Searching for Exotic Hidden Signatures with ATLAS in LHC Run 2: Workshop on the Detection of Dark Sector Signals – First Day Open Sessions



Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Opening by the Chancellor of the University of Calabria

Tuesday, 9 February 2016 09:00 (15 minutes)

Presenter: CRISCI, Gino Mirocle (University of Calabria)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Searching for Exotic Hidden Signatures with ATLAS at the LHC: 8 TeV Legacy and 13 TeV Prospects

Tuesday, 9 February 2016 09:15 (30 minutes)

Presenter: BEACHAM, James (Ohio State University (US))

Contribution ID: 2 Type: not specified

Overview and New(Old) Thoughts on Dark[Hidden] Sector{Valleys}

Tuesday, 9 February 2016 09:45 (45 minutes)

Presenter: Prof. STRASSLER, Matt (Harvard University)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Exotics from a Hidden Sector (Through Examples)

Tuesday, 9 February 2016 10:30 (45 minutes)

Presenter: VOLANSKY, Tomer (Tel Aviv University (IL))

Photon-Jets

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Photon-Jets

Tuesday, 9 February 2016 11:15 (45 minutes)

Presenter: SCHOLTZ, Jakub (Harvard University)

Emerging Jets

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Emerging Jets

Tuesday, 9 February 2016 12:00 (45 minutes)

Presenter: WEILER, Andreas (Technische Universitaet Muenchen (DE))

Inelastic Dark Matter

Contribution ID: 6 Type: not specified

Inelastic Dark Matter

Tuesday, 9 February 2016 14:30 (45 minutes)

Presenter: SHUVE, Brian (Perimeter Institute)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Dark Matter Signatures in Cosmology and Connection with Searches at Colliders

Tuesday, 9 February 2016 15:15 (45 minutes)

Presenter: SERPICO, Pasquale (Unite Reseaux du CNRS (FR))