COD-20 (closed meeting)

Report of Contributions

Training session

Contribution ID: 0

Type: not specified

Training session

Since COD-19

Contribution ID: 1

Type: not specified

Since COD-19

Tuesday, 16 June 2009 14:00 (20 minutes)

Primary author: CORDIER, Helene (CNRS/IN2P3) **Session Classification:** Plenary session

Parallel sessions

Contribution ID: 3

Type: not specified

Parallel sessions

Plenary Session and wrap-up

Contribution ID: 4

Type: not specified

Plenary Session and wrap-up

Thursday, 18 June 2009 08:00 (3h 30m)

Roadmap definition until Next Meeting in Barcelona during EGEE'09

Presenters: MATHIEU, Gilles (RAL-STFC, Didcot, UK); CORDIER, Helene (CNRS/IN2P3); RADECKI, Marcin (Unknown-Unknown); LIAO, ShuTing; HANSPER, Vera (CSC/NDGF)

Pole1 : assessement of the 3 feder

Contribution ID: 5

Type: not specified

Pole1 : assessement of the 3 federations feedback joining April 20th

Tuesday, 16 June 2009 14:20 (1h 30m)

Primary author: RADECKI, Marcin (Unknown-Unknown)

Pole 2 : assessement of the proce …

Contribution ID: 6

Type: not specified

Pole 2 : assessement of the procedures restructuring

Tuesday, 16 June 2009 16:20 (30 minutes)

Primary author: HANSPER, Vera (CSC/NDGF) **Session Classification:** Plenary session

Pole 3 : COD tools

Contribution ID: 7

Type: not specified

Pole 3 : COD tools

Tuesday, 16 June 2009 16:50 (20 minutes)

Primary author: L'ORPHELIN, Cyril (Unknown)Presenter: LOIKKANEN, Sinikka (CNRS)Session Classification: Plenary session

Readiness De-Ch

Contribution ID: 8

Type: not specified

Readiness De-Ch

Wednesday, 17 June 2009 09:00 (20 minutes)

Presenter: NILSEN, Dmitry

Readiness See

Contribution ID: 9

Type: not specified

Readiness See

Wednesday, 17 June 2009 09:20 (20 minutes)

Presenter: GUROV, Todor (Unknown)

Readiness Ru

Contribution ID: 10

Type: not specified

Readiness Ru

Wednesday, 17 June 2009 09:40 (20 minutes)

Presenter: EDNERAL, Victor (Unknown)

Readiness Uki

Contribution ID: 11

Type: not specified

Readiness Uki

Wednesday, 17 June 2009 10:00 (20 minutes)

Presenter: Dr DEVEREUX, Claire (STFC)

Feeback France

Contribution ID: 12

Type: not specified

Feeback France

Feedback CERN

Contribution ID: 13

Type: not specified

Feedback CERN

Feedback Italy

Contribution ID: 14

Type: not specified

Feedback Italy

Thematic session

Contribution ID: 15

Type: not specified

Thematic session

C-COD role, duties and staffing pole1+pole2 : model and tools Future meetings

GOC DB plans

Contribution ID: 16

Type: not specified

GOC DB plans

Tuesday, 16 June 2009 17:10 (20 minutes)

Primary author: MATHIEU, Gilles (RAL-STFC, Didcot, UK) **Session Classification:** Plenary session

April 26, 2024

Parallel sessions organization

Contribution ID: 17

Type: not specified

Parallel sessions organization

Wednesday, 17 June 2009 12:05 (25 minutes)

COD-20 (closed · · · / Report of Contributions

Model Assessment

Contribution ID: 18

Type: not specified

Model Assessment

Wednesday, 17 June 2009 10:35 (45 minutes)

Presenters: CORDIER, Helene (CNRS/IN2P3); RADECKI, Marcin (Unknown-Unknown)

topics

Contribution ID: 19

Type: not specified

topics

- improvements in pole 1+ pole2
- "out of region scope"
- metrics

Knowledge sharing session

Contribution ID: 20

Type: not specified

Knowledge sharing session

Wednesday, 17 June 2009 11:20 (45 minutes)

Presenters: RADECKI, Marcin (Unknown-Unknown-Unknown); LIAO, ShuTing **Session Classification:** Plenary Session 2