# 3rd PIKIO Meeting (4 March 2017)

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### New Standard physics at the LHC

Saturday 4 March 2017 10:00 (40 minutes)

Presenter: GROSSMAN, Yuval (Cornell)

Session Classification: Morning Session 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

### **Cosmology in Mirror Twin Higgs (and Neutrinos)**

Saturday 4 March 2017 13:50 (40 minutes)

**Presenter:** FOX, Patrick

**Session Classification:** Afternoon Session 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

## Low energy searches for T violation in nucleons and nuclei

Saturday 4 March 2017 10:40 (20 minutes)

Presenter: SNOW, Mike (Indiana University)

**Session Classification:** Morning Session 1

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Phenomenological studies on hadronic reactions and resonances extraction

Saturday 4 March 2017 11:20 (20 minutes)

Presenter: JACKURA, Andrew (Indiana University)

**Session Classification:** Morning Session 2

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Little Hierarchy in Minimally Specified MSSM

Saturday 4 March 2017 12:00 (20 minutes)

Presenter: MCGINNIS, Navin (Indiana University)

**Session Classification:** Morning Session 2

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

# Studying coherent elastic neutrino-nucleus scattering at the SNS

Saturday 4 March 2017 14:30 (20 minutes)

**Presenter:** ALBERT, Josh (Indiana University)

**Session Classification:** Afternoon Session 1

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### Chiral Effective Theory of Dark Matter Direct Detection

Saturday 4 March 2017 14:50 (20 minutes)

Presenter: BROD, Joachim (TU Dortmund)

**Session Classification:** Afternoon Session 1

Contribution ID: 8 Type: not specified

### The Mu2e Experiment: Search for Charged Lepton Flavor Violation

Saturday 4 March 2017 15:40 (20 minutes)

**Presenter:** JONES, Timothy Matthew (Purdue University (US))

**Session Classification:** Afternoon Session 2

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Top quark spin correlation measurements

Saturday 4 March 2017 16:00 (20 minutes)

Presenter: KHATIWADA, Ajeeta (Purdue University (US))

**Session Classification:** Afternoon Session 2

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Lepton flavor violating quarkonium decays

Saturday 4 March 2017 16:20 (20 minutes)

**Presenter:** HAZARD, Derek (Wayne State University)

**Session Classification:** Afternoon Session 2

Contribution ID: 11 Type: not specified

# Prospects for searching for Lorentz and CPT violation with the top quark

Saturday 4 March 2017 16:40 (20 minutes)

Presenter: LIU, Zhi (Indiana University)

**Session Classification:** Afternoon Session 2

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Neutron-antineutron transitions**

Saturday 4 March 2017 17:00 (20 minutes)

**Presenter:** YAN, Xinshuai (University of Kentucky)

**Session Classification:** Afternoon Session 2

Contribution ID: 13 Type: not specified

### Dark Matter Transporting Mechanism Explaining Positron Excesses

Saturday 4 March 2017 11:40 (20 minutes)

**Presenter:** Dr SHIN, Seodong (Yonsei University/Indiana University)

**Session Classification:** Morning Session 2