2018 CBPF Python Summer Camp

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome

Monday 19 February 2018 10:00 (20 minutes)

Projects: Condensed Matter

Contribution ID: 2

Type: not specified

Projects: Condensed Matter

Monday 19 February 2018 10:20 (1 hour)

Presenter: MICKLITZ, Tobias (CBPF)

Project Overview 2

Contribution ID: 3

Type: not specified

Project Overview 2

Project: Machine Learning

Contribution ID: 4

Type: not specified

Project: Machine Learning

Monday 19 February 2018 11:20 (1 hour)

Presenter: LINNEU, Holanda (CBPF)

Projects: Particle Physics

Contribution ID: 5

Type: not specified

Projects: Particle Physics

Monday 19 February 2018 14:00 (1 hour)

Presenter: HENSEL, Carsten (CBPF - Brazilian Center for Physics Research (BR))

Project Overview 5

Contribution ID: 6

Type: not specified

Project Overview 5

Project Discussion

Contribution ID: 7

Type: not specified

Project Discussion

Monday 19 February 2018 15:00 (1 hour)

An Introduction to Jupyter Noteb $\, \cdots \,$

Contribution ID: 8

Type: not specified

An Introduction to Jupyter Notebooks

Tuesday 20 February 2018 10:00 (1 hour)

Contribution ID: 9

Type: not specified

Project Work

Tuesday 20 February 2018 14:00 (3 hours)

Projects Q&A

Contribution ID: 10

Type: not specified

Projects Q&A

Tuesday 20 February 2018 11:00 (1 hour)

Python Installation Helpline

Contribution ID: 11

Type: not specified

Python Installation Helpline

Monday 19 February 2018 16:00 (1 hour)

Contribution ID: 12

Type: not specified

Project Work

Wednesday 21 February 2018 10:00 (7h 5m)

Contribution ID: 13

Type: not specified

Project Work

Thursday 22 February 2018 10:00 (7 hours)

Contribution ID: 14

Type: not specified

Project Work

Friday 23 February 2018 10:00 (7 hours)

Contribution ID: 15

Type: not specified

Project Work

Monday 26 February 2018 10:00 (4 hours)

Machine Learning and Tabletop S $\, \cdots \,$

Contribution ID: 16

Type: not specified

Machine Learning and Tabletop Science

Tuesday 27 February 2018 14:00 (1 hour)

Presenter: Dr BRYANT, Peter (IBM)Session Classification: Invited Talks 1

Parallel Programming in C

Contribution ID: 17

Type: not specified

Parallel Programming in C

Monday 26 February 2018 14:00 (2 hours)

Presenter: CIRTO, Leonardo

Web scraping with Python

Contribution ID: 18

Type: not specified

Web scraping with Python

Monday 26 February 2018 16:00 (1 hour)

Presenter: GONÇALVES, Alexandre (CBPF)

A transformação digital do setor d

Contribution ID: 19

Type: not specified

A transformação digital do setor de Óleo e gás e o papel da inteligência artificial

Tuesday 27 February 2018 16:00 (1 hour)

Presenter: LAFERRIERE , Francois **Session Classification:** Invited Talks 1