US ATLAS Computing Integration and Operations

Report of Contributions

BNL

Contribution ID: 0

Type: not specified

BNL

Wednesday 21 June 2017 14:25 (5 minutes)

Summary

Presenter: ZHAO, Xin (Brookhaven National Laboratory (US))

AGLT2

Contribution ID: 1

Type: not specified

AGLT2

Wednesday 21 June 2017 14:30 (5 minutes)

Presenters: BALL, Robert (University of Michigan (US)); Dr MCKEE, Shawn (University of Michigan ATLAS Group)

MWT2

Contribution ID: 2

Type: not specified

MWT2

Wednesday 21 June 2017 14:35 (5 minutes)

Presenters: LESNY, David (Univ. Illinois at Urbana-Champaign (US)); BRYANT, Lincoln (University of Chicago (US))

NET2

Contribution ID: 3

Type: not specified

NET2

Wednesday 21 June 2017 14:40 (5 minutes)

Presenter: Prof. YOUSSEF, Saul (Boston University (US))

SWT2-OU

Contribution ID: 4

Type: not specified

SWT2-OU

Wednesday 21 June 2017 14:45 (5 minutes)

Presenter: Dr SEVERINI, Horst (University of Oklahoma (US)) **Session Classification:** Site Reports

SWT2-UTA

Contribution ID: 5

Type: not specified

SWT2-UTA

Wednesday 21 June 2017 14:50 (5 minutes)

Presenter: MCGUIGAN, Patrick (University of Texas at Arlington (US)) **Session Classification:** Site Reports

WT2

Contribution ID: 6

Type: not specified

WT2

Wednesday 21 June 2017 14:55 (5 minutes)

Presenter:YANG, Wei (SLAC National Accelerator Laboratory (US))Session Classification:Site Reports

Networks

Contribution ID: 7

Type: not specified

Networks

Wednesday 21 June 2017 13:40 (5 minutes)

Presenter: Dr MCKEE, Shawn (University of Michigan ATLAS Group)

Data Management

Contribution ID: 8

Type: not specified

Data Management

Wednesday 21 June 2017 13:30 (5 minutes)

Presenter: VARTAPETIAN, Armen (University of Texas at Arlington (US))

Production

Contribution ID: 9

Type: not specified

Production

Wednesday 21 June 2017 13:20 (10 minutes)

Presenter: SOSEBEE, Mark (University of Texas at Arlington (US))

FAX and Xrootd Caching

Contribution ID: 10

Type: not specified

FAX and Xrootd Caching

Wednesday 21 June 2017 13:45 (5 minutes)

Presenters: HANUSHEVSKY, Andrew Bohdan (SLAC National Accelerator Laboratory (US)); HANU-SHEVSKY, Andrew; HANUSHEVSKY, Andrew (STANFORD LINEAR ACCELERATOR CENTER); VUKOTIC, Ilija (University of Chicago (US)); YANG, Wei (SLAC National Accelerator Laboratory (US))

AOB

Contribution ID: 11

Type: not specified

AOB

Wednesday 21 June 2017 16:00 (5 minutes)

Top of the Meeting

Contribution ID: 12

Type: not specified

Top of the Meeting

Wednesday 21 June 2017 13:00 (15 minutes)

Summary

Presenters: LANCON, Eric Christian (BNL); GARDNER JR, Robert William (University of Chicago (US))

Data transfers

Contribution ID: 13

Type: not specified

Data transfers

Wednesday 21 June 2017 13:35 (5 minutes)

Presenter: ITO, Hironori (Brookhaven National Laboratory (US))

ADC news and issues

Contribution ID: 14

Type: not specified

ADC news and issues

Wednesday 21 June 2017 13:15 (5 minutes)

Presenters: BALL, Robert (University of Michigan (US)); YANG, Wei (SLAC National Accelerator Laboratory (US))

OS performances testing

Contribution ID: 16

Type: not specified

OS performances testing

Wednesday 21 June 2017 14:00 (10 minutes)

Presenter: BENJAMIN, Doug (Duke University (US))

HPCs integration

Contribution ID: 17

Type: not specified

HPCs integration

Wednesday 21 June 2017 14:10 (15 minutes)

Presenter: CHILDERS, Taylor (Argonne National Laboratory (US))