## **HEP SYSMAN**

# **Report of Contributions**

Welcome

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Welcome

Friday 15 January 2016 11:00 (10 minutes)

**Presenter:** GRONBECH, Peter (University of Oxford (GB))

Session Classification: Morning Session

June 30, 2025

Contribution ID: 4

Type: not specified

## Early access to innovative hardware for prototype development at RAL

Friday 15 January 2016 11:10 (20 minutes)

**Presenter:** DJAOUI, Abdeslem (STFC - Rutherford Appleton Lab. (GB))

**Session Classification:** Morning Session

June 30, 2025

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### **Network Monitoring at Glasgow**

Friday 15 January 2016 11:30 (20 minutes)

Presenter: CROOKS, David (University of Glasgow (GB))

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Monitoring with InfluxDB and Grafana

Friday 15 January 2016 11:50 (20 minutes)

Presenter: LAHIFF, Andrew David (STFC - Rutherford Appleton Lab. (GB))

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### HTcondor progress and discussion

Friday 15 January 2016 13:30 (30 minutes)

**Presenter:** MOHAMMAD, Kashif (University of Oxford)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 8 Type: not specified

### Puppet, Foreman and HEP-puppet

Friday 15 January 2016 14:00 (30 minutes)

Discussion on the current status, integration with foreman and general modules maintainance and sharing through HEP-puppet

Presenters: Mr FRANK, Robert; FRANK, Robert (The University of Manchester)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 9 Type: not specified

### WLCG workshop: Storage overview

Friday 15 January 2016 14:50 (20 minutes)

Sites feedback for the workshop

Presenter: SKIPSEY, Samuel Cadellin

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 10 Type: not specified

# WLCG workshop: Info sys, accounting, benchmarking

Friday 15 January 2016 15:10 (20 minutes)

Sites feedback for the workshop

Presenter: FORTI, Alessandra (University of Manchester (GB))

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Ganga workshop summary

Friday 15 January 2016 15:50 (10 minutes)

**Presenter:** FORTI, Alessandra (University of Manchester (GB))

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **GridPP CernVM**

Friday 15 January 2016 14:30 (20 minutes)

A simpler way to give users access to the grid

Presenters: MAC MAHON, Ewan Christopher (Particle Physics-University of Oxford-Unknown); MAC

MAHON, Ewan

Session Classification: Afternoon Session

HEP SYSMAN / Report of Contributions

Coffee

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Coffee

Friday 15 January 2016 16:00 (25 minutes)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 14 Type: not specified

## ATLAS jamboree

Friday 15 January 2016 15:30 (20 minutes)

**Presenter:** LOVE, Peter (Lancaster University (GB))

Session Classification: Afternoon Session