 Model and Requirements

Monday 27 March 2006 15:00 (30 minutes)

Primary author: FEDERICO CARMINATI

Presenter: FEDERICO CARMINATI **Session Classification:** AGENDA

Contribution ID: 3 Type: not specified

Disk Buffers and the Tier-0

Monday 27 March 2006 16:00 (30 minutes)

Primary author: BERND PANZER

Presenter: BERND PANZER

Session Classification: AGENDA

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Xrootd and Castor2

Monday 27 March 2006 16:30 (30 minutes)

Primary author: PETER ELMER

Presenter: PETER ELMER

Session Classification: AGENDA

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

xrootd and DPM

Monday 27 March 2006 17:00 (15 minutes)

Primary author: JEAN-PHILIPPE BAUD

Presenter: JEAN-PHILIPPE BAUD

Session Classification: AGENDA

Contribution ID: 6 Type: not specified

xrootd and dCache

Monday 27 March 2006 17:15 (15 minutes)

Primary author: PATRICK FURHMANN

Presenter: PATRICK FURHMANN

Session Classification: AGENDA

Discussion

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Discussion

Monday 27 March 2006 17:30 (30 minutes)

Session Classification: AGENDA

Contribution ID: 8 Type: not specified

CASTOR2 disk mover flow

Tuesday 28 March 2006 09:00 (15 minutes)

Primary author: SEBASTIEN & OLOF

Presenter: SEBASTIEN & OLOF

Session Classification: AGENDA