CUWiP UK 2016

Europe/London
OXFORD

OXFORD

    • 6:00 PM 9:00 PM
      WELCOME RECEPTION 3h Lady Margaret Hall, Bar

      Lady Margaret Hall, Bar

      OXFORD

    • 9:00 PM 10:30 PM
      Social Activities 1h 30m
    • 8:00 AM 8:30 AM
      Breakfast 30m LMH

      LMH

    • 8:30 AM 9:00 AM
      REGISTRATION 30m Foyer Martin Wood Lecture Theatre

      Foyer Martin Wood Lecture Theatre

    • 9:00 AM 9:05 AM
      Welcome 5m
      Speaker: Prof. John Wheater (Oxfors)
    • 9:05 AM 9:20 AM
      Opening Remarks 15m
      Speaker: Prof. Daniela Bortoletto (University of Oxford (GB))
    • 9:20 AM 9:30 AM
      LOAD BUS TO RAL 10m
    • 9:30 AM 10:30 AM
      TRAVEL TO RAL 1h
    • 10:30 AM 10:50 AM
      Coffe Break 20m
    • 10:50 AM 11:30 AM
      Introduction to RAL 40m
    • 11:30 AM 12:30 PM
      CAREER PANEL NATIONAL LABORATORIES 1h
    • 12:30 PM 1:15 PM
      Lunch 45m RAL

      RAL

    • 1:15 PM 3:30 PM
      RAL TOURS 2h 15m
    • 3:30 PM 3:45 PM
      Refreshments and Group Photo 15m
    • 3:45 PM 5:15 PM
      TRAVEL BACK TO OXFORD 1h 30m
    • 5:30 PM 6:30 PM
      Dr. Sonia Trigueros: Nanotechnology for medicine: opportunities and challenges 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      Speaker: Dr Trigueros Sonia (Co-Director, Oxford Martin Programme on Nanotechnology)
    • 7:20 PM 8:30 PM
      Dinner 1h 10m LMH

      LMH

    • 8:30 PM 10:30 PM
      Cafe Scientifique 2h LMH BAR

      LMH BAR

    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h LMH

      LMH

      OXFORD

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Prof. Christine Davies: The Quandary of Quarks 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      Speaker: Prof. Christine Davies
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Coffee Break 30m
    • 10:30 AM 11:30 AM
      Prof Haida Liang: From Astronomy to Archaeology, Art Conservation and History 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

    • 11:30 AM 1:00 PM
      WORKSHOPS 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

    • 2:00 PM 3:00 PM
      Prof. Amanda Cooper Sarkar: My path to a career in physics 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

    • 3:00 PM 3:45 PM
      Tea Break 45m Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

      OXFORD

    • 3:45 PM 4:45 PM
      Helen O'Keeffe: Whay are nuetrinos so interesting? 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 5:00 PM 6:30 PM
      CAREERS PANEL 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 7:00 PM 7:30 PM
      Reception 30m LMH

      LMH

      OXFORD

    • 7:45 PM 9:15 PM
      Banquet 1h 30m LMH

      LMH

    • 9:15 PM 10:30 PM
      Free Time, Visit to Oxford 1h 15m
    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h LMH

      LMH

      OXFORD

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Prof. Fay Dowker: A Meditation on General Relativity 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

    • 10:00 AM 10:30 AM
      Coffee Break 30m Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

      OXFORD

    • 10:30 AM 11:30 AM
      ACADEMIC PANEL 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 11:30 AM 12:45 PM
      VISIT OF OXFORD LABORATORIES 1h 15m
    • 12:45 PM 1:45 PM
      Lunch 1h Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

    • 1:45 PM 2:00 PM
      CONFERENCE SURVEY 15m
    • 2:00 PM 2:15 PM
      Prof. Daniela Bortoletto: Closing Remarks 15m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD