Consortium setup meeting for H2020 CO-CREATION-02-2016

Europe/Zurich
5/1-001 (CERN)

5/1-001

CERN

385, Route de Meyrin
12
Show room on map
Harri Toivonen (Helsinki University of Technology (FI)), Pablo Garcia Tello (CERN), Rui Coutinho (Instituto Politécnico do Porto)
Description

This is the first face-to-face consortium meeting for H2020 CO-CREATION-02-2016 call. In the meeting, we will work for one full day together to build the project, define work packages and divide roles and responsibilities between the participants. Directions on how to get to CERN you can find here: http://home.cern/directions.

    • 8:30 AM 9:00 AM
      Morning coffee, welcome words 30m 5/1-001

      5/1-001

      CERN

      385, Route de Meyrin
      12
      Show room on map
    • 9:00 AM 9:30 AM
      Introduction round table 30m 5/1-001

      5/1-001

      CERN

      385, Route de Meyrin
      12
      Show room on map
    • 9:30 AM 10:30 AM
      Details of the CO-CREATION-02-2016 call 1h 5/1-001

      5/1-001

      CERN

      385, Route de Meyrin
      12
      Show room on map
      Speakers: Coutinho Rui (Instituto Politécnico do Porto), Miguel Sousa (Inova+), Pablo Garcia Tello (CERN)
    • 10:30 AM 11:30 AM
      High level concept of the project (brainstorming) 1h 5/1-001

      5/1-001

      CERN

      385, Route de Meyrin
      12
      Show room on map
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Definition of WPs and WPs structure (brainstorming) 1h 5/1-001

      5/1-001

      CERN

      385, Route de Meyrin
      12
      Show room on map
    • 12:30 PM 1:30 PM
      Lunch break 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 1:30 PM 3:00 PM
      Assignment of WP leaders and tasks and timing per WP. Initial budget considerations 1h 30m 5/1-001

      5/1-001

      CERN

      385, Route de Meyrin
      12
      Show room on map
    • 3:00 PM 3:15 PM
      Coffee break 15m 5/1-001

      5/1-001

      CERN

      385, Route de Meyrin
      12
      Show room on map
    • 3:15 PM 4:45 PM
      Agreement on proposal development calendar and associated main actions and internal deadlines 1h 30m 5/1-001

      5/1-001

      CERN

      385, Route de Meyrin
      12
      Show room on map
    • 4:45 PM 5:00 PM
      Next steps, wrapping up 15m 5/1-001

      5/1-001

      CERN

      385, Route de Meyrin
      12
      Show room on map