32nd Winter Workshop on Nuclear Dynamics -WWND2016



Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Opening - Jörg Aichelin

Monday 29 February 2016 09:00 (10 minutes)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Resent results from IQCD

Monday 29 February 2016 09:10 (30 minutes)

Author: RATTI, Claudia (University of Houston)

Presenter: RATTI, Claudia (University of Houston)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Small medium in p-Pb collisions - resonance production

Wednesday 2 March 2016 09:30 (30 minutes)

Author: MARKERT, Christina (University of Texas (US))

Presenter: MARKERT, Christina (University of Texas (US))

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

Energy Dependence of Moments of Net-proton, Net-kaon and Net-charge Multiplicity Distributions at STAR

Monday 29 February 2016 10:10 (30 minutes)

Author: XU, Ji

Presenter: XU, Ji

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

'PHENIX Results from the RHIC Beam Energy Scan

Monday 29 February 2016 09:40 (30 minutes)

Presenter: FADEM, Brett

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Constraining the nuclear matter equation of state around twice saturation density

Monday 29 February 2016 11:00 (30 minutes)

Presenter: LEIFELS, Yvonne (GSI Darmstadt)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

'Status and Challenges of the Compressed Baryonic Matter (CBM) Experiment at FAIR

Monday 29 February 2016 11:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. SCHMIDT, Hans Rudolf (Eberhard-Karls-Universitaet Tuebingen (DE))

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Transport theory of a plasma based on the Nambu-Jona-Lasinio Lagrangian

Monday 29 February 2016 12:00 (30 minutes)

Presenter: AICHELIN, joerg (Subatech/CNRS)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Jets in Heavy Ion Collisions with CMS

Monday 29 February 2016 17:20 (30 minutes)

Presenter: SALUR, Sevil (Rutgers, State Univ. of New Jersey (US))

May 20, 2025

Contribution ID: 9 Type: not specified

STAR Fixed-Target Results

Monday 29 February 2016 17:50 (30 minutes)

Presenter: MEEHAN, Kathryn (UC Davis)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Identified Light and Strange Hadron Spectra at $\sqrt{s_{NN}}$ =14.5 GeV with STAR at RHIC BES I

Monday 29 February 2016 18:20 (30 minutes)

Presenter: BRANDENBURG, James (Rice University)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Photon and neutral mesons measurements with the ALICE experiment at the LHC

Monday 29 February 2016 18:50 (30 minutes)

Presenter: VAUTHIER, Astrid (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))

Contribution ID: 12 Type: not specified

Measurements of open heavy-flavour production in Pb-Pb collisions with ALICE at the LHC

Tuesday 1 March 2016 09:00 (30 minutes)

Presenter: THOMAS, Deepa (University of Texas (US))

Contribution ID: 13 Type: not specified

STAR D0 meson v2 measurement

Tuesday 1 March 2016 09:30 (30 minutes)

Presenter: HE, Liang (Purdue University)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Tomography of the QGP with heavy quarks

Tuesday 1 March 2016 10:00 (30 minutes)

Presenter: BRATKOVSKAYA, Elena (FIAS)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Charm production in high multiplicity pp events

Tuesday 1 March 2016 10:50 (30 minutes)

Presenter: WERNER, Klaus

Contribution ID: 16 Type: not specified

Latest Heavy Flavor Results from the PHENIX Experiment at RHIC

Tuesday 1 March 2016 11:20 (30 minutes)

Presenter: LEBEDEV, Alexandre (Iowa State University)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Heavy flavour production in pp and p-Pb collisions in ALICE

Tuesday 1 March 2016 17:20 (30 minutes)

Presenter: VAN DER MAAREL, Jasper (Nikhef National institute for subatomic physics (NL))

Contribution ID: 18 Type: not specified

Quarkonium physics with ALICE at the LHC

Tuesday 1 March 2016 17:50 (30 minutes)

Presenter: GAGLIARDI, Martino (Universita e INFN Torino (IT))

Contribution ID: 19 Type: not specified

Measurements of J/ ψ productions at STAR

Presenter: HUANG, Bingchu (STAR BNL)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Single electrons from semi-leptonic charm and bottom hadron decays in Au+Au collisions at PHENIX

Tuesday 1 March 2016 18:50 (30 minutes)

Presenter: HACHIYA, Takashi (RIKEN)

Contribution ID: 21 Type: not specified

LHCb results on proton-lead collisions

Wednesday 2 March 2016 09:00 (30 minutes)

Presenter: DOSIL SUAREZ, Alvaro (Universidade de Santiago de Compostela)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Fast Dynamical Evolution of Hadron Resonance Gas via Hagedorn States

Wednesday 2 March 2016 10:00 (30 minutes)

Presenter: GREINER, Carsten (University of Frankfurt)

Contribution ID: 23 Type: not specified

PHENIX results on collectivity in highmultiplicity p+Au, d+Au and 3He +Au collisions

Wednesday 2 March 2016 10:50 (30 minutes)

Presenter: XU, Qiao (Vanderbilt University (US))

Contribution ID: 24 Type: not specified

Strangeness production as a function of the multiplicity in pp and p-Pb collisions in ALICE

Wednesday 2 March 2016 11:20 (30 minutes)

