Monday January 8th	AIGN FACTOR			Varsaw University of Technology
Monday January 8th	Tuesday 9th	Wednesday 10th	Thurdsday 11th	Friday 12th
11:00am	08:30			
	08:30pm (2h) First challenge Workshop by Flávio & Kaoper	9:00am (30min) What do you want to know? Workshop by Flávio & Kacper 10:30am (1h) CLOUDy climate change studies at CERN	9:00am (30min) What do you want to know? Workshop by Flávio & Kacper 10:30am (30min) Labview Lecture by Cristovão Barreto	
11:00am Reception	10:30pm (30min) Analogs In & Out Workshop by Flávio & Kaoper	Lecture by Hanna Manninen		
12:00am (30min) Introduction to CERN & IdeaSquare Lecture by Markus Nordberg	11:00am (1h30) PaperBot Launch By Rui Coutinho	12:00am Visit to the Antimatter Factory	11:45am Visit to ATLAS experiment	
1:00pm lunch time				
2:00pm (1h) "Why are we doing paperbot" Lecture by Lauri Repokari	02:00pm First visit to CERN tech Junkyard	02:00pm Second visit to CERN tech Junkyard		02:00pm - (2h) Öbot Gala
3:00pm (1h) Master the eletron Workshop by Flávio & Kacper				
04:00pm (1h) Talking Arduinish Workshop by Flávio & Kacper	4:30pm (1h) Breaking the laws of physics within the laws of physics Lecture by Markus Nordberg	4:30pm (30min) I want to work at CERN By Melissa Gaillard A glimpse of what it is like to work at CERN and the many ways to become a CERNois!	4:30pm (1h) aim to the stars - Land on the mo Leacture by Rui Coutinho	on 04:00pm - Wrap up & cleanup
		5:30pm (1h) How/What/Why to test? Lecture by Rui Coutinho		
	7:30pm (1h30) Today's sums up By Rui Coutinho	7:00pm (1h) Today's sums up By Rui Coutinho	7:00pm (1h) Today's sums up By Moisés Neves	7:00pm Gala dinner @ Bain des Paquis reservation needed
5:00pm	9:00pm	8:00pm		

ÖBOT 2018 PROGRAM VER. 0.