## Second Workshop on Beyond 3 Generation Standard Model – New Fermions at the Crossroads of Tevatron and LHC

**Report of Contributions** 

Second Worksh  $\,\cdots\,\,$  / Report of Contributions

Opening

Contribution ID: 0

Type: not specified

## Opening

Thursday 14 January 2010 09:50 (10 minutes)

Session Classification: Session I

Summary of the Previous Works ····

Contribution ID: 1

Type: not specified

## Summary of the Previous Workshop: the Four Statements

Thursday 14 January 2010 10:00 (25 minutes)

**Presenter:** Dr UNEL, Gokhan (U.C. Irvine) **Session Classification:** Session I

Highlights from Nagoya Strong C  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### Highlights from Nagoya Strong Coupling Workshop or TBA

**Presenter:** TENTATIVE

Second Worksh  $\cdots$  / Report of Contributions

Approaching a strong fourth family

Contribution ID: 3

Type: not specified

### Approaching a strong fourth family

Thursday 14 January 2010 10:25 (25 minutes)

**Presenter:** HOLDOM, Bob (University of Toronto) **Session Classification:** Session I Second Worksh  $\cdots$  / Report of Contributions

Four generations and precision c  $\cdots$ 

Contribution ID: 4

Type: not specified

### Four generations and precision constraints

Thursday 14 January 2010 11:15 (25 minutes)

**Presenter:** PLEHN, Tilman (Heidelberg University) **Session Classification:** Session II

Electroweak oblique parameter c ···

Contribution ID: 5

Type: not specified

## Electroweak oblique parameter calculation tool and 4th generation

Thursday 14 January 2010 11:40 (15 minutes)

Presenter:OZCAN, Erkcan (University College London)Session Classification:Session II

Heavy leptons, EW precision test …

Contribution ID: 6

Type: not specified

### Heavy leptons, EW precision tests, and technicolor

Thursday 14 January 2010 11:55 (20 minutes)

**Presenter:** ANTIPIN, Oleg (Helsinki) **Session Classification:** Session II

Constraint on 4th Generation Le ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

### Constraint on 4th Generation Leptons from Muon g-2

Thursday 14 January 2010 12:15 (15 minutes)

**Presenter:** LEE, Fei-Fan (NTU) **Session Classification:** Session II

How much space is left for a new  $\cdots$ 

Contribution ID: 8

Type: not specified

### How much space is left for a new family of fermions?

Thursday 14 January 2010 14:00 (20 minutes)

**Presenter:** LENZ, Alexander (Erlangen) **Session Classification:** Session III

Constraints on CKM matrix elem ....

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### **Constraints on CKM matrix elements within a fourth** generation

Thursday 14 January 2010 14:20 (20 minutes)

**Presenter:** Prof. LACKER, Heiko (Berlin, Humboldt University) **Session Classification:** Session III

4th Generation and Top Partner S  $\cdots$ 

Contribution ID: 10

Type: not specified

### 4th Generation and Top Partner Search at CDF

Thursday 14 January 2010 14:40 (25 minutes)

Presenter:WHITESON, Daniel (CDF/University of California, Irvine)Session Classification:Session III

Direct and Indirect Probes for Ne ...

Contribution ID: 11

Type: not specified

#### Direct and Indirect Probes for New Heavy Fermions at D0

Thursday 14 January 2010 15:05 (20 minutes)

Presenter: NAGY, Elemer (D0/CPPM and Fermilab, talk given by Tulika Bose)

Session Classification: Session III

Prospects for Searches for New H  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 12

Type: not specified

# Prospects for Searches for New Heavy Quarks with CMS

Thursday 14 January 2010 16:00 (25 minutes)

**Presenter:** BOSE, Tulika (CMS/Boston University)

Session Classification: Session IV

Second Worksh ··· / Report of Contributions

Search for 4th Generation Quarks ···

Contribution ID: 13

Type: not specified

### Search for 4th Generation Quarks at ATLAS

Thursday 14 January 2010 16:25 (20 minutes)

**Presenter:** WHITESON, Daniel (Atlas/University of California, Irvine) **Session Classification:** Session IV

NLO Single Top and Fourth Gene  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 14

Type: not specified

### NLO Single Top and Fourth Generation Quark Production

Thursday 14 January 2010 16:45 (20 minutes)

Presenter: MALTONI, Fabio (Louvain, talk given by Tilman Plehn)

