2nd review of the EuroCirCol WP5

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Introduction to the review and road-map

Monday 9 October 2017 10:30 (15 minutes)

Presenter: TOMMASINI, Davide (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Quench protection

Monday 9 October 2017 11:15 (30 minutes)

Presenter: SALMI, Tiina-Mari (Tampere University of Technology, Finland)

Circuit

Contribution ID: 3 Type: not specified

Circuit

Monday 9 October 2017 11:45 (15 minutes)

Presenter: PRIOLI, Marco (CERN)

Cost model

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Cost model

Monday 9 October 2017 12:00 (15 minutes)

Presenter: SCHOERLING, Daniel (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Conductor characterization

Monday 9 October 2017 10:45 (15 minutes)

Presenter: BORDINI, Bernardo (CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Update on ERMC/RMM

Monday 9 October 2017 11:00 (15 minutes)

Presenter: IZQUIERDO BERMUDEZ, Susana (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Update on CCT

Monday 9 October 2017 12:15 (15 minutes)

Presenter: AUCHMANN, Bernhard (CERN)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Cosinetheta electromagnetic design

Monday 9 October 2017 14:00 (30 minutes)

Presenter: MARINOZZI, Vittorio (University of Milan / INFN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Cosinetheta mechanical design

Monday 9 October 2017 14:30 (30 minutes)

Presenter: CAIFFI, Barbara (INFN - National Institute for Nuclear Physics)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Block-coil electromagnetic design

Monday 9 October 2017 15:00 (30 minutes)

Presenters: LORIN, Clement; LORIN, Clement (CEA)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Block-coil mechanical design

Monday 9 October 2017 15:50 (30 minutes)

Presenters: LORIN, Clement; LORIN, Clement

Contribution ID: 12 Type: not specified

Common-coil electromagnetic design

Monday 9 October 2017 16:20 (30 minutes)

Presenter: TORAL, Fernando (Centro de Investigaciones Energéti cas Medioambientales y Tecno)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Common-coil mechanical design

Monday 9 October 2017 16:50 (30 minutes)

Presenters: MUNILLA, Javier (CIEMAT); MUNILLA LOPEZ, Javier (CIEMAT)

Close-out

Contribution ID: 15 Type: not specified

Close-out

Tuesday 10 October 2017 12:00 (30 minutes)

Presenter: GOURLAY, Stephen (LBNL)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Tour of 927 for the reviewers

Tuesday 10 October 2017 10:00 (1 hour)

Presenter: PEREZ, Juan Carlos (CERN)