4th (and final) WP12 Annual Review meeting at NCBJ, Swierk, Poland





EuCARD-2 is co-funded by the partners and the European Commission under Capacities 7th Framework Programme, Grant Agreement 312453



Report of Contributions

4th (and final) \cdots / Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 1 Type: not specified

Registration

Tuesday, 14 March 2017 11:45 (30 minutes)

Welcome Address

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome Address

Tuesday, 14 March 2017 13:00 (15 minutes)

Presenter: KUREK, Krzysztof (National Centre for Nuclear Research (PL))

Contribution ID: 3 Type: not specified

Task 12.2 SRF Thin Films Introduction

Tuesday, 14 March 2017 13:45 (5 minutes)

Presenter: ANTOINE, Claire (CEA)

Session Classification: Task 12.2 SRF Thin Films

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

HiPIMS coatings for SRF applications

Tuesday, 14 March 2017 13:50 (15 minutes)

Presenter: ROSAZ, Guillaume Jonathan (CERN)

Session Classification: Task 12.2 SRF Thin Films

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

A15 thin films development for SRF applications

Tuesday, 14 March 2017 14:05 (15 minutes)

Presenter: ILYINA, Katsiaryna (CERN)

Session Classification: Task 12.2 SRF Thin Films

Contribution ID: 6 Type: not specified

ALD deposition of multilayer superconductors

Tuesday, 14 March 2017 14:20 (15 minutes)

Presenter: WEISS, François (G)

Session Classification: Task 12.2 SRF Thin Films

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

RF characterization of superconducting samples

Tuesday, 14 March 2017 14:35 (15 minutes)

Presenter: KECKERT, Sebastian (Universitaet Siegen (DE))

Session Classification: Task 12.2 SRF Thin Films

Contribution ID: 8 Type: not specified

Task 12.3 High Gradient Normal Conducting Achievements

Tuesday, 14 March 2017 15:45 (10 minutes)

Presenter: WUENSCH, Walter (CERN)

Session Classification: Task 12.3 High Gradient Normal Conducting

Contribution ID: 9 Type: not specified

Progress on the CLIC DDS 380 GeV Staged Design

Tuesday, 14 March 2017 15:55 (20 minutes)

Presenter: JOSHI, Nirav (Cockcroft Institute, The University of Manchester)

Session Classification: Task 12.3 High Gradient Normal Conducting

Contribution ID: 10 Type: not specified

High-efficiency klystron progress

Tuesday, 14 March 2017 16:15 (20 minutes)

Presenter: MOLLARD, Antoine (Uppsalla University)

Session Classification: Task 12.3 High Gradient Normal Conducting

Contribution ID: 11 Type: not specified

Precision phase measurements at X-band

Tuesday, 14 March 2017 16:35 (20 minutes)

Presenter: SMITH, Samuel Jack (Lancaster University (GB))

Session Classification: Task 12.3 High Gradient Normal Conducting

Contribution ID: 12 Type: not specified

X-Box Discharge Experiments at CERN

Tuesday, 14 March 2017 16:55 (20 minutes)

Presenter: JACEWICZ, Marek (Uppsala University (SE))

Session Classification: Task 12.3 High Gradient Normal Conducting

Contribution ID: 13 Type: not specified

Task 12.4 SRF HOM Diagnostics Acheivements

Wednesday, 15 March 2017 09:00 (15 minutes)

Presenter: Prof. JONES, Roger (Univ Manchester/Cockcroft Inst.)

Session Classification: Task 12.4 SRF HOM Diagnostics

Contribution ID: 14 Type: not specified

Measurements of FLASH and XFEL Cavities

Wednesday, 15 March 2017 09:15 (25 minutes)

Presenters: BABOI, Nicoleta (DESY); SHI, liangliang (DESY)

Session Classification: Task 12.4 SRF HOM Diagnostics

Contribution ID: 15 Type: not specified

Characterisation of GSM-based simulations and experimental results on FLASH and XFEL Coupled Cavities

Wednesday, 15 March 2017 09:40 (25 minutes)

Presenter: Dr JOSHI, Nirav (Cockcroft Institute, The University of Manchester)

Session Classification: Task 12.4 SRF HOM Diagnostics

Contribution ID: 16 Type: not specified

Progress On SCC Simulations in FLASH and XFEL Cavities

Wednesday, 15 March 2017 10:05 (25 minutes)

Presenter: FLISGEN, Thomas (University of Rostock)

Session Classification: Task 12.4 SRF HOM Diagnostics

4th (and final) · · · / Report of Contributions

Talk 4

Contribution ID: 17 Type: not specified

Talk 4

Session Classification: Task 12.4 SRF HOM Diagnostics

4th (and final) \cdots / Report of Contributions

Laboratory Tour

Contribution ID: 18 Type: not specified

Laboratory Tour

Contribution ID: 19 Type: not specified

Task 12.5 RF Photocathodes Achievements

Wednesday, 15 March 2017 13:30 (10 minutes)

Presenter: NIETUBYĆ, Robert (Narodowe Centrum Badań Jądrowych)

Session Classification: Task 12.5 RF Photocathodes

Contribution ID: 20 Type: not specified

Lead photocathodes: preparation and performance

Wednesday, 15 March 2017 13:40 (20 minutes)

Presenter: NIETUBYĆ, Robert (Narodowe Centrum Badań Jądrowych)

Session Classification: Task 12.5 RF Photocathodes

Contribution ID: 21 Type: not specified

Metal Photocathode Research at Daresbury Laboratory: From Surface Science Tools to Accelerator

Wednesday, 15 March 2017 14:00 (20 minutes)

Presenter: MILITSYN, Boris (STFC)

Session Classification: Task 12.5 RF Photocathodes

Contribution ID: 22 Type: not specified

Mg, Nb and Pb/Nb photocathodes measurements and characterization

Wednesday, 15 March 2017 14:20 (20 minutes)

Presenter: XIANG, Rong (Helmholtz-Zentrum Dresden-Rossendorf)

Session Classification: Task 12.5 RF Photocathodes

Contribution ID: 23 Type: not specified

DAC Photocathodes at HZB

Wednesday, 15 March 2017 14:40 (20 minutes)

Session Classification: Task 12.5 RF Photocathodes

Meeting Closeout

Contribution ID: 24 Type: not specified

Meeting Closeout

Presenter: MCINTOSH, Peter

Contribution ID: 25 Type: not specified

Meeting Closeout Report

Wednesday, 15 March 2017 15:30 (15 minutes)

Presenter: MCINTOSH, Peter

Session Classification: Meeting Closeout

Contribution ID: 26 Type: not specified

Task 12.1 Management Report

Tuesday, 14 March 2017 13:15 (30 minutes)

Presenter: MCINTOSH, Peter

Session Classification: Task 12.1 Management and Coordination

Contribution ID: 27 Type: not specified

Screening power of NbN nanometric layers

Tuesday, 14 March 2017 14:50 (15 minutes)

Presenter: Dr ABURAS, Muhammad (CEA Saclay)

Session Classification: Task 12.2 SRF Thin Films

Contribution ID: 28 Type: not specified

Conclusion, prospectives, discussion

Tuesday, 14 March 2017 15:05 (10 minutes)

Presenter: ANTOINE, Claire (CEA)

Session Classification: Task 12.2 SRF Thin Films