85th Plenary ECFA and Joint EPS-ECFA Session - Cracow, Poland

Report of Contributions

Contribution ID: 11 Type: not specified

Approval of the Draft Agenda

Saturday 18 July 2009 11:30 (2 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

June 30, 2025

Contribution ID: 12 Type: not specified

Approval of the Draft Minutes of the Eighty-Fourth Meeting

Saturday 18 July 2009 11:32 (3 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

June 30, 2025

Contribution ID: 13 Type: not specified

Chairman's Report (K. Meier)

Saturday 18 July 2009 11:35 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 14 Type: not specified

Approval of new ECFA Chair

Saturday 18 July 2009 11:55 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 15 Type: not specified

Any other business

Saturday 18 July 2009 12:15 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 16 Type: not specified

Introduction (P. Osland & K. Meier)

Saturday 18 July 2009 14:00 (10 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 17 Type: not specified

Astroparticle physics and relations with the LHC

Saturday 18 July 2009 14:10 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 18 Type: not specified

Discussion

Saturday 18 July 2009 14:30 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 19 Type: not specified

The high-energy frontier (R. Heuer)

Saturday 18 July 2009 14:50 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 20 Type: not specified

Discussion

Saturday 18 July 2009 15:10 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 21 Type: not specified

The future of accelerator based neutrino physics (A. Blondel)

Saturday 18 July 2009 16:00 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 22 Type: not specified

Discussion

Saturday 18 July 2009 16:20 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 23 Type: not specified

Super-B factories (T. Nakada)

Saturday 18 July 2009 16:40 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 24 Type: not specified

Discussion

Saturday 18 July 2009 17:00 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

Contribution ID: 25 Type: not specified

Overall discussion and concluding remarks

Saturday 18 July 2009 17:20 (20 minutes)

Session Classification: Plenary ECFA

End of meeting

Contribution ID: 26 Type: not specified

End of meeting

Saturday 18 July 2009 18:00 (1 minute)

Session Classification: Plenary ECFA