Combined WP2 and WP3 coordination meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

EuroCirCol meeting - Summary contributions

Wednesday 9 November 2016 11:00 (1h 30m)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Fluka studies on alternative design

Monday 7 November 2016 15:00 (15 minutes)

Presenter: ABELLEIRA, Jose

Session Classification: Combined WP2-3 coordination meeting

Contribution ID: 3 Type: not specified

Synchrotron radiation background in the experiments

Monday 7 November 2016 15:15 (15 minutes)

Presenter: COLLAMATI, Francesco (INFN)

Session Classification: Combined WP2-3 coordination meeting

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Error corrections schemes

Monday 7 November 2016 15:30 (15 minutes)

Presenter: CRUZ ALANIZ, Emilia (University of Oxford JAI)

Session Classification: Combined WP2-3 coordination meeting

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Global chromatic aspects, L*, triplet lenght, etc.

Monday 7 November 2016 15:45 (15 minutes)

Presenter: VAN RIESEN-HAUPT, Leon

Session Classification: Combined WP2-3 coordination meeting

Discussion

Contribution ID: 8 Type: not specified

Discussion

Monday 7 November 2016 16:30 (30 minutes)

Reserve

Contribution ID: 9 Type: not specified

Reserve

Monday 7 November 2016 17:00 (1 hour)

Contribution ID: 10 Type: not specified

First studies of the impact of the impedance of the beamscreen interconnects

Wednesday 9 November 2016 09:00 (20 minutes)

Presenter: AMORIM, David (Universite Grenoble-Alpes (FR))

Session Classification: Combined WP2-3 coordination meeting

Contribution ID: 11 Type: not specified

Impedance of holes

Wednesday 9 November 2016 09:20 (20 minutes)

Presenter: RIEMANN, Bernard (TU Dortmund University)

Session Classification: Combined WP2-3 coordination meeting

Contribution ID: 12 Type: not specified

HTS coating of the FCC beam pipe: impedances and related studies

Wednesday 9 November 2016 09:40 (20 minutes)

Presenter: KRKOTIC, Patrick (TU Darmstadt)

Session Classification: Combined WP2-3 coordination meeting

Discussion

Contribution ID: 13 Type: not specified

Discussion

Wednesday 9 November 2016 10:00 (30 minutes)

Session Classification: Combined WP2-3 coordination meeting