FET-OPEN proposal: HTS Fast Cycled Magnet

Report of Contributions

A brief history

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

A brief history

Presenter: QUETTIER, Lionel (CEA/IRFU,Centre d'étude de Saclay Gif-sur-Yvette (FR))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Results of the FCM magnet @ CERN

A brief history

Contribution ID: 6 Type: not specified

A brief history

Tuesday 7 July 2015 11:15 (15 minutes)

Presenter: QUETTIER, Lionel (CEA)

Session Classification: Background in superconducting FCM

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Results of the FCM magnet @ CERN

Tuesday 7 July 2015 11:30 (15 minutes)

Presenter: BORGNOLUTTI, Franck (CEA)

Session Classification: Background in superconducting FCM

Contribution ID: 8 Type: not specified

CEA: Superferric magnet, cryogenics, HTS

Tuesday 7 July 2015 11:45 (15 minutes)

Presenter: QUETTIER, Lionel (CEA/IRFU, Centre d'étude de Saclay Gif-sur-Yvette (FR))

Session Classification: Facilities, skills and expertise

FET-OPEN prop $\,\cdots\,$ / Report of Contributions Bruker: HTS tapes

Contribution ID: 9 Type: not specified

Bruker: HTS tapes

Tuesday 7 July 2015 12:00 (15 minutes)

Presenter: DIETRICH, Reinhard (Bruker)

Session Classification: Facilities, skills and expertise

Contribution ID: 10 Type: not specified

CERN

Tuesday 7 July 2015 14:00 (15 minutes)

Presenters: BALLARINO, Amalia (CERN); MODENA, Michele (CERN)

Session Classification: Facilities, skills and expertise

Contribution ID: 11 Type: not specified

Twente University

Tuesday 7 July 2015 14:15 (15 minutes)

Presenter: DHALLE, Marc (Twente University)

Session Classification: Facilities, skills and expertise

Contribution ID: 12 Type: not specified

Babcock Noell

Tuesday 7 July 2015 14:30 (15 minutes)

Presenter: WALTER, Wolfgang (Babcock Noell)

Session Classification: Facilities, skills and expertise

Sigmaphi

Contribution ID: 13 Type: not specified

Sigmaphi

Tuesday 7 July 2015 14:45 (15 minutes)

Presenter: PASQUET, Raphael (Sigmaphi)

Session Classification: Facilities, skills and expertise

Contribution ID: 14 Type: not specified

Expected targets and technological breakthroughs

Tuesday 7 July 2015 15:00 (25 minutes)

Session Classification: Proposal preparation

Contribution ID: 15 Type: not specified

Discussions on other applications (Hadron therapy, gantries, power transport, magnetic separation)

Tuesday 7 July 2015 15:25 (25 minutes)

Session Classification: Proposal preparation

Contribution ID: 16 Type: not specified

Possible project organization, cost breakdown and schedule

Tuesday 7 July 2015 15:50 (25 minutes)

Session Classification: Proposal preparation

FET-OPEN prop $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Next steps

Contribution ID: 17 Type: not specified

Next steps

Tuesday 7 July 2015 16:15 (15 minutes)

Session Classification: Proposal preparation