# 2nd RISE Collaboration Meeting: NonMinimalHiggs

**Report of Contributions** 

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Introduction

Friday 7 October 2016 10:00 (10 minutes)

REA Project Officer and Coordinator

Presenter: MORETTI, Stefano (STFC - Rutherford Appleton Lab. (GB))

Contribution ID: 2 Type: not specified

## Presentation of participants

Friday 7 October 2016 10:10 (10 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

## **Coordinator presentation**

Friday 7 October 2016 10:20 (40 minutes)

Presenter: MORETTI, Stefano (STFC - Rutherford Appleton Lab. (GB))

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### WP: Theory and phenomenology

Friday 7 October 2016 11:40 (25 minutes)

**Presenter:** HABER, Howard (Santa Cruz Institute for Particle Physics (SCIPP))

WP: Tools

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **WP: Tools**

Friday 7 October 2016 12:05 (25 minutes)

**Presenter:** SERRA RIBEIRO DOS SANTOS, Rui Alberto (ISEL Instituto Superior de Engenharia (PT))

Contribution ID: 6 Type: not specified

## Seconded researcher presentation (ESR)

Friday 7 October 2016 11:00 (15 minutes)

**Presenter:** KEUS, Venus (University of Helsinki)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Seconded researcher presentation (ER)

Friday 7 October 2016 11:15 (15 minutes)

**Presenter:** UN, Cem Salih (Uludag University)

WP: Workshops

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **WP: Workshops**

Friday 7 October 2016 11:30 (10 minutes)

**Presenter:** ENBERG, Rikard (Uppsala University)

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Management

Friday 7 October 2016 13:30 (1 hour)

- 1. FEEDBACK FROM REA
- 2. OPEN DISCUSSION AND QUESTIONS
- 3. Informing them about future actions: Report, single submission, how to do it, etc.

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Meeting REA & Seconded Staff (I): ESR

Friday 7 October 2016 13:15 (15 minutes)

Presenter: KEUS, Venus (University of Helsinki)

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Meeting REA & Seconded Staff (II): ER or MER

Friday 7 October 2016 14:30 (45 minutes)

**Presenters:** KHALIL, Shaaban (Center for Theoretical Physics); MORETTI, Stefano (STFC - Rutherford Appleton Lab. (GB))

Contribution ID: 12 Type: not specified

## Informal discussion amongst RISE collaborators

Friday 7 October 2016 15:30 (1 hour)