Hadron Structure and QCD - 2016 (HSQCD'2016)

Monday, 27 June 2016 - Friday, 1 July 2016

PNPI NRC KI, Gatchina

Programme

Monday 27 June 2016

Registration: Conference Hall Lobby (11:00-11:50)

Monday Morning: Opening Session (11:50-13:00)

time	[id] title	presenter
11:50	[2] Opening (10 minutes)	
12:00	[3] Recent advances in proton form factors (30 minutes)	TOMASI-GUSTAFSSON, Egle
12:30	[4] Proton radius precision measurement in electron-proton scattering (30 minutes)	VOROBYEV, Alexei

Lunch (13:00-14:30)

Monday Afternoon (14:30-16:00)

time	[id] title	presenter
	[5] New approach in separate experimental determination of baryon EM form factors in time-like region (30 minutes)	DUBNICKA, Stanislav
15:00	[6] Proton charge radius and the proton electromagnetic form factors (30 minutes)	BARTOS, Erik
15:30	[31] Chiral imbalance in QCD and QCD inspired models (30 minutes)	ANDRIANOV, Alexander

Coffee (16:00-16:30)

Monday Evening (16:30-17:30)

time	[id] title	presenter
16:30	[8] Symmetries of massive and massless neutrinos (30 minutes)	KIM, Young S
17:00	[9] Neutrino-4 experiment on search for sterile neutrino with multi-section model of detector (30 minutes)	SEREBROV, Anatoly

Bus departure to Gatchina Pavel Palace (17:50-18:00)

Gatchina Pavel Palace: Concert & Welcome Party (18:30-21:30)

Tuesday 28 June 2016

<u>Tuesday Morning</u> (09:30-11:00)

time	[id] title	presenter
09:30	[10] Euler-Lagrange equations for effective high-energy theory in QCD and gravity (30 minutes)	LIPATOV, Lev
10:00	[11] Properties of the Discrete BFKL Pomeron (20 minutes)	ROSS, Douglas
10:20	[12] BFKL Approach to Scattering Amplitudes (20 minutes)	PRYGARIN, Alexander
10:40	[14] On Hermitian separability of NLO adjoint BFKL eigenvalue in super Yang-Mills theory (20 minutes)	BONDARENKO, Sergey

Coffee (11:00-11:20)

Tuesday Morning (11:20-13:10)

time	[id] title	presenter
11:20	[26] Manifestations for BFKL evolution effects at collider energies (20 minutes)	KIM, Victor
11:40	[27] Towards NLO computations in the Parton Reggeization Approach (20 minutes)	BONDARENKO, Sergey
12:00	[28] Towards NLO computations in the Parton Reggeization Approach (20 minutes)	NEFEDOV, Maxim
12:20	[29] Model for non-perturbative inputs for parton distributions in KT-Factorization (20 minutes)	ERMOLAEV, Boris
12:40	[54] Recent highlights of Electroweak and QCD studies with the ATLAS detector (30 minutes)	BALDIN, Evgenii

Lunch (13:10-14:30)

Tuesday Afternoon (14:30-16:00)

time	[id] title	presenter
14:30	[19] Latest Higgs Physics results from the ATLAS experiment (30 minutes)	BUZATU, Adrian
15:00	[20] Highlights of top quark physics measurements at ATLAS (30 minutes)	CERRITO, Lucio
15:30	[21] Search for new exotic phenomena with the ATLAS detector at the LHC (30 minutes)	LEVCHENKO, Mikhail

Coffee (16:00-16:20)

Tuesday Evening (16:20-18:20)

time [id] title	presenter
16:20 [22] SUSY searches with the ATLAS detector (30 minutes)	DI SIMONE, Andrea
16:50 [23] Search for electron EDM (30 minutes)	EZHOV, Victor
17:20 [24] Composite Higgs sector from vector-like techni-QCD (20 minutes)	PASECHNIK, Roman
17:40 [25] QCD uncertainties for new BSM neutral particles in GeV range (20 minutes)	GORBUNOV, Dmitry
18:00 [62] Quantum critical Higgs (20 minutes)	LEE, Seung Joon

Wednesday 29 June 2016

Wednesday Morning (09:30-11:00)

time	[id] title	presenter
	[35] Nuclear shadowing in photoproduction of light and heavy vector mesons in ultraperipheral collisions of heavy ions at the LHC (20 minutes)	GUZEY, Vadim
09:50	[32] Holographic Wilson loops in anisotropic Quark gluon plasma (20 minutes)	AGEEV, Dmitry
10:10	[33] Correlation measurement of particle interaction at STAR (30 minutes)	LEDNICKY, Richard
10:40	[34] Recent results of elliptic flow and femtoscopy measurements from STAR (20 minutes)	NIGMATKULOV, Grigory

Coffee (11:00-11:20)

