# Russian Language School Boys-Girls Programme

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

## Arrival to Geneva, transfer to St. Genis Pouilly.

Monday 22 August 2016 13:00 (7 hours)

Accommodation at the Hotel

Contribution ID: 2 Type: not specified

## **Introduction to CERN**

Tuesday 23 August 2016 09:30 (1 hour)

Presenter: ZIMINE, Nikolai (JINR/CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

## **Introduction to Particle Physics**

Tuesday 23 August 2016 11:00 (1 hour)

**Presenter:** BEDNYAKOV, Vadim (Joint Institute for Nuclear Research (RU))

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **Visit to MICROCOSM**

Tuesday 23 August 2016 14:00 (1 hour)

**Presenter:** ZIMINE, Nikolai

Visit to GLOBE

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **Visit to GLOBE**

Tuesday 23 August 2016 15:00 (1 hour)

**Presenter:** ZIMINE, Nikolai

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **Visit to ATLAS**

Tuesday 23 August 2016 16:00 (1 hour)

**Presenter:** KHRAMOV, Evgeny (JINR)

Questions/Answers

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# **Questions/Answers**

Tuesday 23 August 2016 17:00 (1 hour)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **Transfer to the Hotel**

Tuesday 23 August 2016 19:00 (20 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

## Introduction to JINR

Wednesday 24 August 2016 09:00 (1 hour)

Presenter: PAKULYAK, Stanislav (Joint Institute for Nuclear Research (RU))

Contribution ID: 10 Type: not specified

## **Introduction to Detectors**

Wednesday 24 August 2016 10:00 (1 hour)

Presenter: ZIMINE, Nikolai

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Introduction to Accelerators**

Wednesday 24 August 2016 11:30 (1 hour)

Presenter: EROKHIN, Alexandre (Budker Institute of Nuclear Physics (RU))

Visit AMS

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Visit AMS**

Wednesday 24 August 2016 14:00 (1 hour)

**Presenters:** PELEVANYUK, Igor (Joint Institute for Nuclear Research (RU)); STORR, Mick (University of Birmingham (GB))

Questions/Answers

Contribution ID: 13 Type: not specified

# **Questions/Answers**

Wednesday 24 August 2016 17:00 (1 hour)

Transfer to the Hotel

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **Transfer to the Hotel**

Wednesday 24 August 2016 19:00 (20 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

## Introduction to Detectors (2/2)

Thursday 25 August 2016 09:00 (1 hour)

Presenter: ZIMINE, Nikolai

S'Cool Lab

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### S'Cool Lab

Thursday 25 August 2016 10:30 (1h 30m)

**Presenter:** KHRAMOV, Evgeny

Contribution ID: 17 Type: not specified

## Introduction to Accelerators (2/2)

Thursday 25 August 2016 13:00 (1 hour)

**Presenter:** EROKHIN, Alexander

Contribution ID: 18 Type: not specified

# **Discovery Geneva**

Thursday 25 August 2016 14:00 (5 hours)

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### **Transfer to the Hotel**

Thursday 25 August 2016 20:30 (20 minutes)

Contribution ID: 20 Type: not specified

## **Introduction to Cosmology**

Friday 26 August 2016 09:00 (1 hour)

Presenter: GLADYSHEV, Alexey (Joint Institute for Nuclear Research)

Contribution ID: 21 Type: not specified

# Supersymmetry. What's this?

Friday 26 August 2016 10:00 (1 hour)

**Presenter:** KHRAMOV, Evgeny (Joint Institute for Nuclear Research (RU))

Contribution ID: 22 Type: not specified

# **Computing at CERN**

Friday 26 August 2016 11:30 (1 hour)

**Presenter:** PELEVANYUK, Igor (Joint Institute for Nuclear Research (RU))

Visit CMS

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### **Visit CMS**

Friday 26 August 2016 14:00 (1 hour)

**Presenters:** IGOR PELEVANYUK, Alexander Erokhin; STORR, Mick (University of Birmingham (GB))

Contribution ID: 24 Type: not specified

## **Visit to CERN Computer Center**

Friday 26 August 2016 16:30 (1 hour)

**Presenter:** PELEVANYUK, Igor

Contribution ID: 25 Type: not specified

# **Questions/Answers**

Friday 26 August 2016 17:30 (30 minutes)

Contribution ID: 26 Type: not specified

#### **Transfer to the Hotel**

Friday 26 August 2016 19:00 (20 minutes)

Summary

Contribution ID: 27 Type: not specified

## **Summary**

Saturday 27 August 2016 10:00 (2h 30m)

Contribution ID: 28 Type: not specified

#### Free time

Saturday 27 August 2016 14:00 (4 hours)

Contribution ID: 29 Type: not specified

## **Departure to the Airport**

Saturday 27 August 2016 18:00 (20 minutes)

Contribution ID: 30 Type: not specified

#### Visit SM-18

Wednesday 24 August 2016 15:15 (1 hour)

**Presenters:** EROKHIN, Alexandre (Budker Institute of Nuclear Physics (RU)); PELEVANYUK, Igor (Joint Institute for Nuclear Research (RU))

Contribution ID: 31 Type: not specified

#### **VIsit CCC**

Friday 26 August 2016 15:30 (45 minutes)

**Presenters:** EROKHIN, Alexandre (Budker Institute of Nuclear Physics (RU)); PELEVANYUK, Igor (Joint Institute for Nuclear Research (RU))