OPERA Collaboration Meeting

Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Tuesday 21 March 2017 09:00 (15 minutes)

Presenter: DE LELLIS, Giovanni (Universita e INFN, Napoli (IT))

Contribution ID: 2 Type: not specified

Summary of scanning

Tuesday 21 March 2017 09:15 (30 minutes)

Presenter: SATO, Osamu (Nagoya University (JP))

Session Classification: Scanning Coordination

Contribution ID: 3 Type: not specified

Data preservation

Tuesday 21 March 2017 09:45 (30 minutes)

Presenters: BOZZA, Cristiano (University of Salerno); BOZZA, Cristiano (Univ. + INFN)

Session Classification: Scanning Coordination

Overview

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Overview

Tuesday 21 March 2017 10:15 (30 minutes)

Presenter: KOMATSU, Masahiro

Session Classification: Physics Coordination I

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

nue oscillation analysis

Tuesday 21 March 2017 10:45 (30 minutes)

Presenters: TENTI, Matteo (INFN); TENTI, Matteo (Bologna University and INFN)

Session Classification: Physics Coordination I

Contribution ID: 6 Type: not specified

nue analysis statistics and paper status

Tuesday 21 March 2017 11:15 (30 minutes)

Presenters: ZEMSKOVA, Svetlana (JINR); ZEMSKOVA, Svetlana (JINR)

Session Classification: Physics Coordination I

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

marginal event analysis

Tuesday 21 March 2017 11:45 (30 minutes)

Presenters: GALATI, Giuliana (Università e INFN, Napoli (IT)); GALATI, Giuliana (Università di

Napoli Federico II)

Session Classification: Physics Coordination I

Contribution ID: 8 Type: not specified

numu disappearance analysis

Tuesday 21 March 2017 12:15 (30 minutes)

Presenters: KLICEK, Budimir (RBI - Zagreb); UNKNOWN, UNKNOWN

Session Classification: Physics Coordination I

Contribution ID: 9 Type: not specified

cosmic ray annual modulation

Tuesday 21 March 2017 12:45 (30 minutes)

Presenters: MAURI, Nicoletta; MAURI, Nicoletta (Universita e INFN, Bologna (IT))

Session Classification: Physics Coordination I

Contribution ID: 10 Type: not specified

Report from PTB

Wednesday 22 March 2017 10:00 (30 minutes)

Presenter: PATRIZII, Laura (Universita e INFN, Bologna (IT))

Session Classification: Physics Coordination II

Contribution ID: 11 Type: not specified

Paper status report for double vertex event

Wednesday 22 March 2017 10:30 (20 minutes)

Presenter: SIRIGNANO, Chiara (Universita e INFN, Padova (IT))

Session Classification: Physics Coordination II

Contribution ID: 12 Type: not specified

Paper status report for multiplicity

Wednesday 22 March 2017 10:50 (20 minutes)

Presenters: KAMISCIOGLU, Cagin (Odtu, Ankara, Turkey); UNKNOWN, UNKNOWN

Session Classification: Physics Coordination II

Contribution ID: 13 Type: not specified

Hadron BG study

Wednesday 22 March 2017 11:10 (30 minutes)

Presenter: Mr MIZUSAWA, Hajime (Toho University)

Session Classification: Physics Coordination II

Contribution ID: 14 Type: not specified

Open data event display

Wednesday 22 March 2017 12:00 (20 minutes)

Presenter: DMITRIEVSKY, Sergey (Joint Institute for Nuclear Research)

Session Classification: Physics Coordination II

Contribution ID: 15 Type: not specified

Short decay search

Wednesday 22 March 2017 11:40 (20 minutes)

Presenters: KAMISCIOGLU, Mustafa (Middle East Technical University); KAMIŞCIOĞLU, Mustafa

(Middle East Technical University)

Session Classification: Physics Coordination II

Contribution ID: 16 Type: not specified

Presentation

Wednesday 22 March 2017 12:20 (20 minutes)

Presenter: DE LELLIS, Giovanni (Universita e INFN, Napoli (IT))

Session Classification: Presentation to the LNGSC Committee