Wednesday Morning (11:20-12:50)

time [id] title	presenter
11:20 [37] 45-year-long way to the cold superdense baryonic matter (30 minutes)	CHIMANSKII, Stepan
11:50 [36] Search for new symmetries: self-similarity of strangeness production (20 minutes)	TOKAREV, Mikhail
12:10 [38] Pi0 production in Cu+Au collisions at 200 GeV with PHENIX (20 minutes)	ZHARKO, Sergey
12:30 [39] HARDPING MC generator for proton and lepton collisions with nuclei (20 minutes)	SUETIN, Daniil

Lunch (12:50-14:00)

Wednesday Afternoon: Excursion to Kronstadt (14:00-19:00)

Thursday 30 June 2016

Thursday Morning (09:30-11:00)

time [id] title	presenter
09:30 [40] Non-Abelian vortex in four dimensions as a critical string on a conifold (30 minutes)	YUNG, Alexei
10:00 [41] Gauge invariant approach to quark dynamics with polygonal Wilson lines (30 minutes)	SAZDJIAN, Hagop
10:30 [42] Puzzling production of heavy flavored hadrons (30 minutes)	KOPELIOVICH, Boris

Coffee (11:00-11:20)

Thursday Morning (11:20-13:10)

time [id] title	presenter
11:20 [64] Measurement of the inelastic cross section at 13TeV (30 minutes)	SEN, Sercan
11:50 [65] Soft and Hard Diffraction at 7 TeV observed with CMS (20 minutes)	KUZNETSOVA, Katerina
12:10 [66] Recent results on diffraction at HERA (20 minutes)	VAZDIK, lakov
12:30 [63] Exclusive J/\psi process tamed to probe the low x gluon: power correction (20 minutes)	RYSKIN, Mikhail
12:50 [67] Two scales in Bose-Einstein hadron correlations (20 minutes)	CHTCHEGUELSKI, Valery

Lunch (13:10-14:30)

Thursday Afternoon (14:30-16:00)

time	[id] title	presenter
14:30	[50] Simple estimates of the masses of pentaquarks with hidden beauty or strangeness (30 minutes)	KOPELIOVICH, Vladimir
15:00	[51] Legendre analysis of hadronic reactions (20 minutes)	AZIMOV, Yakov
15:20	[52] The Bonn-Gatchina analysis of the pion-nucleon and photon-nucleon collision reactions (20 minutes)	SARANTSEV, Andrey
15:40	[53] Search for light-quark exotics at GRAAL (20 minutes)	KUZNETSOV, Viacheslav

Coffee (16:00-16:20)

Thursday Evening (16:20-18:10)

time	[id] title	presenter
16:20	[43] High precision data on pion-proton elastic cross-section (30 minutes)	SVIRIDA, Dmitry
	[44] Search for narrow resonances in pi p elastic scattering from the EPECUR experiment (30 minutes)	KOZLENKO, Nikolay
17:20	[46] Mass spectra of singly bottom baryon Omega_b^- using the Hypercentral Constituent Quark Model (20 minutes)	RAI, Ajay Kumar
17:40	[47] Spectroscopy and decay properties of D meson (20 minutes)	KHER, Virendrasinh

<u>Neva boat trip</u> (22:30-02:00)

Friday 01 July 2016

<u>Friday Morning</u> (10:30-11:10)

time	[id] title	presenter	
10:3	0 [30] Heavy Flavour results from the ATLAS experiment (20 minutes)	MAEVSKIY, Artem	
10:5	0 [55] Precision measurements with W and Z/gamma* bosons with the ATLAS detector (20 minutes)	ZAKHARCHUK, Nataliia	

Coffee (11:10-11:30)

Friday Morning (11:30-13:00)

time	[id] title	presenter
11:30	[7] Nucleon structure studies at HERMES experiment (30 minutes)	KOROTKOV, Vladislav
12:00	[56] Analyzing New Physics in the semileptonic decay of B-meson into D-meson (20 minutes)	TRAN, Chien Thang
12:20	[57] Leptonic B meson decays with emission of a photon in the final state (20 minutes)	KOZACHUK, Anastasiia
-	[58] Fundamental fermions as compositions of massless preons: confinement mechanism beyond the standard model (20 minutes)	GONCHAROV, Yuri

Lunch (13:00-14:30)

Friday Afternoon: Closing Session (14:30-16:00)

time	[id] title	presenter
14:30	[59] Impact Factors for Reggeon-Gluon Transitions in the Infrared Region (30 minutes)	FADIN, Victor
15:00	[60] Differential equations approach to perturbative calculations (30 minutes)	LEE, Roman
15:30	[61] Gell-MannLow Equation for Nonabelian Gauge Theories (30 minutes)	Dr. PIVOVAROV, Grigory

Coffee (16:00-16:30)