Agenda EuPRAXIA Steering Committee Meeting in Hamburg:

Place: Seminar room 1, building 1, DESY, Hamburg, Germany

Time: 20th of June 2017, 16:15 – 17:30 (CET)

16:15 Welcome and approval of agenda (5 min)

16:20 Approval of minutes from 5th Steering Meeting (5 min)

16:25 Action items from 5th Steering Meeting (10 min)

16:35 Reporting, milestones, deliverables (25 min)

17:00 EuPRAXIA calendar management update (5 min)

17:05 Liverpool Symposium in 2018 (10 min)

17:15 Update on LEAPS (10 min)

17:25 AOB (5 min)

17:30 Adjourn

Please send comments and suggestions to: eupraxia-admin@desy.de

NOTE: This time no individual WP reports as these are done during the week.