Abid Patwa Visit @LPC

America/Chicago
Sunrise - WH11NE (Fermilab)

Sunrise - WH11NE

Fermilab

Boaz Klima (Fermi National Accelerator Laboratory (FNAL)) , Cecilia Gerber (University of Illinois at Chicago (US))
    • 09:00 10:00
      LPC Coordinators 1h

      Discussion with Boaz Klima and Cecilia Gerber

      Speakers: Boaz Klima (Fermi National Accelerator Laboratory (FNAL)) , Cecilia Gerber (University of Illinois at Chicago (US))
    • 10:00 10:30
      Coffee Break 30m
    • 10:30 12:30
      Meet with LPC Distinguished Researchers

      Short presentations

      • 10:30
        Brief Introductions 10m
        Speaker: All DRs
      • 11:00
        Talk 1 10m
      • 11:15
        Talk 2 10m
      • 11:30
        Talk 3 10m
      • 11:45
        Talk 4 10m
      • 12:00
        Talk 5 10m
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 15:00
      Grad Students and Postdocs 1h

      Informal meeting with Grad-Students and Postdocs

    • 15:00 15:30
      Coffee Break 30m
    • 15:30 16:45
      USCMS PI Discussion with Dr. Patwa (DOE) 1h 15m
    • 17:00 18:30
      Meetings with USCMS groups or individuals
    • 09:00 10:30
      Meetings with USCMS groups or individuals
    • 10:30 11:00
      Coffee Break 30m
    • 11:00 13:00
      Meet with LPC Residents
      • 11:00
        Talk 1 10m
      • 11:15
        Talk 2 10m
      • 11:30
        Talk 3 10m
      • 11:45
        Talk 4 10m
      • 12:00
        Talk 5 10m
      • 12:15
        Talk 6 10m
    • 13:00 14:30
      Lunch 1h 30m
    • 14:30 15:30
      Conclusions 1h

      Executive session - DOE & Coordinators

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×