Implications of LHCb measurements and future prospects

Report of Contributions

Implications of \cdots / Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Wednesday 12 October 2016 09:00 (15 minutes)

Presenter: VAGNONI, Vincenzo (CERN and INFN Bologna)

Session Classification: Welcome and introduction

Contribution ID: 2 Type: not specified

Status and prospects with γ at LHCb

Thursday 13 October 2016 08:45 (25 minutes)

Presenter: JOHNSON, Daniel (CERN)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 3 Type: not specified

CP violation in baryons: experimental results and prospects

Thursday 13 October 2016 09:10 (20 minutes)

Presenter: NERI, Nicola (Università degli Studi e INFN Milano (IT))

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

CP violation in baryons: theoretical perspective

Thursday 13 October 2016 09:30 (20 minutes)

Presenter: DURIEUX, Gauthier (DESY)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Time-dependent CP violation: experimental results and prospects

Thursday 13 October 2016 09:50 (20 minutes)

Presenter: SEYFERT, Paul (Universita & INFN, Milano-Bicocca (IT))

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

CP violation in three-body B-meson decays

Thursday 13 October 2016 10:40 (20 minutes)

Presenter: VIRTO, Javier (University of Bern)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

New strategies with $B^0_s \to K^+ K^-$

Implications of \cdots / Report of Contributions

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

New strategies with $B_s^0 \to K^+ K^-$

Thursday 13 October 2016 11:00 (20 minutes)

Presenter: VOS, Keri (Siegen University)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 8 Type: not specified

Status and prospects with Lattice calculations

Thursday 13 October 2016 11:40 (20 minutes)

Presenter: HANSEN, Maxwell (Institut fur Kernphysik and Helmholz Institute Mainz, University of

Mainz)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 9 Type: not specified

CP violation in Charm: experimental results and prospects

Wednesday 12 October 2016 17:00 (20 minutes)

Presenter: DAVIS, Adam (Tsinghua University (CN))

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 10 Type: not specified

CP violation in Charm: theoretical perspective

Wednesday 12 October 2016 17:20 (20 minutes)

Presenter: PETROV, Alexey (Wayne State University)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 11 Type: not specified

Charming new physics in rare B decays and mixing

Thursday 13 October 2016 11:20 (20 minutes)

Presenter: LESLIE, Kirsten (University of Sussex)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 12 Type: not specified

Update and prospects on R(Xc) at LHCb

Wednesday 12 October 2016 09:15 (30 minutes)

Presenter: CIEZAREK, Gregory Max (Nikhef National institute for subatomic physics (NL))

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 13 Type: not specified

Angular observables in semitauonic B decays

Wednesday 12 October 2016 09:45 (30 minutes)

Presenter: MARTIN CAMALICH, Jorge (Johannes Universitat Mainz)

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 14 Type: not specified

Impact of leptonic τ decays on the distribution of $B\to P\mu\nu$ decays and radiative corrections to R(K) and R(K*)

Wednesday 12 October 2016 10:15 (30 minutes)

Presenter: BORDONE, Marzia (University of Zurich)

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 15 Type: not specified

Latest LHCb results and prospects on very rare decays in beauty, strange and charm

Wednesday 12 October 2016 14:50 (30 minutes)

Presenter: CHOBANOVA, Veronika Georgieva (Universidade de Santiago de Compostela (ES))

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 16 Type: not specified

Rare charm decays in the SM and beyond

Wednesday 12 October 2016 15:20 (25 minutes)

Presenter: DE BOER, Stefan (TU Dortmund)

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 17 Type: not specified

Radiative and EW-penguin decays and LFU tests

Wednesday 12 October 2016 11:15 (30 minutes)

Presenter: PETRIDIS, Konstantinos (University of Bristol (GB))

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 18 Type: not specified

Next steps and challenges in global fits for Run 2

Wednesday 12 October 2016 11:45 (25 minutes)

Presenter: MAHMOUDI, Nazila (CERN and Lyon University (FR))

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 19 Type: not specified

Power corrections in $b \to sll$: what is known and what not

Wednesday 12 October 2016 12:10 (25 minutes)

Presenter: MANNEL, Thomas (Siegen University)

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 20 Type: not specified

Next steps with LHCb's b o sll data at low recoil

Wednesday 12 October 2016 14:00 (25 minutes)

Presenter: NISANDZIC, Ivan (Technische Universitat Dortmund)

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 21 Type: not specified

New tests of LFU in $b \to sll$ decays

Wednesday 12 October 2016 14:25 (25 minutes)

Presenter: CAPDEVILA, Bernat (Universitat Autònoma de Barcelona and IFAE)

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 22 Type: not specified

Experimental signatures at LHCb from NP models addressing the B-anomalies

Wednesday 12 October 2016 16:15 (30 minutes)

Presenter: CRIVELLIN, Andreas (Paul Scherrer Institut (CH))

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 23 Type: not specified

Physics with electroweak bosons in the forward direction at LHCb

Thursday 13 October 2016 13:30 (20 minutes)

Presenter: MUELLER, Katharina (Universitaet Zuerich (CH))

Session Classification: Not only flavour: precision measurements and new physics searches

in the forward region

Contribution ID: 24 Type: not specified

Beauty-quark and Charm-quark pair production asymmetries at LHCb

Thursday 13 October 2016 14:10 (20 minutes)

Presenter: GAULD, Rhorry (IPPP Durham University)

Session Classification: Not only flavour: precision measurements and new physics searches

in the forward region

Contribution ID: 25 Type: not specified

Beauty-quark forward-backward and charge asymmetries at hadron colliders

Thursday 13 October 2016 13:50 (20 minutes)

