LHC Working Group on Forward Physics and Diffraction

Report of Contributions

News

Contribution ID: 1

Type: not specified

News

Tuesday, 21 March 2017 09:00 (15 minutes)

Presenters: ROYON, Christophe (University of Kansas (US)); NEWMAN, Paul Richard (University of Birmingham (GB)); ULRICH, Ralf Matthias (KIT - Karlsruhe Institute of Technology (DE))

Recent results from TOTEM and \cdots

Contribution ID: 2

Type: not specified

Recent results from TOTEM and CT-PPS

Wednesday, 22 March 2017 09:25 (25 minutes)

Presenter: OSTERBERG, Kenneth (University of Helsinki)

Tests of fast timing Si detectors

Contribution ID: 3

Type: not specified

Tests of fast timing Si detectors

Tuesday, 21 March 2017 09:15 (30 minutes)

Presenter: MINAFRA, Nicola (The University of Kansas (US))

Recent results from LHCb

Contribution ID: 4

Type: not specified

Recent results from LHCb

Tuesday, 21 March 2017 09:45 (30 minutes)

Presenter: Dr RAVONEL SALZGEBER, Melody (CERN)

Recent results from Alice

Contribution ID: 5

Type: not specified

Recent results from Alice

Tuesday, 21 March 2017 11:10 (30 minutes)

Presenter: MAYER, Christoph (Polish Academy of Sciences (PL))

Photon-photon physics at the LHC

Contribution ID: 6

Type: not specified

Photon-photon physics at the LHC

Tuesday, 21 March 2017 11:40 (30 minutes)

Presenter: KHOZE, Valery (University of Durham (GB))

Gamma gamma gamma Z anoma …

Contribution ID: 7

Type: not specified

Gamma gamma gamma Z anomalous coupling studies

Tuesday, 21 March 2017 12:10 (30 minutes)

Presenter: BALDENEGRO BARRERA, Cristian (The University of Kansas (US))

Forward physics at FCC

Contribution ID: 8

Type: not specified

Forward physics at FCC

Tuesday, 21 March 2017 14:00 (15 minutes)

Presenters: VILELA PEREIRA, Antonio (Universidade do Estado do Rio de Janeiro (BR)); HAR-LAND-LANG, Lucian (University College London)

FCC project status

Contribution ID: 9

Type: not specified

FCC project status

Tuesday, 21 March 2017 14:15 (20 minutes)

Presenter: BURKHARDT, Helmut (CERN)

Small-x physics in ep, eA and pA \cdots

Contribution ID: 10

Type: not specified

Small-x physics in ep, eA and pA at the FCC

Tuesday, 21 March 2017 14:35 (30 minutes)

Presenter: ARMESTO PEREZ, Nestor (Universidade de Santiago de Compostela (ES))

Discussion

Contribution ID: 11

Type: not specified

Discussion

Tuesday, 21 March 2017 15:05 (20 minutes)

Search for invisible objects in ph $\,\cdots\,$

Contribution ID: 12

Type: not specified

Search for invisible objects in photon interaction

Tuesday, 21 March 2017 15:25 (15 minutes)

Presenter: ROYON, Christophe (University of Kansas (US))

ZDC status in CMS and upgrade d $\,\cdots\,$

Contribution ID: 13

Type: not specified

ZDC status in CMS and upgrade discussion

Tuesday, 21 March 2017 15:40 (20 minutes)

Presenter: MURRAY, Michael (The University of Kansas (US))

TOTEM status

Contribution ID: 14

Type: not specified

TOTEM status

Wednesday, 22 March 2017 09:00 (25 minutes)

Presenter: BAECHLER, Joachim (CERN)

AFP plans for run II and III

Contribution ID: 15

Type: not specified

AFP plans for run II and III

Wednesday, 22 March 2017 09:50 (15 minutes)

Presenter: RIJSSENBEEK, Michael (State University of New York (US))

AFP status and upgrades

Contribution ID: 16

Type: not specified

AFP status and upgrades

Wednesday, 22 March 2017 10:05 (25 minutes)

Presenter: TRZEBINSKI, Maciej (Polish Academy of Sciences (PL))

CT-PPS status

Contribution ID: 17

Type: not specified

CT-PPS status

Status of the FPMC MC

Contribution ID: 18

Type: not specified

Status of the FPMC MC

Tuesday, 21 March 2017 10:15 (25 minutes)

Presenter: BALDENEGRO BARRERA, Cristian (The University of Kansas (US))

Forward Physics and Optics at the \cdots

Contribution ID: 19

Type: not specified

Forward Physics and Optics at the HL-LHC

Wednesday, 22 March 2017 11:25 (25 minutes)

Presenter: STASZEWSKI, Rafał (IFJ PAN Cracow (PL))

Forward Detectors and Pots for t

Contribution ID: 20

Type: not specified

Forward Detectors and Pots for the HL-LHC

Wednesday, 22 March 2017 11:50 (20 minutes)

Presenter: RIJSSENBEEK, Michael (State University of New York (US))

Lessons from the INT workshop

Contribution ID: 21

Type: not specified

Lessons from the INT workshop

Wednesday, 22 March 2017 10:30 (25 minutes)

Presenter: TAPIA TAKAKI, Daniel (The University of Kansas (US))

Discussion

Contribution ID: 22

Type: not specified

Discussion

Wednesday, 22 March 2017 12:10 (20 minutes)