CoEPP Workshop 2017



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome/Introduction

Wednesday 22 February 2017 08:45 (15 minutes)

Presenter: TAYLOR, Geoffrey (University of Melbourne)

Contribution ID: 2 Type: not specified

SABRE status

Wednesday 22 February 2017 09:00 (30 minutes)

Presenters: BARBERIO, Elisabetta (University of Melbourne (AU)); BARBERIO, Elisabetta (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 3 Type: not specified

Recent single top quark results

Wednesday 22 February 2017 09:30 (30 minutes)

Presenter: FINELLI, Kevin (University of Sydney (AU))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

ATLAS tracker upgrade

Wednesday 22 February 2017 12:00 (30 minutes)

Presenter: XELLA, Stefania (University of Copenhagen (DK))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Wt dilepton differential cross-section analysis

Wednesday 22 February 2017 10:00 (30 minutes)

Presenter: SUSTER, Carl Joseph Edmund (University of Sydney (AU))

Contribution ID: 6 Type: not specified

H -> tau tau

Wednesday 22 February 2017 11:00 (30 minutes)

Presenter: LE, Brian (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

The status of EWK SUSY searches

Wednesday 22 February 2017 13:30 (30 minutes)

Presenter: PETRIDIS, Andreas George (University of Adelaide (AU))

Contribution ID: 8 Type: not specified

Stochastic gravitational wave detection now(ish)

Wednesday 22 February 2017 14:00 (30 minutes)

Presenter: BALAZS, Csaba (Monash University)

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Gravitational Wave Instabilities in the Cosmic Neutrino Background

Wednesday 22 February 2017 15:00 (20 minutes)

Presenters: BARRIE, Neil (The University of Sydney); BARRIE, Neil

Contribution ID: 10 Type: not specified

Constraining non-commutative space-time from GW150914

Wednesday 22 February 2017 15:20 (20 minutes)

Presenter: LAGGER, Cyril (The University of Sydney)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Transplanckian Censorship and Global Cosmic Strings

Thursday 23 February 2017 14:20 (20 minutes)

Presenter: Dr DOLAN, Matthew (University of Melbourne)

Contribution ID: 12 Type: not specified

The muon g-2 and dark matter in the MSSM at 100 TeV

Wednesday 22 February 2017 15:40 (20 minutes)

Presenter: TALIA, Matthew (University of Sydney)

Contribution ID: 13 Type: not specified

TEAM BUILDING SESSION

Wednesday 22 February 2017 16:30 (2 hours)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Electroweak baryogenesis and dark matter from a singlet scalar due to modified cosmological history

Thursday 23 February 2017 09:00 (20 minutes)

Presenter: LEWICKI, Marek (University of Warsaw (PL))

Contribution ID: 15 Type: not specified

Self consistent Simplified models with an s-channel scalar mediator

Thursday 23 February 2017 09:20 (20 minutes)

Presenters: BUSONI, Giorgio; BUSONI, Giorgio (The University of Melbourne)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Searching for BSM physics involving composite Higgs and Top Quark

Presenter: NEVZEROV, Roman (University of Adelaide)

GAMBIT

Contribution ID: 17 Type: not specified

GAMBIT

Thursday 23 February 2017 11:00 (30 minutes)

Presenter: WHITE, Martin John (University of Adelaide (AU))

Higgs

Contribution ID: 18 Type: not specified

Higgs

Thursday 23 February 2017 11:30 (30 minutes)

Presenter: Dr WANG, Jin (The University of Sydney)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Belle II Status

Thursday 23 February 2017 15:00 (30 minutes)

Presenter: URQUIJO, Phillip (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 20 Type: not specified

Neutrinos - Fermilab

Friday 24 February 2017 09:00 (40 minutes)

Presenter: CARENA, Marcela (Fermilab)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Neutrino theory in Australia

Friday 24 February 2017 09:40 (30 minutes)

Presenter: VOLKAS, Raymond (The University of Melbourne)

Contribution ID: 22 Type: not specified

The Zee model: connecting neutrino masses to Higgs lepton flavour violation

Friday 24 February 2017 10:10 (20 minutes)

Presenters: HERRERO, Juan; Dr HERRERO GARCIA, Juan (CoEPP, University of Adelaide); HERRERO-GARCIA, Juan

Contribution ID: 23 Type: not specified

Missing Neutrinos: How adiabatic cooling can change N_eff

Thursday 23 February 2017 14:40 (20 minutes)

Presenter: DIACOUMIS, James (University of New South Wales)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Simulation of Radiogenic and Muon-Induced Backgrounds in the SABRE Experiment

Thursday 23 February 2017 16:00 (20 minutes)

Presenter: NUTI, Francesco (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 25 Type: not specified

CEPC Precision of Electroweak Oblique Parameters and Weakly Interacting Dark Matter

Thursday 23 February 2017 16:20 (20 minutes)

Presenter: YU, Zhao-Huan (University of Melbourne)

Contribution ID: 26 Type: not specified

The Recursive Jigsaw Reconstruction for SUSY, Higgs and Beyond

Thursday 23 February 2017 16:40 (20 minutes)

Presenter: SANTONI, Marco (University of Adelaide)

Contribution ID: 27 Type: not specified

The effects of monopoles on the electroweak phase transition

Thursday 23 February 2017 17:00 (20 minutes)

Presenter: ARUNASALAM, Suntharan (University of Sydney)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Development of the associative memory chip and track trigger systems at the LHC

Thursday 23 February 2017 14:00 (20 minutes)

Presenter: KUBOTA, Takashi (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 29 Type: not specified

NNLO N-jettiness soft functions for one massive coloured particle production

Thursday 23 February 2017 09:40 (20 minutes)

Presenter: LI, Haitao (Monash)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Cambridge - Beyond Standard Model Searches

Thursday 23 February 2017 12:00 (30 minutes)

Presenter: WILLIAMS, Sarah Louise (University of Cambridge (GB))

Contribution ID: 31 Type: not specified

Duke - top physics and silicon trackers

Wednesday 22 February 2017 11:30 (30 minutes)

Presenter: KRUSE, Mark (Duke University (US))

Contribution ID: 32 Type: not specified

Freiburg - 3rd generation SUSY searches and Higgs measurements

Thursday 23 February 2017 13:30 (30 minutes)

Presenter: RUEHR, Frederik (Albert-Ludwigs-Universitaet Freiburg (DE))

Contribution ID: 33 Type: not specified

Minnesota - BSM at the LHC

Wednesday 22 February 2017 14:30 (30 minutes)

Presenter: GHERGHETTA, Tony (University of Minnesota (US))

Contribution ID: 34 Type: not specified

ILC250: a Higgs Factory in Japan

Thursday 23 February 2017 10:00 (30 minutes)

ILC250: a Higgs Factory in Japan

Presenter: AIHARA, Hiroaki

Contribution ID: 35 Type: not specified

CoEPP Beyond 2018 - discussion session (led by Geoff)

Friday 24 February 2017 11:30 (1 hour)

Presenters: Prof. TAYLOR, Geoffrey Norman (University of Melbourne (AU)); TAYLOR, Geoffrey (University of Melbourne)

Contribution ID: 36 Type: not specified

Ice Cube in Australia

Friday 24 February 2017 10:30 (30 minutes)

Presenter: HILL, Gary (University of Adelaide)