Indico has been upgraded to version 3.1. Details in the SSB

ALICE-Japan participation in O2 project

Asia/Tokyo
    • 9:30 AM 9:40 AM
      Opening 10m 409 (CIC)

      409

      CIC

      Tokyo Tamachi, Campus Innovation Center
    • 9:40 AM 10:20 AM
      ALICE O2 upgrade 40m 409 (CIC)

      409

      CIC

      Tokyo Tamachi, Campus Innovation Center
      Speaker: Yves Schutz (IN2P3 (FR) and CERN)
    • 10:20 AM 10:50 AM
      ALICE-J status and O2 plans 30m 409 (CIC)

      409

      CIC

      Tokyo Tamachi, Campus Innovation Center
      Speaker: Tatsuya Chujo (University of Tsukuba (JP))
    • 10:50 AM 11:10 AM
      coffee break 20m
    • 11:10 AM 12:30 PM
      Discussion on future contributions from ALICE-J to O2 1h 20m 409 (CIC)

      409

      CIC

      Tokyo Tamachi, Campus Innovation Center
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 2:20 PM
      J-PARC E16 (T. Takahash, Osaka U.) 20m 409 (CIC)

      409

      CIC

      Tokyo Tamachi, Campus Innovation Center
    • 2:20 PM 2:40 PM
      J-PARC E50 (R. Honda, Osaka RCNP) 20m 409 (CIC)

      409

      CIC

      Tokyo Tamachi, Campus Innovation Center
    • 2:40 PM 3:10 PM
      J-PARC-HI (H. Sako, JAEA) 30m 409 (CIC)

      409

      CIC

      Tokyo Tamachi, Campus Innovation Center
    • 3:10 PM 3:30 PM
      Coffee break 20m
    • 3:30 PM 5:00 PM
      Discussions on future contributions from JAEA to ALICE-O2 and collaboration 1h 30m 409 (CIC)

      409

      CIC

      Tokyo Tamachi, Campus Innovation Center
    • 10:30 AM 11:30 AM
      ALICE: past, present, future 1h 2F large meeting room (J-PARC research building)

      2F large meeting room

      J-PARC research building

      Tokai
      Speaker: Yves Schutz (IN2P3 (FR) and CERN)
    • 11:30 AM 1:30 PM
      Lunch 2h
    • 1:30 PM 2:00 PM
      Summary of yesterday’s discussion on future contributions from JAEA (H. Sako, JAEA) 30m 1F, meeting room (J-PARC research building)

      1F, meeting room

      J-PARC research building

      Tokai
    • 2:00 PM 2:30 PM
      DAQ for ALICE and future HI at J-PARC 30m 1F, meeting room (J-PARC research building)

      1F, meeting room

      J-PARC research building

      Tokai
      Speaker: Ken Oyama (Nagasaki Inst. of Applied Science (JP))
    • 2:30 PM 3:30 PM
      Discussions 1h 1F, meeting room (J-PARC research building)

      1F, meeting room

      J-PARC research building

      Tokai