Session Classification: Session IV

Collider signals of a composite H  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 15

Type: not specified

### Collider signals of a composite Higgs in the SM4

Thursday 14 January 2010 17:05 (20 minutes)

**Presenter:** BAR-SHALOM, Shaoly (Technion) **Session Classification:** Session IV

A\_Kpi direct CPV difference, AFB …

Contribution ID: 16

Type: not specified

### A\_Kpi direct CPV difference, AFB in B -> K\*l+l-, and D mixing

Friday 15 January 2010 09:30 (20 minutes)

**Presenter:** Prof. LACKER, Heiko (BaBar/Berlin, Humboldt University) **Session Classification:** Session V

Acp(Kpi), A\_FB(K\*l+l-) and D0- ···

Contribution ID: 17

Type: not specified

## Acp(Kpi), A\_FB(K\*I+I-) and D0-mixing as probe of 4th Generation

Friday 15 January 2010 09:50 (20 minutes)

**Presenter:** NAKAO, Mikihiko (Belle/KEK) **Session Classification:** Session V

B and K Physics in the scenario of  $\cdots$ 

Contribution ID: 18

Type: not specified

# B and K Physics in the scenario of one extra Fermion family

Friday 15 January 2010 10:10 (20 minutes)

Presenter: NANDI, Soumitra (University of Torino)

Session Classification: Session V

Revisit of Flavor and CPV Data w ...

Contribution ID: 19

Type: not specified

### Revisit of Flavor and CPV Data with Heavy t' and b'

Friday 15 January 2010 10:30 (15 minutes)

**Presenter:** MA, Chien-Yi (NTU) Session Classification: Session V Second Worksh  $\cdots$  / Report of Contributions

Tagged Bs -> J/psi phi measurem ····

Contribution ID: 20

Type: not specified

### Tagged Bs -> J/psi phi measurement of sinphi\_s etc.

Friday 15 January 2010 11:10 (20 minutes)

Presenter:ZIEMINSKA, Daria (D0/Indiana University)Session Classification:Session VI

Phi\_s, AFB(Kll), and D0-mixing as …

Contribution ID: 21

Type: not specified

## Phi\_s, AFB(KII), and D0-mixing as probes of 4th generation

Friday 15 January 2010 11:30 (25 minutes)

**Presenter:** PUNZI, Giovanni (CDF/FNAL) **Session Classification:** Session VI

Effects of a fourth generation on …

Contribution ID: 22

Type: not specified

## Effects of a fourth generation on various observables in b -> sl+l-

Friday 15 January 2010 11:55 (15 minutes)

Presenter:BASHIRY, Vali (Cyprus International)Session Classification:Session VI

Prospects for CPV in Bs->J/psi phi ···

Contribution ID: 23

Type: not specified

### Prospects for CPV in Bs->J/psi phi and AFB(B -> K\*II)

Friday 15 January 2010 12:10 (25 minutes)

**Presenter:** MUSY, Marcus (LHCb/Barcelona) **Session Classification:** Session VI

Discovering Wimpless dark matt ...

Contribution ID: 24

Type: not specified

# Discovering Wimpless dark matter through 4th generation quarks

Friday 15 January 2010 14:00 (20 minutes)

**Presenter:** Dr ALWALL, Johan (SLAC)

Session Classification: Session VII

Second Worksh ··· / Report of Contributions

Overview on Vector-like Quarks

Contribution ID: 25

Type: not specified

### **Overview on Vector-like Quarks**

Friday 15 January 2010 14:20 (20 minutes)

Presenter:BRANCO, Gustavo (Technical University of Lisbon)Session Classification:Session VII

Unitarity Violation, Bs mixing ph ...

Contribution ID: 26

Type: not specified

#### Unitarity Violation, Bs mixing phase, visible t -> cZ decay

Friday 15 January 2010 14:40 (20 minutes)

Presenter:NEBOT, Miguel (Valencia)Session Classification:Session VII

Search of new fermions with non ...

Contribution ID: 27

Type: not specified

## Search of new fermions with nonstandard couplings in ATLAS

Friday 15 January 2010 15:00 (20 minutes)

Presenter: OZCAN, Erkcan (Atlas/University College London)

Session Classification: Session VII

Second Worksh ··· / Report of Contributions

Renormalization Group Fixed Poi ...

