Tracking for Collimation Workshop (WP5)













Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Introduction

Friday, 30 October 2015 08:40 (10 minutes)

Presenter: REDAELLI, Stefano (CERN)

Session Classification: Overview of available tools and recent developments

Contribution ID: 1 Type: not specified

Status of Sixtrack (15+10)

Friday, 30 October 2015 08:50 (25 minutes)

Presenter: BRUCE, Roderik (CERN)

Session Classification: Overview of available tools and recent developments

Contribution ID: 2 Type: not specified

Status of Fluka coupling to SixTrack (15+10)

Friday, 30 October 2015 09:15 (25 minutes)

Presenter: VLACHOUDIS, Vasilis (CERN)

Session Classification: Overview of available tools and recent developments

Contribution ID: 3 Type: not specified

Status of Merlin and recent developments (15+10)

Friday, 30 October 2015 09:40 (25 minutes)

Presenter: RAFIQUE, Haroon (University of Huddersfield)

Session Classification: Overview of available tools and recent developments

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Status of BDSIM (15+10)

Friday, 30 October 2015 10:05 (25 minutes)

Presenter: NEVAY, Laurence James (University of London (GB))

Session Classification: Overview of available tools and recent developments

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Simulation tools for ion collimation (15+5)

Friday, 30 October 2015 11:00 (20 minutes)

Presenter: HERMES, Pascal Dominik (Westfaelische Wilhelms-Universitaet Muenster (DE))

Session Classification: Advance implementations and specific applications

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Update on crystal simulation for collimation (15+10)

Friday, 30 October 2015 11:20 (25 minutes)

Presenter: MIRARCHI, Daniele (CERN)

Session Classification: Advance implementations and specific applications

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

New materials for SixTrack (15+5)

Friday, 30 October 2015 11:45 (20 minutes)

Presenter: QUARANTA, Elena (Politecnico di Milano (IT))

Session Classification: Advance implementations and specific applications

Contribution ID: 8 Type: not specified

Dynamic simulations in SixTrack (15+5)

Friday, 30 October 2015 14:00 (20 minutes)

Presenter: SJOBAEK, Kyrre Ness (CERN)

Session Classification: Advance implementations and specific applications

Contribution ID: 9 Type: not specified

Modelling of beam halos (15+5)

Friday, 30 October 2015 14:20 (20 minutes)

Presenter: GARCIA MORALES, Hector (Royal Holloway University of London (RHUL))

Session Classification: Advance implementations and specific applications

Contribution ID: 10 Type: not specified

Injection protection studies (15+5)

Friday, 30 October 2015 14:40 (20 minutes)

Presenter: VELOTTI, Francesco Maria (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (CH))

Session Classification: Advance implementations and specific applications

Contribution ID: 11 Type: not specified

First loss maps and halo population for FCC (15+5)

Friday, 30 October 2015 15:00 (20 minutes)

Presenters: FIASCARIS, Maria (CERN); REDAELLI, Stefano (CERN)

Session Classification: Advance implementations and specific applications

Contribution ID: 12 Type: not specified

Simulations of collimation losses at RHIC (15+10)

Friday, 30 October 2015 16:00 (25 minutes)

Presenter: ROBERT-DEMOLAIZE, Guillaume (BNL)

Session Classification: Exploitation and recent benchmark activities

Contribution ID: 13 Type: not specified

Simulation comparisons to BLM data (15+5)

Friday, 30 October 2015 16:25 (20 minutes)

Presenter: SKORDIS, Eleftherios (CERN)

Session Classification: Exploitation and recent benchmark activities

Contribution ID: 14 Type: not specified

Merlin simulations during squeeze at 4 TeV (15+5)

Friday, 30 October 2015 16:45 (20 minutes)

Presenter: TYGIER, Sam

Session Classification: Exploitation and recent benchmark activities

Contribution ID: 15 Type: not specified

Fluka coupling for SPS scrapers (15+5)

Friday, 30 October 2015 17:05 (20 minutes)

Presenter: MEREGHETTI, Alessio (CERN)

Session Classification: Exploitation and recent benchmark activities

Contribution ID: 16 Type: not specified

Beam loss studies during the CERN PS continuous transfer extraction (15+5)

Friday, 30 October 2015 17:25 (20 minutes)

Presenter: BARRANCO GARCIA, Javier (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (CH))

Session Classification: Exploitation and recent benchmark activities