EGEE-III All Activity meeting



Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome - Steven Newhouse

Tuesday 27 January 2009 13:30 (20 minutes)

Summary of DNA1.4, next steps Meeting objectives

Contribution ID: 1 Type: not specified

EGI_DS status - Ludek Matyska

Tuesday 27 January 2009 13:50 (30 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

gLite Consortium status - Mirco Mazzucato

Tuesday 27 January 2009 14:50 (30 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

NA4 - User Communities - Cal Loomis

Tuesday 27 January 2009 14:20 (30 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

JRA1 - Middleware - Francesco Giacomini

Tuesday 27 January 2009 15:50 (30 minutes)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

SA1 - Operations - Maite Barroso Lopez

Tuesday 27 January 2009 16:50 (30 minutes)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

SA3 - Integration, testing and certification - Oliver Keeble

Tuesday 27 January 2009 16:20 (30 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Country Reports - Gabriel Zaquine

Wednesday 28 January 2009 09:00 (15 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

NA1 overview - Bob Jones

Wednesday 28 January 2009 08:30 (30 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

NA2 - Dissemination - Catherine Gater

Tuesday 27 January 2009 17:20 (20 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

SA2 - Networking - Xavier Jeannin

Wednesday 28 January 2009 09:15 (20 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

NA5 - Policy and international cooperation - Christos Kanellopoulos

Tuesday 27 January 2009 17:40 (20 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

NA3 - Training - Robin McConnell

Wednesday 28 January 2009 09:35 (20 minutes)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Parallel sessions - Introduction: Steven newhouse

Wednesday 28 January 2009 09:55 (10 minutes)

Review of a spreadsheet (to be circulated) of current and EGI/NGI/Other tasks and the current allocation of resources within EGEE and the expected resources from within the EGI/NGI/SSI/Other projects. This will be reviewed in January by the AMB and revised during this session - i.e. how will the allocated EGI.org staff resources be spent? What cannot be done by those resources?

There will be three groups:

- * Consolidation of NGI tasks (SA1, SA2, NA3). Note JRA1/NA4/NA1/SA3 tasks central or specialised. Output: Tasks to be done by NGI, Tasks to be done by EGI.org, Tasks where it is still not clear.
- * Review of Development, Certification, Pre-Deployment Tasks (JRA1, SA3). Output: Tasks to be done by EGI.org, Tasks to be done by the middleware team, Tasks where it is still not clear.
- * Review of Organisational tasks (NA1, NA2, NA4). Output: Tasks to be done by EGI.org, Tasks to be done by the NGI. Tasks where it is still not clear.

Contribution ID: 14 Type: not specified

Parallel groups session

Wednesday 28 January 2009 10:20 (45 minutes)

There will be three groups:

- * Consolidation of NGI tasks (SA1, SA2, NA3).
- * Review of Development, Certification, Pre-Deployment Tasks (JRA1, SA3).
- * Review of Organisational tasks (NA1, NA2, NA4).

Contribution ID: 15 Type: not specified

Parallel group session review

Wednesday 28 January 2009 11:05 (30 minutes)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Discussion and next steps

Wednesday 28 January 2009 11:35 (30 minutes)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Consolidation of NGI task list

Primarily SA1, SA2 & NA3. Note JRA1/NA4/NA1/SA3 tasks central or specialised. Output: Tasks to be done by NGI, Tasks to be done by EGI.org, Tasks where it is still not clear.