Presenter: BIANCHI, Livio (University of Houston (US))

Contribution ID: 25 Type: not specified

Latest results of charged hadron flow measurements in CuAu collisions at RHIC-PHENIX

Wednesday 2 March 2016 17:20 (30 minutes)

Presenter: NAKAGOMI, Hiroshi (Tsukuba University)

Contribution ID: 26 Type: not specified

Global polarization of Lambda hyperons in Au+Au Collisions at RHIC BES

Wednesday 2 March 2016 17:50 (30 minutes)

Presenter: UPSAL, Isaac (Ohio State University)

Contribution ID: 27 Type: not specified

The First Transverse Single Spin Measurement in High Energy Polarized Proton-Nucleus Collision at the PHENIX experiment at RHIC

Wednesday 2 March 2016 18:20 (30 minutes)

Presenter: NAKAGAWA, itaru (RIKEN)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Upgrade of the ALICE TPC: GEMs and continuous readout

Wednesday 2 March 2016 18:50 (30 minutes)

Presenter: LJUNGGREN, Hans Martin (Lund University (SE))

Contribution ID: 29 Type: not specified

Soft-Hard Event Engineering (SHEE) at RHIC and LHC

Thursday 3 March 2016 09:00 (30 minutes)

Presenter: NORONHA-HOSTLER, Jacquelyn (U)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Rapidity Correlation Structures from Causal Hydrodynamics

Thursday 3 March 2016 09:30 (30 minutes)

Presenter: GAVIN, Sean (Wayne State University)

Contribution ID: 31 Type: not specified

Unified approach to two-particle correlations

Thursday 3 March 2016 10:00 (30 minutes)

Presenter: PRATT, Scott (Michigan State University)

Contribution ID: 32 Type: not specified

Exploring Jet-Hadron correlations at the LHC with ALICE

Thursday 3 March 2016 10:50 (30 minutes)

Presenter: MAZER, Joel Anthony (University of Tennessee (US))

Contribution ID: 33 Type: not specified

Sequential hadronization and the opportunities it presents

Thursday 3 March 2016 11:20 (30 minutes)

Presenter: BELLWIED, Rene (University of Houston (US))

Contribution ID: 34 Type: **not specified**

Phase structure of QCD and the pure glue scenario for pp, pA and AA in colliders

Thursday 3 March 2016 11:50 (30 minutes)

Presenter: STOECKER, Horst (GSI)

Contribution ID: 35 Type: not specified

Constraining energy loss modelling via v2 and Event Shape Engineering

Thursday 3 March 2016 17:20 (30 minutes)

Presenter: CHRISTIANSEN, Peter (Lund University (SE))

Contribution ID: 36 Type: not specified

HYDRO + JETS (HYDJET++) for PbPb collisions at LHC (2.76 and 5 ATeV)

Thursday 3 March 2016 17:50 (30 minutes)

Presenter: BRAVINA, Larisa (University of Oslo (NO))

Contribution ID: 37 Type: not specified

On the rapidity dependence of the average transverse momentum in hadronic collisions

Thursday 3 March 2016 18:20 (30 minutes)

Presenter: VEIGA GIANNINI, Andre

Contribution ID: 38 Type: not specified

'Upgrade of the ALICE Inner Tracking System

Thursday 3 March 2016 18:50 (30 minutes)

Presenter: DI NEZZA, Pasquale (Istituto Nazionale Fisica Nucleare Frascati (IT))

Contribution ID: 39 Type: not specified

Tetraquark Production in Double Parton Scattering

Friday 4 March 2016 09:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. NAVARRA, Fernando (Uni. Sao Paulo, Brazil)

Contribution ID: 40 Type: not specified

PHENIX results on reconstructed jets in p+p, d+Au, and Cu+Au collisions

Friday 4 March 2016 09:30 (30 minutes)

Presenter: MCCUMBER, Michael (Los Alamos National Laboratory)

Contribution ID: 41

Type: not specified

'Investigation of the properties of jets from Pb-Pb collisions at $\sqrt{s_{NN}}=2.76$ TeV and p-Pb collisions at $\sqrt{s_{NN}}=5.02$ TeV with ALIC

Tuesday 1 March 2016 18:20 (30 minutes)

Presenter: Dr HESS, Benjamin Andreas (Eberhard-Karls-Universitaet Tuebingen (DE))

Contribution ID: 42 Type: not specified

Azimuthal angular correlations in 3-jet production in an Electron-Ion Collider at small

Friday 4 March 2016 10:50 (30 minutes)

Presenter: JALILIAN-MARIAN, Jamal (Baruch College)

Contribution ID: 43 Type: not specified

Recent Jet results from STAR

Friday 4 March 2016 11:20 (30 minutes)

Presenter: KAUDER, Kolja (University of Illinois at Chicago)

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Fulfilling the RHIC mission with sPHENIX

Friday 4 March 2016 11:50 (30 minutes)

Presenter: CONNORS, Megan Elizabeth (Yale University (US))

Type: not specified

Contribution ID: 45

Recent Developments in Isolated Photon-Hadron and Other Two Particle Correlations in Relativistic Heavy Ion Collisions

Friday 4 March 2016 10:00 (30 minutes)

Presenter: FRANTZ, Justin Edward (Ohio University (US))