CTF3 Collaboration Technical meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 14 Type: not specified

General Status of Commissioning

Tuesday 27 January 2009 10:50 (30 minutes)

Presenter: SKOWRONSKI, Piotr Krzysztof (CERN / EPFL)

Session Classification: Status and Commissioning

Contribution ID: 17 Type: not specified

Welcome and Status of CLIC

Tuesday 27 January 2009 09:30 (30 minutes)

Presenter: DELAHAYE, Jean-Pierre (CERN)

Session Classification: Welcome and Introduction

June 12, 2025

Contribution ID: 18 Type: not specified

Status of CTF3, Plans, Collaborations

Tuesday 27 January 2009 10:00 (20 minutes)

Presenter: GESCHONKE, Gunther (CERN)

Session Classification: Welcome and Introduction

Contribution ID: 20 Type: not specified

12 GHz Test Stand

Tuesday 27 January 2009 14:00 (20 minutes)

Presenter: SCHIRM, Karl-Martin (CERN)

Session Classification: RF Power

Contribution ID: 41 Type: not specified

RF Deflector in Combiner Ring

Tuesday 27 January 2009 11:20 (20 minutes)

Presenter: Dr ALESINI, David (LNF-INFN)

Session Classification: Status and Commissioning

Contribution ID: 42 Type: not specified

Optics Studies

Tuesday 27 January 2009 11:40 (20 minutes)

Presenter: BETTONI, Simona (Universita degli Studi di Milano, CERN)

Session Classification: Status and Commissioning

30 GHz: Results, Future Plans, M · · ·

Contribution ID: 43 Type: not specified

30 GHz: Results, Future Plans, Measurements

Tuesday 27 January 2009 12:00 (20 minutes)

Presenter: GERBAUX, Mathias (CERN)

Session Classification: Status and Commissioning

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Radiation Monitoring, Issues

Tuesday 27 January 2009 12:20 (20 minutes)

Presenters: Mr WIDORSKI, Markus (CERN); Dr OTTO, Thomas (CERN)

Session Classification: Status and Commissioning

RF Power Plant: Status and Evolution

Contribution ID: 45 Type: not specified

RF Power Plant: Status and Evolution

Tuesday 27 January 2009 14:20 (20 minutes)

Presenter: MCMONAGLE, Gerard (CERN)

Session Classification: RF Power

Contribution ID: 46 Type: not specified

Beam Instrumentation seen from Operations

Tuesday 27 January 2009 14:40 (25 minutes)

Presenter: TECKER, Frank (CERN)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Bunch Length and Profile Monitoring

Tuesday 27 January 2009 15:05 (20 minutes)

Presenter: DABROWSKI, Anne (CERN)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 48 Type: not specified

BPS + **Electronics**

Tuesday 27 January 2009 15:55 (25 minutes)

Presenters: FAUS-GOLFE, Angeles (Instituto de Fisica Corpuscular (IFIC) UV-CSIC); Mr MONTORO,

Gabriel (universitat politecnica de catalunya)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 49 Type: not specified

LAPP Electronics: Evolution

Tuesday 27 January 2009 16:20 (20 minutes)

LAPP Electronics: Evolution

Presenter: POULIER, Pierre (LAPP)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 50 Type: not specified

Cavity BPM for CALIFES

Tuesday 27 January 2009 16:40 (20 minutes)

Presenter: SIMON, Claire (CEA / Irfu-Saclay)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 51 Type: not specified

CDR Experiment

Tuesday 27 January 2009 17:00 (20 minutes)

Presenter: KARATAEV, Pavel (John Adams inst. Poyal Holloway Univ. London)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 52 Type: not specified

Plans, Experiments

Wednesday 28 January 2009 09:00 (20 minutes)

Presenter: DOEBERT, Steffen (CERN)

Session Classification: TBL

Contribution ID: 53 Type: not specified

PETS Tank / Movers

Wednesday 28 January 2009 09:20 (20 minutes)

Presenter: Dr TORAL, Fernando (CIEMAT)

