Workshop on Detectors for FAIR

Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 0 Type: not specified

Registration

Friday 19 February 2016 10:00 (30 minutes)

Welcome address

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome address

Friday 19 February 2016 10:30 (15 minutes)

Presenter: Prof. PANDA, Sudhakar (Institute of Physics, Bhubaneswar)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Overview of FAIR - India

Friday 19 February 2016 10:45 (45 minutes)

Presenter: GHOSH, Sanjay (Bose Institute)

Contribution ID: 3 Type: not specified

CBM Experiment at FAIR

Friday 19 February 2016 12:00 (40 minutes)

Presenter: CHATTOPADHYAY, Subhasis (Department of Atomic Energy (IN))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

NUSTAR Program at FAIR

Friday 19 February 2016 12:40 (40 minutes)

Presenter: PALIT, Rudrajyoti (Tata Institute of Fundamental Research)

Contribution ID: 5 Type: not specified

Overview of MUCH system at CBM

Friday 19 February 2016 14:30 (40 minutes)

Overview of MUCH system at CBM

Presenter: DUBEY, Anand Kumar (Department of Atomic Energy (IN))

Contribution ID: 6 Type: not specified

DEGAS - the HPGe array spectrometer for NUSTAR

Friday 19 February 2016 15:10 (40 minutes)

Presenter: KOJOUHAROV, Ivan (GSI)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Overview of MONSTER detector at NUSTAR

Friday 19 February 2016 16:10 (40 minutes)

Presenter: BANERJEE, Kaushik (Variable Energy Cyclotron Centre)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Overview of MATS detector at FAIR and trap program in India

Friday 19 February 2016 16:50 (40 minutes)

Overview of MATS detector at F ···

Presenter: Dr DAS, Parnika (Variable Energy Cyclotron Centre, Kolkata)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Beam tracking detectors for NUSTAR : a proposal from India

Friday 19 February 2016 17:30 (40 minutes)

Presenter: JHINGAN, Akhil (Unknown)

Contribution ID: 13 Type: not specified

GEM chambers for MUCH at CBM

Saturday 20 February 2016 09:50 (20 minutes)

Presenter: DUBEY, Anand Kumar (Department of Atomic Energy (IN))

Session Classification: CBM Session

Contribution ID: 14 Type: not specified

GEM readout and understanding of self triggered electronics

Saturday 20 February 2016 10:10 (20 minutes)

Presenter: SAINI, Jogender (Department of Atomic Energy (IN))

Session Classification: CBM Session

Contribution ID: 15 Type: not specified

GEM R&D at GSI for CBM

Saturday 20 February 2016 10:30 (20 minutes)

Presenter: BISWAS, Saikat (National Institute of Science Education and Research (IN))

Session Classification: CBM Session

Contribution ID: 16 Type: not specified

GEM tests at **VECC**

Saturday 20 February 2016 10:50 (20 minutes)

Presenter: KUMAR, Ajit (Variable Energy Cyclotron Centre)

Session Classification: CBM Session

Contribution ID: 17 Type: not specified

Results from a large prototype GEM chamber for CBM

Saturday 20 February 2016 11:10 (20 minutes)

Presenter: ADAK, Ramaprasad (Bose Institute, Kolkata)

Session Classification: CBM Session

Contribution ID: 18 Type: not specified

Indian participation on DESPEC

Saturday 20 February 2016 12:00 (20 minutes)

Presenter: PALIT, Rudrajyoti (Tata Institute of Fundamental Research)

Session Classification: NUSTAR Session

Contribution ID: 19 Type: not specified

DESPEC activities at TIFR

Saturday 20 February 2016 12:20 (20 minutes)

Presenter: NAIDU, Balaji S. (Tata Institute of Fundamental Rsearch)

Session Classification: NUSTAR Session

Contribution ID: 20 Type: not specified

Electronics for Discrete Gamma ray Spectroscopy

Saturday 20 February 2016 12:40 (20 minutes)

Presenter: DONTHI, Rajneesh (Tata Institute of Fundamental Research)

Session Classification: NUSTAR Session

Contribution ID: 21 Type: not specified

Fabrication of MONSTER detecors in India

Saturday 20 February 2016 14:00 (20 minutes)

Fabrication of MONSTER detecor · · ·

Presenter: BANERJEE, Kaushik (Department of Atomic Energy (IN))

Session Classification: NUSTAR Session

Contribution ID: 22 Type: not specified

Applications of MONSTER neutron detectors at VECC

Saturday 20 February 2016 14:20 (20 minutes)

Presenter: ROY, Pratap (Variable Energy Cyclotron Centre, Kolkata)

Session Classification: NUSTAR Session

Discussion

Contribution ID: 23 Type: not specified

Discussion

Saturday 20 February 2016 14:40 (1h 20m)