### WWFPC #2

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Welcome at the reception building 33 & access cards

Tuesday 12 July 2016 09:00 (20 minutes)

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### **Tranpsortation to Prévessin Building 774**

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Introduction: the WWFPC meeting and its goals

Tuesday 12 July 2016 09:40 (20 minutes)

Introduction: the WWFPC meeti ···

**Presenter:** MONTESINOS, Eric (CERN)

Contribution ID: 4

Type: not specified

## Last year experiences at CERN with FPC, and future perspectives

Tuesday 12 July 2016 10:00 (1 hour)

Presenter: MONTESINOS, Eric (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Recent progress of STF coupler R&D for the ILC

Tuesday 12 July 2016 11:00 (1 hour)

Presenter: YAMAMOTO, Yasuchika (KEK)

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

### Problems in thermal cycle test of cold window for RIKEN QWR

Tuesday 12 July 2016 12:00 (1 hour)

**Presenter:** OZEKI, Kazutaka

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Development of the power couplers at IHEP

Tuesday 12 July 2016 14:30 (1 hour)

**Presenter:** HUANG, Tong ming

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Issues faced during the XFEL mass production

Tuesday 12 July 2016 15:30 (1 hour)

Presenter: KAABI, Walid

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### 352 MHz Power Coupler Developments for the ESS

Tuesday 12 July 2016 16:30 (1 hour)

**Presenter:** RAMPNOUX, Emmanuel

WWFPC #2

/ Report of Contributions

Tram to Geneva down town

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Tram to Geneva down town

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Visit of SM18 (clean room facilities)

Wednesday 13 July 2016 09:30 (1 hour)

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Open session for questions and sharing information & knowledge

Wednesday 13 July 2016 10:30 (1 hour)

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **Conlusion & Visit of the Cern Control Center**

Wednesday 13 July 2016 11:30 (1 hour)

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### High power FPCs at BNL

Tuesday 12 July 2016 17:30 (1 hour)

**Presenter:** XU, wencan