Session Classification: TBL

Contribution ID: 54 Type: not specified

Measurements on PETS Tank

Wednesday 28 January 2009 09:40 (20 minutes)

Presenter: Mr CARRILLO, David (CIEMAT)

Session Classification: TBL

Contribution ID: 55 Type: not specified

TBL Quadrupoles

Wednesday 28 January 2009 10:00 (20 minutes)

Presenter: Mr NEWBOROUGH, Antony (CERN)

Session Classification: TBL

Contribution ID: 56 Type: not specified

Status, Plans

Wednesday 28 January 2009 10:50 (30 minutes)

Presenters: RUBER, Roger; ZIEMANN, Volker (University of Uppsala)

Session Classification: TBTS

Contribution ID: 57 Type: not specified

PETS Conditioning

Wednesday 28 January 2009 11:20 (20 minutes)

Presenter: ADLI, Erik (CERN)

Session Classification: TBTS

Contribution ID: 58 Type: not specified

Commissioning and Status

Wednesday 28 January 2009 11:40 (25 minutes)

Presenter: FARABOLINI, Wilfrid (CEA / Irfu-Saclay)

Session Classification: CALIFES

RF Plant

Contribution ID: 59 Type: not specified

RF Plant

Wednesday 28 January 2009 12:05 (15 minutes)

Presenter: Mr PEAUGER, Franck (CEA / Irfu-Saclay)

Session Classification: CALIFES

Contribution ID: 60 Type: not specified

Status of Laser, Plans

Wednesday 28 January 2009 14:00 (30 minutes)

Presenter: PETRARCA, Massimo (CERN)

Session Classification: Laser for PHIN and CALIFES

Contribution ID: 61 Type: not specified

Laser beam for Califes

Wednesday 28 January 2009 14:30 (30 minutes)

Presenter: Mr CHEYMOL, Guy (CEA)

Session Classification: Laser for PHIN and CALIFES

Status

Contribution ID: 63 Type: not specified

Status

Wednesday 28 January 2009 15:30 (25 minutes)

Presenter: LOSITO, Roberto (CERN)

Session Classification: PHIN

Contribution ID: 64 Type: not specified

Beam Measurements

Wednesday 28 January 2009 15:55 (20 minutes)

Presenter: METE, Oznur (CERN)

Session Classification: PHIN

Contribution ID: 65 Type: not specified

Planned Expriments

Wednesday 28 January 2009 16:15 (20 minutes)

Presenter: DOEBERT, Steffen (CERN)

Session Classification: PHIN

Contribution ID: 66 Type: not specified

Installation Planning and Operations Schedule 2009

Thursday 29 January 2009 09:00 (20 minutes)

Presenter: RINOLFI, Louis (CERN)

Session Classification: The Next Steps

Contribution ID: 67 Type: not specified

Tail Clipper Kicker

Thursday 29 January 2009 09:20 (35 minutes)

Presenters: Mr TONY, Fowler (CERN); Mr RODRÍGUEZ, Iker (CIEMAT); Dr BARNES, Mike

(CERN)

Session Classification: The Next Steps

Contribution ID: 68 Type: not specified

Tail Clipper Collimator

Thursday 29 January 2009 09:55 (20 minutes)

Presenter: CHAMIZO, Rocio (CERN)

Session Classification: The Next Steps

Contribution ID: 69 Type: not specified

Perspectives for 2010 and beyond

Thursday 29 January 2009 10:15 (30 minutes)

Presenter: CORSINI, Roberto (CERN)

Session Classification: The Next Steps

Contribution ID: 72 Type: not specified

Collaboration statements

Thursday 29 January 2009 11:05 (1 hour)

Presenter: REPRESENTATIVES OF COLLABORATIONS

Session Classification: Collaboration Round table

Contribution ID: 74 Type: **not specified**

Concluding remarks

Thursday 29 January 2009 12:05 (30 minutes)

Presenter: Dr BRAUN, Hans (CERN)

Session Classification: Closing session