Presenter: MURPHY, Christopher W. (Scuola Normale Superiore, Pisa (IT))

Session Classification: Not only flavour: precision measurements and new physics searches

in the forward region

Contribution ID: 26 Type: not specified

SUSY searches at LHCb

Thursday 13 October 2016 14:30 (20 minutes)

Presenter: DE AGUIAR FRANCISCO, Oscar Augusto (University of Liverpool (GB))

Session Classification: Not only flavour: precision measurements and new physics searches

in the forward region

Contribution ID: 27 Type: not specified

Searching for new spin-0 resonances at LHC

Thursday 13 October 2016 14:50 (20 minutes)

Presenter: FESEL KAMENIK, Jernej (Jozef Stefan Institute (SI))

Session Classification: Not only flavour: precision measurements and new physics searches

in the forward region

Contribution ID: 28 Type: not specified

Measuring quark polarizations via baryons at ATLAS, CMS and LHCb

Thursday 13 October 2016 15:30 (20 minutes)

Presenter: KATS, Yevgeny (Weizmann Institute of Science)

Session Classification: Not only flavour: precision measurements and new physics searches

in the forward region

Contribution ID: 29 Type: not specified

On the Charm Contribution to the Atmospheric Neutrino Flux

Thursday 13 October 2016 15:50 (20 minutes)

Presenter: WILLE, Logan (University of Wisconsin)

Session Classification: Not only flavour: precision measurements and new physics searches

in the forward region

Contribution ID: 30 Type: not specified

Dark Photon searches at LHCb

Thursday 13 October 2016 16:10 (20 minutes)

Presenter: WILLIAMS, J Michael (Massachusetts Inst. of Technology (US))

Session Classification: Not only flavour: precision measurements and new physics searches

in the forward region

Contribution ID: 31 Type: not specified

Spectroscopy at LHCb

Thursday 13 October 2016 16:50 (25 minutes)

Presenter: PAPPAGALLO, Marco (Universita e INFN, Bari (IT))

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Contribution ID: 32 Type: not specified

Overview of exotic charmonia states

Thursday 13 October 2016 17:15 (25 minutes)

Presenter: MAIANI, Luciano (Universita e INFN, Roma I (IT))

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Contribution ID: 33 Type: not specified

Open Charm Spectroscopy

Thursday 13 October 2016 17:40 (20 minutes)

Presenter: DE FAZIO, Fulvia (INFN Bari)

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Contribution ID: 34 Type: **not specified**

Heavy-flavour spectroscopy and exotic states from Lattice QCD

Thursday 13 October 2016 18:00 (20 minutes)

Presenter: MOIR, Graham (University of Cambridge)

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Contribution ID: 35 Type: not specified

Amplitude analysis methods

Presenter: SZCZEPANIAK, Adam (Indiana University and JLAB)

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Production at LHCb

Contribution ID: 36 Type: not specified

Production at LHCb

Friday 14 October 2016 09:00 (20 minutes)

Presenter: ZHANG, Yanxi (Universite de Paris-Sud 11 (FR))

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Contribution ID: 37 Type: not specified

Quarkonium-like states near threshold

Friday 14 October 2016 09:20 (20 minutes)

Presenter: EICHTEN, Estia (Fermilab)

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Contribution ID: 38 Type: not specified

Selection rules for exotic states

Friday 14 October 2016 09:40 (20 minutes)

Presenter: ESPOSITO, Angelo (Columbia University (US))

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Implications of · · · / Report of Contributions

Heavy hybrids

Contribution ID: 39 Type: not specified

Heavy hybrids

Friday 14 October 2016 10:00 (20 minutes)

Presenter: TARRUS, Jaume (Technical University of Munich (DE))

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Contribution ID: 40 Type: not specified

Lattice QCD in heavy flavour: status and long-term prospects

Friday 14 October 2016 11:00 (1 hour)

Presenter: VAN DE WATER, Ruth (Fermilab)

Session Classification: Keynote session

Contribution ID: 41 Type: not specified

Flavour physics outlook

Friday 14 October 2016 12:00 (1 hour)

Presenter: STRAUB, David (Excellence Cluster Universe, Munich)

Session Classification: Keynote session

Conclusion

Contribution ID: 42 Type: not specified

Conclusion

Friday 14 October 2016 13:00 (15 minutes)

Presenter: VAGNONI, Vincenzo (CERN and INFN Bologna)

Session Classification: Keynote session

Contribution ID: 43 Type: not specified

Discussion

Thursday 13 October 2016 12:00 (30 minutes)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Discussion

Wednesday 12 October 2016 18:00 (20 minutes)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm

Contribution ID: 45 Type: not specified

Discussion

Wednesday 12 October 2016 12:35 (25 minutes)

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 46 Type: **not specified**

Discussion

Wednesday 12 October 2016 16:45 (15 minutes)

Session Classification: Semileptonic and rare decays of Beauty, Charm and Strange

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Discussion

Thursday 13 October 2016 16:30 (20 minutes)

Session Classification: Not only flavour: precision measurements and new physics searches in the forward region

Contribution ID: 48 Type: **not specified**

Discussion

Thursday 13 October 2016 18:20 (25 minutes)

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Contribution ID: 49 Type: not specified

Discussion

Friday 14 October 2016 10:20 (20 minutes)

Session Classification: Puzzles in QCD and spectroscopy with heavy flavours

Contribution ID: **50** Type: **not specified**

Charm and beauty hadron decays to 3- & 4-body final states

Wednesday 12 October 2016 17:40 (20 minutes)

Presenter: BIGI, Ikaros (University of Notre Dame)

Session Classification: CP violation in Beauty and Charm