South Asian High Energy Physics Instrumentation Workshop on Detector Technology and Applications

Report of Contributions

Inauguration Ceremony

Contribution ID: 1

Type: not specified

Inauguration Ceremony

Tuesday 20 June 2017 09:00 (15 minutes)

Lighting of the Lamp by Chief Guest, Dr Ram Kantha Makaju Shrestha, Vice Chancellor, Kathmandu University

Welcome Address

Contribution ID: 2

Type: not specified

Welcome Address

Tuesday 20 June 2017 09:15 (15 minutes)

Chairperson of the Local Organizing Committee, SAHEPI and Assistant Dean of the School of Science at Kathmandu University

Presenter: SUBEDI, Deepak (Kathmandu University)

Introduction to CERN

Contribution ID: 3

Type: not specified

Introduction to CERN

Tuesday 20 June 2017 09:30 (15 minutes)

Presenter: TSESMELIS, Emmanuel (CERN)

CERN: A Gateway to Science, Te

Contribution ID: 4

Type: not specified

CERN: A Gateway to Science, Technology and Innovation

Tuesday 20 June 2017 09:45 (25 minutes)

Presenter: SHARMA, Archana (CERN)

Nepal and CERN

Contribution ID: 5

Type: not specified

Nepal and CERN

Tuesday 20 June 2017 10:10 (15 minutes)

followed by Q&A (5')

Presenter: PHOBOO, Abha Eli (University of Manchester (GB))

Presentation from Afghanistan

Contribution ID: 6

Type: not specified

Presentation from Afghanistan

Tuesday 20 June 2017 11:00 (20 minutes)

Overview of activities in physics collaborations and experiments, particularly high energy, followed by Q&A (5')

Presenter: AMINI, Baktash (Kabul University)

Presentation from Bangladesh

Contribution ID: 7

Type: not specified

Presentation from Bangladesh

Tuesday 20 June 2017 11:20 (20 minutes)

Overview of activities in physics collaborations and experiments, particularly high energy, followed by Q&A (5')

Presenter: ALI, Tanseer

Presentation from Bhutan

Contribution ID: 8

Type: not specified

Presentation from Bhutan

Tuesday 20 June 2017 11:40 (20 minutes)

Overview of activities in physics collaborations and experiments, particularly high energy, followed by Q&A (5')

Presentation from India

Contribution ID: 9

Type: not specified

Presentation from India

Tuesday 20 June 2017 13:30 (20 minutes)

Overview of activities in physics collaborations and experiments, particularly high energy, followed by Q&A (5')

Presenter: SHRIVASTAVA, Purushottam (Raja Ramanna Centre for Advanced Technology)

Presentation from Mauritius

Contribution ID: 10

Type: not specified

Presentation from Mauritius

Tuesday 20 June 2017 13:50 (20 minutes)

Overview of activities in physics in Afghanistan, particularly high energy, followed by Q&A (5')

Presenter: BEEHARRY, Girish (University of Mauritius)

Presentation from Pakistan

Contribution ID: 11

Type: not specified

Presentation from Pakistan

Overview of activities in physics collaborations and experiments, particularly high energy, followed by Q&A (5')

Session Classification: Poster Session & Mini-CERN Exhibition

Presentation from Sri Lanka

Contribution ID: 12

Type: not specified

Presentation from Sri Lanka

Tuesday 20 June 2017 15:05 (20 minutes)

Overview of activities in physics collaborations and experiments, particularly high energy, followed by Q&A (5')

Presenter: DHARMARATNA, Welathantri (University of Ruhuna)

Presentation from Nepal

Contribution ID: 13

Type: not specified

Presentation from Nepal

Tuesday 20 June 2017 14:10 (20 minutes)

Overview of activities in physics in Afghanistan, particularly high energy, followed by Q&A (5')

Presenter: KHANAL, Raju (Tribhuvan University)

Wrapping up Day One

Contribution ID: 14

Type: not specified

Wrapping up Day One

Tuesday 20 June 2017 15:25 (15 minutes)

Announcements by IoC and LoC

Panel Disscussion

Contribution ID: 15

Type: not specified

Panel Disscussion

In Conclusion

Contribution ID: 16

Type: not specified

In Conclusion

Wednesday 21 June 2017 10:45 (20 minutes)

Presenter: WARAKAULLE, Charlotte Lindberg (CERN)

Closing Remarks

Contribution ID: 17

Type: not specified

Closing Remarks

Wednesday 21 June 2017 11:05 (20 minutes)

On behalf of the Local Organizing Committee

Presenter: ADHIKARI, Rajendra (Kathmandu University)

Panel Disscussion

Contribution ID: 18

Type: not specified

Panel Disscussion

Wednesday 21 June 2017 09:00 (1h 30m)

Presenters: SHARMA, Archana (CERN); TSESMELIS, Emmanuel (CERN)

Cultural Program

Contribution ID: 19

Type: not specified

Cultural Program

Tuesday 20 June 2017 17:30 (1 hour)

Performance by KU High School team

Presentation from Pakistan

Contribution ID: 20

Type: not specified

Presentation from Pakistan

Tuesday 20 June 2017 14:45 (20 minutes)

Overview of activities in physics collaborations and experiments, particularly high energy, followed by Q&A (5')

Presenters: SHAH, Ahad; FARMAN, Kiran