# **WP4 Coordination meeting 05**

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Welcome WP4

Monday 7 November 2016 15:00 (10 minutes)

Presenters: PEREZ, Francis (ALBA Synchrotron - CELLS); CHIGGIATO, Paolo (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Studies on beam induced vacuum effects at FCChh

Monday 7 November 2016 15:10 (20 minutes)

Presenter: BELLAFONT, Ignasi (Consortium for the Exploitation of the Synchrotron Light La-

bor)

**Session Classification:** Task 4.2: Beam induced vacuum effect

Contribution ID: 3 Type: not specified

## **Discussion next steps**

Monday 7 November 2016 15:30 (30 minutes)

**Session Classification:** Task 4.2: Beam induced vacuum effect

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Measurement set-up status at STFC

Monday 7 November 2016 16:30 (20 minutes)

Presenters: MALYSHEV, Oleg (ASTeC, Daresbury Laboratory); Dr VALIZADEH, Reza (STFC); SIAN,

Taaj (STFC)

Session Classification: Task 4.3: Mitigate beam induded effects

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Coating / surface treatment proposals

Monday 7 November 2016 16:50 (20 minutes)

Presenters: MALYSHEV, Oleg (ASTeC, Daresbury Laboratory); VALIZADEH, Reza (STFC); SIAN,

Taaj (STFC)

**Session Classification:** Task 4.3: Mitigate beam induded effects

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **Expected measurements**

Monday 7 November 2016 17:10 (20 minutes)

Presenters: MALYSHEV, Oleg (ASTeC, Daresbury Laboratory); VALIZADEH, Reza (STFC); SIAN,

Taaj (STFC)

**Session Classification:** Task 4.3: Mitigate beam induded effects

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Samples to be measured

Monday 7 November 2016 17:30 (20 minutes)

Presenters: MALYSHEV, Oleg (ASTeC, Daresbury Laboratory); VALIZADEH, Reza (STFC); SIAN,

Taaj (STFC)

**Session Classification:** Task 4.3: Mitigate beam induded effects

Contribution ID: 8 Type: not specified

## **Discussion next steps**

Monday 7 November 2016 17:50 (10 minutes)

**Session Classification:** Task 4.3: Mitigate beam induded effects

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Measurement set-up status at INFN

Tuesday 8 November 2016 09:00 (30 minutes)

**Presenter:** CIMINO, Roberto (Istituto Nazionale Fisica Nucleare Frascati (IT))

Session Classification: Task 4.4: Vacuum stability at cryogenic temperature.

Contribution ID: 10 Type: not specified

# **Expected measurements**

Tuesday 8 November 2016 09:30 (30 minutes)

**Presenter:** CIMINO, Roberto (Istituto Nazionale Fisica Nucleare Frascati (IT))

Session Classification: Task 4.4: Vacuum stability at cryogenic temperature.

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Samples to be measured

Tuesday 8 November 2016 10:00 (30 minutes)

**Presenter:** CIMINO, Roberto (Istituto Nazionale Fisica Nucleare Frascati (IT))

Session Classification: Task 4.4: Vacuum stability at cryogenic temperature.

Contribution ID: 12 Type: not specified

## **Discussion next steps**

Tuesday 8 November 2016 10:30 (30 minutes)

**Session Classification:** Task 4.4: Vacuum stability at cryogenic temperature.

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Latest beam screen design

Tuesday 8 November 2016 11:30 (25 minutes)

Presenters: GARION, Cedric (CERN); GIL COSTA, Miguel (Centro de Investigaciones Energ. Medioam-

bientales y Tecn. - (ES)

Session Classification: Task 4.5: Design cryogenic vacuum beam-screen

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### Mechanical and thermal simulations

*Tuesday 8 November 2016 11:55 (25 minutes)* 

Presenters: GARION, Cedric (CERN); GIL COSTA, Miguel (Centro de Investigaciones Energ. Medioam-

bientales y Tecn. - (ES)

Session Classification: Task 4.5: Design cryogenic vacuum beam-screen

Contribution ID: 15 Type: not specified

## **Prototype construction**

Tuesday 8 November 2016 12:20 (25 minutes)

Presenters: GARION, Cedric (CERN); GIL COSTA, Miguel (Centro de Investigaciones Energ. Medioam-

bientales y Tecn. - (ES)

**Session Classification:** Task 4.5: Design cryogenic vacuum beam-screen

Contribution ID: 16 Type: not specified

## **Discussion next steps**

Tuesday 8 November 2016 12:45 (15 minutes)

**Session Classification:** Task 4.5: Design cryogenic vacuum beam-screen

Contribution ID: 17 Type: not specified

## Final Design Set-up

Tuesday 8 November 2016 14:30 (25 minutes)

Presenters: GONZALEZ GOMEZ, Luis Antonio (Universita e INFN Roma Tor Vergata (IT)); CASAL-

BUONI, Sara (IBPT-KIT); BAGLIN, Vincent (CERN)

Session Classification: Task 4.6: Test set-up at ANKA

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### Purchasing material status

Tuesday 8 November 2016 14:55 (25 minutes)

Presenters: GONZALEZ GOMEZ, Luis Antonio (Universita e INFN Roma Tor Vergata (IT)); CASAL-

BUONI, Sara (IBPT-KIT); BAGLIN, Vincent (CERN)

Session Classification: Task 4.6: Test set-up at ANKA

Installation

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### Installation

Tuesday 8 November 2016 15:20 (25 minutes)

Presenter: CASALBUONI, Sara (IBPT-KIT)

**Session Classification:** Task 4.6: Test set-up at ANKA

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### Schedule and next steps

Tuesday 8 November 2016 15:45 (15 minutes)

**Session Classification:** Task 4.6: Test set-up at ANKA

Contribution ID: 21 Type: not specified

## Wrap-up and summary preparation

Tuesday 8 November 2016 16:30 (1h 30m)

Contribution ID: 22 Type: not specified

#### Final discussion and next steps

Wednesday 9 November 2016 09:00 (1h 30m)

Contribution ID: 23 Type: not specified

## **EuroCirCol meeting - Summary contributions**

Wednesday 9 November 2016 11:00 (1h 30m)