CUWiP UK 2017

Europe/London
OXFORD

OXFORD

    • 6:00 PM 9:00 PM
      WELCOME RECEPTION 3h Brasenose Bar

      Brasenose Bar

      OXFORD

    • 9:00 PM 10:30 PM
      Social Activities 1h 30m Brasenose Bar (Oxford)

      Brasenose Bar

      Oxford

    • 8:00 AM 8:30 AM
      Breakfast 30m Brasenose Hall (Oxford)

      Brasenose Hall

      Oxford

    • 8:30 AM 9:30 AM
      Departure and Travel to Rutherford Laboratory 1h
    • 9:45 AM 10:00 AM
      Introduction to RAL 15m RAL

      RAL

    • 10:00 AM 11:00 AM
      CAREER PANEL NATIONAL LABORATORIES 1h RAL

      RAL

    • 11:00 AM 12:00 PM
      RAL TOURS 1h RAL

      RAL

    • 12:00 PM 12:30 PM
      Lunch 30m RAL

      RAL

    • 12:30 PM 1:30 PM
      Departure and travel back to Oxford 1h
    • 2:00 PM 2:15 PM
      Daniela Bortoletto & Ian Shipsey : Welcome and Introduction to CUWiP 15m Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

      Speaker: Prof. Daniela Bortoletto
    • 2:15 PM 3:15 PM
      Prof. Jocelyn Bell Burnell: Careering through Astronomy 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

      Speaker: Prof. Jocelyn Bell Burnell
    • 3:15 PM 4:00 PM
      Coffee break 45m
    • 4:00 PM 6:00 PM
      WORKSHOPS 2h

      Medical physics – Visit the Radiation Physics Department at Churchill Hospital (http://www.ouh.nhs.uk/medphys/) with Emma Parker

      Insight into teaching – A speed-dating style discussion about teaching - Audrey Wood Seminar Room with Dr. Judith Hillier

      Effective assertiveness - Martin Wood Lecture Theatre with Dr. Damilola Adebayo (University of Oxford Career Services)

      Improving your CV – Martin Wood Lecture Theatre with Dr. Abby Evans (University of Oxford Career Services)

    • 7:30 PM 8:40 PM
      Dinner 1h 10m Brasenose (Oxford)

      Brasenose

      Oxford

    • 8:40 PM 9:10 PM
      Roy Sambles: After Dinner Talk 30m Brasenose College (Oxford)

      Brasenose College

      Oxford

    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h Brasenose

      Brasenose

      OXFORD

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Prof. Heidy Mader: Stromboli Volcano: a Natural Laboratory for Explosive Eruption Dynamics 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

      Speaker: Prof. Heidy Mader
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Coffee Break 30m
    • 10:30 AM 11:30 AM
      Prof. Sarah Thompson: Electronics in a Spin 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

      Speaker: Prof. Sarah Thompson
    • 11:30 AM 1:00 PM
      Visit OXFORD Laboratories 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

    • 2:00 PM 3:00 PM
      Prof. Erika Andersson: Quantum Wonderland 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

    • 3:00 PM 3:45 PM
      Tea Break 45m Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

      OXFORD

    • 3:45 PM 4:00 PM
      Group Photo 15m
    • 4:00 PM 5:30 PM
      CAREERS PANEL 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 6:30 PM 7:00 PM
      Reception 30m Oxford

      Oxford

      Brasenose
    • 7:15 PM 8:30 PM
      Dinner 1h 15m Brasenose Hall (Oxford)

      Brasenose Hall

      Oxford

    • 8:30 PM 10:00 PM
      Cafe Scientifique 1h 30m Brasenose Bar (Oxford)

      Brasenose Bar

      Oxford

    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h Brasenose Hall

      Brasenose Hall

      OXFORD

    • 9:00 AM 10:30 AM
      ACADEMIC PANEL 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee Break 30m Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

      OXFORD

    • 11:00 AM 12:00 PM
      Prof. Sheila Rowan: Gravitational wave astronomy - the first year and the future 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

    • 12:00 PM 12:30 PM
      Prof. Daniela Bortoletto: Closing Remarks 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 12:30 PM 1:00 PM
      CONFERENCE SURVEY 30m
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room