## 3rd Supervisory Board Meeting



# **Report of Contributions**

3rd Supervisory  $\cdots$  / Report of Contributions

Closed session

Contribution ID: 1 Type: not specified

### **Closed session**

Intro

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Intro

Friday, 23 September 2016 09:00 (5 minutes)

Session Classification: Work Packages 2 & 4

Contribution ID: 3 Type: not specified

## CLIC BPM characterization and preliminary measurements on the PACMAN bench

Friday, 23 September 2016 09:05 (30 minutes)

**Presenter:** ZORZETTI, Silvia (CERN)

**Session Classification:** Work Packages 2 & 4

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# High precision miniaturized rotating PCB coils for Clic magnets

Friday, 23 September 2016 09:35 (30 minutes)

Presenter: SEVERINO, Giordana (CERN)

**Session Classification:** Work Packages 2 & 4

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Stretched-wire systems for the magnetic measurement of small-aperture magnets

Friday, 23 September 2016 10:05 (30 minutes)

Presenter: CAIAZZA, Domenico (CERN)

**Session Classification:** Work Packages 2 & 4

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Progress on accelerating structure alignment

Friday, 23 September 2016 10:50 (30 minutes)

**Presenter:** GALINDO MUNOZ, Natalia (CERN)

**Session Classification:** Work Packages 2 & 4

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### General discussion + summary

Friday, 23 September 2016 11:20 (40 minutes)

**Session Classification:** Work Packages 2 & 4

Contribution ID: 8 Type: **not specified** 

## Visit to Natalia's lab

Friday, 23 September 2016 12:00 (30 minutes)

**Session Classification:** Work Packages 2 & 4

Intro

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Intro

Friday, 23 September 2016 09:00 (5 minutes)

Session Classification: Work Packages 1 & 3

Contribution ID: 10 Type: not specified

# **Uncertainty Budgeting for accelerator pre-alignment. A Stochastic approach**

Friday, 23 September 2016 09:05 (30 minutes)

Presenter: DOYTCHINOV, Iordan Petrov (CERN)

Session Classification: Work Packages 1 & 3

Contribution ID: 11 Type: not specified

### Seismometer's resolution measurement

Friday, 23 September 2016 09:35 (30 minutes)

**Presenter:** NOVOTNY, Peter (CERN)

**Session Classification:** Work Packages 1 & 3

Contribution ID: 13 Type: not specified

## Nano-positioning system: tests, modelling and concepts

Friday, 23 September 2016 10:05 (30 minutes)

Presenter: TSHILUMBA, David (CERN)

**Session Classification:** Work Packages 1 & 3

Contribution ID: 14 Type: not specified

# Non-contact high precision sensor for coordinate measuring machine

Friday, 23 September 2016 10:50 (30 minutes)

Presenter: SANZ, Claude (CERN)

**Session Classification:** Work Packages 1 & 3

Contribution ID: 15 Type: not specified

# **Development & Validation of an Absolute Frequency Scanning Interferometry Network: STATUS UPDATE**

Friday, 23 September 2016 11:20 (30 minutes)

Presenter: KAMUGASA, Solomon William (CERN)

**Session Classification:** Work Packages 1 & 3

Contribution ID: 16 Type: not specified

# Preliminary results on the micro-triangulation for magnet fiducialization

Friday, 23 September 2016 11:50 (30 minutes)

Presenter: VLACHAKIS, Vasileios (CERN)

**Session Classification:** Work Packages 1 & 3

Contribution ID: 17 Type: not specified

### **Discussion + summary**

Friday, 23 September 2016 12:20 (10 minutes)

Session Classification: Work Packages 1 & 3

Election of new chairman

Contribution ID: 18 Type: not specified

### Election of new chairman

Friday, 23 September 2016 14:00 (5 minutes)

Session Classification: Closed session

**EC Status** 

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### **EC Status**

Friday, 23 September 2016 14:05 (5 minutes)

**Presenter:** HEGARTY, Seamus (CERN)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 20 Type: not specified

## **Project monitoring**

Friday, 23 September 2016 14:10 (20 minutes)

Presenter: MAINAUD DURAND, Helene (CERN)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### **Outreach & dissemination**

Friday, 23 September 2016 14:30 (10 minutes)

**Presenter:** MODENA, Michele (CERN)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 22 Type: not specified

## **Training & secondments**

Friday, 23 September 2016 14:40 (10 minutes)

Presenter: CATALAN LASHERAS, Nuria (CERN)

Session Classification: Closed session

AOB

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### **AOB**

Friday, 23 September 2016 14:50 (10 minutes)

Session Classification: Closed session