Contribution ID: 28

Type: not specified

#### Renormalization Group Fixed Point with a Fourth Generation: Solution to the hierarchy problem and other implications

Friday 15 January 2010 15:50 (25 minutes)

**Presenter:** HUNG, PQ (Virginia) **Session Classification:** Session VIII

Strongly coupled fourth family a ...

Contribution ID: 29

Type: not specified

# Strongly coupled fourth family and order of electroweak phase transition

Friday 15 January 2010 16:15 (20 minutes)

**Presenter:** KIKUKAWA, Yoshio (Tokyo) **Session Classification:** Session VIII

Dynamical Electroweak Symmetr

Contribution ID: 30

Type: not specified

#### Dynamical Electroweak Symmetry Breaking, quark mass hierarchy, and Fourth Family

Friday 15 January 2010 16:35 (20 minutes)

Presenter:HASHIMOTO, Michio (KEK)Session Classification:Session VIII

Second Worksh ··· / Report of Contributions

Forum: Higgs-Yukawa Model on a $\cdots$ 

Contribution ID: 31

Type: not specified

### Forum: Higgs-Yukawa Model on a Lattice

Presentation given by Philipp Gerhold (20')

**Presenters:** SONI, Amarjit (BNL); LIN, David (NCTU); GERHOLD, Philipp (Humboldt); KIKUKAWA, Yoshio (Tokyo)

CP Violation in b' -> s Decays

Contribution ID: 32

Type: not specified

### **CP** Violation in b' -> s Decays

Saturday 16 January 2010 09:30 (20 minutes)

Presenter:ARHRIB, Abdes (Tanger)Session Classification:Session IX

Leading CP Violation Effect with …

Contribution ID: 33

Type: not specified

### Leading CP Violation Effect with Four Generations

Saturday 16 January 2010 09:50 (15 minutes)

**Presenter:** SHEN, Chia-Hsien (NTU) **Session Classification:** Session IX Second Worksh ··· / Report of Contributions

Forum: How can Super B factory ···

Contribution ID: 34

Type: not specified

## Forum: How can Super B factory pin down 4th generation parameters

Super B/Belle II & Discussion

**Presenters:** Dr PAOLONI, Eugenio (Super B/Pisa); Prof. CHANG, Paoti (Belle II/National Taiwan University)

Summary: Highlights and Prospects

Contribution ID: 35

Type: not specified

## Summary: Highlights and Prospects

Saturday 16 January 2010 11:30 (35 minutes)

**Presenter:** SONI, Amarjit (BNL)

Session Classification: Session X

Second Worksh  $\,\cdots\,\,$  / Report of Contributions

Close out

Contribution ID: 36

Type: not specified

### **Close out**

Saturday 16 January 2010 12:05 (10 minutes)

Session Classification: Session X

Second Worksh  $\,\cdots\,\,$  / Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 37

Type: not specified

## Registration

Second Worksh  $\cdots$  / Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 38

Type: not specified

### Introduction

Friday 15 January 2010 16:55 (20 minutes)

**Presenter:** GERHOLD, Philipp (Humboldt)

Session Classification: Forum: Higgs-Yukawa Model on a Lattice

Second Worksh ··· / Report of Contributions

Forum

Contribution ID: 39

Type: not specified

#### Forum

Friday 15 January 2010 17:15 (45 minutes)

**Presenters:** SONI, Amarjit (BNL); LIN, David (NCTU); GERHOLD, Philipp (Humboldt); KIKUKAWA, Yoshio (Tokyo)

Session Classification: Forum: Higgs-Yukawa Model on a Lattice

Second Worksh  $\cdots$  / Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 40

Type: not specified

### Introduction

Saturday 16 January 2010 10:05 (20 minutes)

**Presenters:** Dr PAOLONI, Eugenio (Super B/Pisa); Prof. CHANG, Paoti (Belle II/NTU)

**Session Classification:** Forum: How can Super B factory pin down 4th generation parameters

Second Worksh ··· / Report of Contributions

Forum

Contribution ID: 41

Type: not specified

#### Forum

Saturday 16 January 2010 10:25 (40 minutes)

**Presenters:** Dr PAOLONI, Eugenio (BaBar); PUNZI, Giovanni (FNAL); Prof. LACKER, Heiko (Berlin, Humboldt University); MUSY, Marcus (Barcelona); NAKAO, Mikihiko (KEK); Prof. CHANG, Paoti (National Taiwan University)

**Session Classification:** Forum: How can Super B factory pin down 4th generation parameters