2nd SRF Coordination Meeting

Report of Contributions

LHC Operation

Contribution ID: 0 Type: not specified

LHC Operation

Thursday 4 February 2016 08:45 (5 minutes)

Presenter: MAESEN, Pierre (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

June 30, 2025

HIE Operation

Contribution ID: 1 Type: not specified

HIE Operation

Thursday 4 February 2016 08:55 (5 minutes)

Presenter: VENTURINI DELSOLARO, Walter (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

Contribution ID: 2 Type: not specified

HIE Isolde project

Thursday 4 February 2016 09:00 (5 minutes)

Presenter: VENTURINI DELSOLARO, Walter (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

Contribution ID: 3 Type: not specified

LHC Consolidation

Thursday 4 February 2016 08:50 (5 minutes)

Presenter: KARPPINEN, Mikko (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

HiLumi

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

HiLumi

Thursday 4 February 2016 09:05 (5 minutes)

Presenter: CALAGA, Rama (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

SRF Infrastructure upgrade

Thursday 4 February 2016 09:10 (5 minutes)

Presenter: SCHIRM, Karl-Martin (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

FCC-RF

Contribution ID: 6 Type: not specified

FCC-RF

Thursday 4 February 2016 09:15 (5 minutes)

Presenters: JENSEN, Erk (CERN); BRUNNER, Olivier (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

Contribution ID: 8 Type: not specified

Coated crab-cavities

Thursday 4 February 2016 09:25 (5 minutes)

Presenter: GRUDIEV, Alexej (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

High-gradient

Contribution ID: 9 Type: not specified

High-gradient

Thursday 4 February 2016 09:30 (5 minutes)

Presenter: GERIGK, Frank (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

Contribution ID: 10 Type: not specified

Power couplers for SRF

Thursday 4 February 2016 09:35 (5 minutes)

Presenter: MONTESINOS, Eric (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages

Contribution ID: 11 Type: not specified

Introduction & News

Thursday 4 February 2016 08:30 (15 minutes)

Presenter: GERIGK, Frank (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Superconducting thin film R&D

Thursday 4 February 2016 09:20 (5 minutes)

Presenter: VENTURINI DELSOLARO, Walter (CERN)

Session Classification: Presentation of Workpackages